Főoldal Hírek Borbély Richárd az X-Faktor hetedik kiesője

Borbély Richárd az X-Faktor hetedik kiesője

20
Oszd meg!

Döbbenet. Már a második hete ússza meg a kiesést minden idők legirritálóbb X-Faktoros csapata, a Tha Shudras. A béna banda Borbély Ricsivel párbajozott. Szikora Ricsit, míg Little G a zenekart küldte volna haza. A nézői voksok alapján pedig már megint megúszta a Tha Shudras. Hát én totál kész vagyok.

A ma esti műsorról pedig nem igazán van mit írni. Nem volt egy előadás sem katarzis, maximum Horányi Julié, de ott is inkább az érzelmi töltet dominált, amúgy meg végigkiabálta. A többiek átlagos teljesítményt nyújtottak, Benji meg átlagon alulit. Palya Bea vendégelőadása viszont mindent vitt.

Komolyan mondom, ha jövőhéten sem esik ki a Tha Shudras és nagyon szomorú leszek. Ricsiért pedig nagy kár, hiányozni fog.

borbely-richard-kiesett

20 Hozzászólások

 1. Osztom a véleményt, századik adás ide vagy oda, konkrétan bealudtam, és inkább már csak háttérzajként szólt a műsor, ami azért nagyon gáz, mivel tele vannak jobbnál jobb versenyzőkkel, de ezek a dalválasztások engem kikészítenek…

  • Nem sajnálom Ricsit, ahogy a másikat sem fogom..
   Lehet jó hallgatni őket, de ha már rájuk nézek kiráz a hideg. Miért kell ennyire gesztikulálni éneklés közben? Nem természetes, erőltetett, kiabálnak. Horányi is kiabál. Andi utolsó 2 előadása nem tetszett, sok volt a műsor, amúgy jó.
   A maszk ellenére a Tha Sudras a legőszintébb előadó. Drukkolok Nekik :)

 2. Szerintem ez az évad azért bukott meg, mert hiába van tele nagyon jó hangú versenyzővel, nem sokuknak van különleges kisugárzása. A hang meg ugye önmagában igen kevés. Az egész idei évadot a Mentor-házban szúrták el. A vigaszágas versenyzők közül még kettőt lazán továbbjuttattam volna és nem vigaszágról. Ott volt pl a mezőkövesdi apuka Horváth Krisztián, aki így akart kitörni a szegénységből. Vagy ott volt Gwendolin, akinek szintén nem csak a hangi adottsága volt jó, hanem mellé volt egyfajta kisugárzása.
  Egyedül Tóth Gabi döntésével értettem teljes mértékben egyet. A többi mentoréval csak részben, vagy egyáltalán nem. Szikora Robival csak Tóth Andival kapcsolatban értettem egyet a másik két versenyzővel nem. Akiket szerintem tovább kellett volna vinnie még az Gwendolin és az ónodi lány, Bordás Anasztázia lett volna. Alföldinek sem a három Ricsit kellett volna simán továbbvinnie. hanem az egyik Ricsi helyett mondjuk Sallai Lacit. Nekem ő jobban szimpatikus volt, mint mondjuk Szabó Ricsi, akinek a lírikus dalokhoz van csak hangja.

  • Itt tényleg arról van szó, hogy rosszul választanak dalokat. Ott van pl. Benji, aki a Ha én rózsa volnék-ot tök jól elnyomta, most meg rettenet volt. Ha jó dalok kerülnek az előadók kezébe tudnak vele élni, lásd most Horányi Julit, aki hetek óta béna volt, és most érkezett újra meg az X-Faktorba.

 3. Sajnálom hogy Ricsi ment haza. Van egy olyan érzésem hogy a Shudras még sajnos jó sokáig versenybe marad. Nekem tetszett az adás. Jó volt az hogy sok egykori versenyzőt láthatunk.

 4. “Döbbenet. Már a második hete ússza meg a kiesést minden idők legirritálóbb X-Faktoros csapata, a Tha Shudras.Komolyan mondom, ha jövőhéten sem esik ki a Tha Shudras és nagyon szomorú leszek. “Komolyan mondom,hogy örülök neki,hogy xar napod volt és remélem,hogy még sok xar napod lesz,mert ebben a mezőnyben a Tha Shudras a legjobb!Hallgassál Sőoon-t,mert ez a gagyiság való Neked!

 5. Nagyon sajnálom mert ő volt a kedvencem a Shudras pedig engem is idegesít. Az adás nekem nagyon tetszett, Juli előadása különösen habár tényleg kiabálós volt… De most nem zavart. Tetszettek a mentorbejátszások, főleg Gesztié, ő tényleg hiányzik a csapatból. G is biztosan jófej de úgy érzem, nem tudok róla semmit.
  Fura hogy Szikora Ricsi személyiségét hiányolta, engem pont az fogott meg és a fantasztikus hangja. Hogy egy ilyen párbajjal kiesni…

 6. 5. évad 7. show –> s most jutottunk el arra a szintre, hogy tökéletesen megvagyok X-faktor nélkül, egy cseppet sem hiányzott, hogy nem láttam. Az előző hetekben látott adások is elég semmilyenek voltak, nem érzem úgy, hogy sokat vesztettem volna vele.
  Szerintem a hiba nagyon is keresendő a számválasztásokban, tegnap direkt ez idő alatt külföldi x-faktor videokat keresgéltem (USA, GB), és nem volt olyan szám, amit ne ismertem volna. Lehet nem lenne ez baj, ha olyan ismeretlen számokkal jönnének, ami meg is ragadna, de ezekből nem hogy a refrén, de még egy sor se ragad meg bennem, s most én inkább a külföldi zenékről beszéltem, és nem tartom kizártnak ezzel más is így van.
  Szembeállítom vele példának a Rising Start, ahol szinte az összes számot ismertem eddig, csak ott meg más a gond.

  • Tényleg a számokat választják rosszul. Én is alig ismertem párat a szombatiak közül. Mondjuk ez nem feltétlenül gond, de egyik sem győzött meg annyira az X-faktoros előadóktól, hogy meg akarjam szeretni.

 7. Istenes.
  Kapott egy uram-bátyám rendszerű(mutyira)nevelt női szerkesztőt,aki azt gondolja,irigyek az Istenesre a fiúk,ezért hergeljük 12-szer őket,ugyan arra épülő klipekkel,egy teljesen más logó alatt.Mivel ha ez a logó nem lenne,nem lenne az 1,5 perc se.
  Megtehetik,mert uram-bátyám rendszer van.
  A sajnáltatás is reklám.Sőt,ez hogy sose érte futnak a lányok(ajtó előtt,épület előtt),ez serkenti azt,hogy érte fussanak.
  Miért nem megy a Kánya Katához egy társkeresőre?:)) Miért a Faktor alatt reklámozza magát? Mert megteheti az uram bátyám rendszerű szerkesztőnővel.

  Nem vagyunk irigyek,ez a tehetségtelenség üldözése.
  Istenest a magasra felcsavart haja és ez az önkampánya emeli ki a tragédia alól.Egyik Valóvilág adásba,lapos hajjal tévedt be és egyszer se beszélt magáról,olyan volt mint aki senki.
  Szóval nem véletlen az,kik beszélnek ennyit magukról,vagy azt hiszik ironizálnak magukról,akikben semmi tehetség nincs.

 8. Schiwert a főszerkesztő.Elemezzük a szót.
  Ő a fő kolompos.
  Alaposan felkavarta a kakit,hogy bemutatták az állást.
  Ez egyértelmű lélektan,hogy a néző elfelejti azt,hogy az esélyeseket is tolni kell.A rosszat kell elkapni inkább a felfogás,vagy az elesett utolsókat védeni.
  Mindenesetre a későbbi felvázolt tényeimen nem változtat a dolog,hogy a két nőt tolja előre a Schiwert.
  Két vonal alakult ki.
  a)Van ez a 15 éves,falusi,szűz lány,akiről árad az ártatlanság.Azért nem érezni rajta nyomást,mert még olyan rácsodálkozó,nem törtető a szexre,pénzre.
  Az ő nagy ellenfele a Benji.Népszerű kutya név,emellett ázsiai alázat van és pazar zenei tudás.
  b)E törésvonalnál jött létre a Horányi.Leesett róla a nyomás.Üldöznek,nem vagyok esélyes.Közel 30 felé van,így megcsinálja azt amit már 100-szor.
  Szóval még itt a fiatalok egymást energiáit lopják(hogy nem bírják feldolgozni,hogy esélyesek),a Horányi akár becsusszan az aranyra.
  c)Egy csapat most már nem áll meg a háromig.Spoon/bytheway hasonlat.
  A Shudras csal,ezek nem ők,hanem lopott maszkok az űrből.Ha nem lett volna rajtuk,már rég egy gitár banda lenne,akik általában távoztak.

  Szóval a végjáték elemzése kész(top 5)
  Ha két nő lesz benne az 5-be,vagy akár nyer az egyik,akkor is kijelenthető,hogy az Rtl egy elnevelő.

  16-7-re(top 5-be jutás) vezetnek a fiúk 4 széria után.
  Miét nem csinálnak már női csapatot? Mert tudják,hogy egy el nevelde az egész házuk.
  Kolosi melegsége és meleg brigádja fiúkra nevelt:))
  Szóval egy fiú csapat már lesz az 5-be és azon szám létszámát kell venni.
  Benji,Nagy,Spoon,Tóth,Horányi lehet az idei 5.
  Ez igazságos is lenne.Nem téma nálam hogy ki nyeri,az az én esszém a nemek arányáról szól.
  Tehát 5 széria után lesz 22-9 a fiúknak.
  Le is zártam Faktort.

 9. Én inkább a Játék határok nélkült néztem, de nekem a régebbi jobban tetszett. Nem vagyok olyan idős (15), de az M3 csatornán nagyon várom az ismétléseket :) Szerintem valahogy annak volt egy nagyon kedélyes, jó atmoszférája. Ennek nincs annyira. Na, de teljesen elkanyarodtam a témától. Nekem az X-Faktorban egyedül Horányi Juli a kedvencem, és örültem, hogy végre még egy fiú kiesett. Népszerűség ide vagy oda, jó hang ide vagy oda, nekem nagyon unszimpatikusak. A Késtél c. könyvnél éppen ezért képzeltem el Márkot Nagy Ricsiként :)

 10. Sajnálom a mentorokat, amikor arról beszélnek, hogy nem jött át a tekintetedből, hogy nem látni az érzelmeket a szemedben, nem látom, hogy közvetítesz valamit …. A Shudras bármely tagjának a tekintetéből mit lehet látni!!!???…. És ő ellenük esett ki az az előadó, akin valóban látszott, hogy vannak érzelmei amikor énekel. Felháborítónak tartom és HATALMAS képmutatásnak.

 11. Örülök,hogy Ricsi kiesett.Nem kell többet szánalmas,ostoba emberek között lennie.Mert hát valljuk be:az egész egy nagy vicc.Megalázkodó,nyavalygós,tucat stílusú “énekeseket” próbálnak reklámozni a mentorok.Ebből áll az egész.Körítésnek jön egy kis dráma,szavazatok koldulása.
  És ott van Ricsi,aki férfias,egyenes,magabiztos előadó fantasztikus hanggal.Szóval rohadtul nem odaillő.Persze erre a megoldás:valamilyen szánalmas indokkal kiejteni(nem látszó érzelmek,aha,ennél nagyobb baromságot még nem hallottam)
  Szóval sokkal jobb lesz Ricsinek nélkülük.Mindannyiuknál magasabb szinten van.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here