Főoldal Érdekességek Ajánló Rising Star: Szakács Gergő – Hanghajó

Rising Star: Szakács Gergő – Hanghajó

2
Oszd meg!

Szegény Szakács Gergőnek nincs túl nagy szerencséje a tehetségkutató műsorokkal. Az X-Faktor első évadában csak úgy kerülhetett a döntőbe, hogy összerakták egy Mimi nevű csajjal, ahol aztán hamar ki is estek. Négy évvel később a Rising Star-ban próbált szerencsét. A válogatón saját dalát, a Hanghajót énekelte, de totál zavarban volt. Az Élő adásban sem a zsűri, sem a nézők nem szavaztak neki bizalmat, így a top24-be nem kerülhetett be.

sajto-szakacs-gergo

Sajnálom amúgy a srácot, mert szerintem kellemes hangja van, jó hallgatni. Viszont az tény, hogy a színpadon nem igazán tudja produkálni magát. Érdemes megnézni a Youtube csatornáját, ahová cover videókat tölt fel. Na ott, amikor egyetlen gitárral beül a webkamera elé, na az működik igazán jól. Egész reggel a feldolgozásait hallgattam, szerintem nagyon szuperek, legjobban a Majkás Csak te létezel tetszik tőle.

A Rising Star válogatójára pedig saját dallal érkezett, a Hanghajó valami zseniális. Imádom a refrénjét, annyira fülbemászó. A “rapes” részek is tetszenek. Van egy olyan kis könnyed hangulata a dalnak, ami valahogy vidámabbá teszi az embert. Engem legalábbis mindenképpen.

Remélem még több eredeti dalt hallhatok majd még Gergőtől, de már feliratkoztam a csatornájára, úgyhogy a covereket is szívesen megnézem majd. Úgy tűnik a nagyszabású élő tehetségkutató-műsorok nem az ő terepe, de kívánok neki hatalmas sikereket a Youtube-on.

szakacs_gergo_rising_star

2 Hozzászólások

  1. Én is nagyon sajnáltam kiesett. Nagyon jó hangja. Ő egyébként Takács Nikolassal dolgozik együtt. Gergő Nicolas vokalistája és az egyik dalszerzője is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here