Nyereményjáték 4 menő könyvjelzőcsomagért

  0
  Oszd meg!

  Három, az Aranymosáson feltűnt szerzőtársammal együtt úgy döntöttünk, hogy közös nyereményjátékot hirdetünk. A héten mindannyiukkal olvashattatok interjút az oldalon, így egyikőtök sem lehet ismeretlen a számotokra. Róbert Katalinról (Szívből, színből, igazán), Laura Arkanianről (Holdezüst, vérarany) és Kae Westáról (A démon és a papnő) van szó.

  Nemrég készültek el a könyvjelzőink, így ezeket nyújtanánk át a szerencsés nyerteseknek egy csomagban. Összesen négy győztest sorsolunk, ők mindannyiunktól kapnak egy könyvjelzőt, vagyis összesen négyet teszünk majd a borítékba :) Aki persze eljön a bemutatóra, az kap ajándékba a dedikálás mellé. A lányok bemutatója november 29-én, 10:30-tól lesz a Trafóban, míg az enyém december 13-án, 17:30-tól, szintén a Trafóban.

  konyvjelzo_nyeremenyjatek

  A nyereményjátékban való részvétel pofonegyszerű: az alábbi rafflecopter dobozban látogass el a szerzői Facebook oldalainkra, és máris bekerül a neved a kalapba, amiből december 6-án sorsolunk majd :) Segítséget ezen a képen találsz a rafflecopter doboz kitöltéséhez.

  Hogy más jó hírt is mondjak, a Fogadj el! már felkerült a moly.hu-ra, aki szeretné, felveheti kívánság és/vagy várólistára, illetve a regény már előjegyezhető a Könyvmolyképző Márkaboltban, és a Lírán már elő is lehet rendelni. Tehát mese nincs, szépen-lassan beindulnak a dolgok, de erről majd később mesélek még. Addig is, tessenek játszani a szuper könyvjelzőkért :)

  a Rafflecopter giveaway

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here