Főoldal Hírek Radics Gigi végre bulizik az új videoklipjében

Radics Gigi végre bulizik az új videoklipjében

5
Oszd meg!

Nemrég új videoklippel jelentkezett a Megasztár aranytorkú győztese. Radics Gigi ezúttal a Bolond ez a város című dalához készítetett videót, és milyen jól tette! Szeretem ezt a dalt, jól dúdolható, remek a ritmikája. Az sem hiányzik, hogy Gigi szokás szerint kieressze a hangját, jó ez anélkül is. Maga a dalszöveg néhol irritálóan béna, de ezt már megszokhattuk Gigi dalainál (is).

Ami miatt viszont nagyon bejön az egész, hát a videoklip. Ilyennek kell lennie egy tizennyolc éves lány videóklipjének. Persze, jól mutat a világmeghalós, szomorkodós matéria is Giginél, de ez a vidám, táncolós, mosolygós hangulat az, ami eddig a legjobban passzolt hozzá. Nekem egyértelműen ez a kedvenc klipem Gigitől, öröm nézni. A táncos fejezetek kifejezetten tetszenek, ahogy az is, amikor Gigi az éjszakai Budapesten sétálgat.

Remélem Gigi ezzel nevezett is A Dal-ra, és idén is bejut a top harmincba. Szívesen látnám őt Bécsben az Eurovízión. Akár ezzel a dallal is. Mert a bulis hangulat jó. Nagyon jó!

Update: Megérkezett a dal/klip angol nyelvű verziója is. Így még jobb az egész, érdemes ezt is meghallgatni/megnézni.

radics-gigi-bolond-ez-a-varos-03

5 Hozzászólások

 1. Tegnap került fel az angol (eredeti) verzió, a Beauty Sleep. Majd lesd meg, nekem angolul jobban tetszik, pedig eleinte pont nem így volt. :) Egyébként az a pletyka járja, hogy idén nem jelentkezett Gigi az Eurovízióra egyéb elfoglaltságok miatt. :) Viszont tudom ajánlani Hien dalát (A mese Rólad szól), ő ezzel indul jövőre. :)

   • Igazán nincs mit, előbb-utóbb biztosan hallottál volna a dalról. :) Örülök, hogy nem csak nekem tetszik jobban angolul a dal. :D

 2. Gigi: a magyar szöveg nekem hallgathatatlanná teszi a dalt, míg az angol viszont bejön, de szerintem kevés lenne egy eurovízióhoz. A szövegíróit javaslom lecserélni, mert nem ez az első, ami bántja a fülem.

  Hien: szerintem izgalmas a dal felépítése, kissé szokatlan is, és vannak benne rögvest fülbemászó sorok is. Első hallgatásra nagy kedvenc lett, bár erről sem hinném, hogy tarolna egy Eurovízión, de alkalmasabb lenne oda, mint a Beauty sleep/Bolond ez a város. Szívesen hallanék egy angol változatot is belőle.

  Kedvenc szövegrészletem:
  “Most élsz, most élsz, ébredj álmodból
  És hidd el, hogy hidd el, a célod nincs is távol
  Készíts lámpást csillagfényből, s légy bátor
  A mese rólad szól, ma is rólad szól”

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here