Főoldal Hírek Hallgasd meg Demi Lovato és Olly Murs duettjét

Hallgasd meg Demi Lovato és Olly Murs duettjét

2
Oszd meg!

Közös dallal rukkolt elő a csodálatos Demi Lovato, és a négy évvel ezelőtti, Brit X-Faktorban felbukkant Olly Murs. A srác nevéhez az utóbbi években olyan slágerek fűződnek, mint a Troublemaker vagy a Heart Skips a Beat. A Demivel felvett közös dal, az Up pedig minden bizonnyal ugyanolyan sláger lesz, mint a fent említettek.

Demi Lovato a Capital FM riporterének elmondta, hogy imádja Olly dalait, tehetségesnek tartja a srácot. Az Up pedig azért különleges a számára, mert nagyban eltér az ő dalaitól, a country-folk hangulat miatt. És mennyire jól mondja! Igencsak fülbemászó dalról beszélünk, slágergyanús!

Remek hír egyébiránt, hogy a dalhoz készül videoklip is, az Up pedig rajta lesz Olly következő lemezén. Hallgassátok meg ti is az alábbi zenelejátszó segítségével. (Hivatalos Youtube-csatornára sajnos még nem került ki).

demi-lovato-and-olly-murs-up

2 Hozzászólások

  1. Na ez egy olyan zene, amit jó hallgatni. Bejön nagyon! Mondjuk külön-külön is csípem őket, és ez már első hallgatásra nagyon megtetszett, nem kell ízlelgetnem. Yeah!

  2. Nagyon jó kis dal lett. Alapvetően szeretem a country hangulatú dalokat, mert olyan jó kis könnyed számok. Biztos sokat fogom hallgatni. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here