Főoldal Érdekességek Címlapsztárok Pitch Perfect 2 az EW címlapján!

Pitch Perfect 2 az EW címlapján!

3
Oszd meg!

Visszatér a nagy sikerű Pitch Perfect, amit oly sokan szerettünk meg. A siker pedig tényleg hatalmas volt, az első rész 65 millió dollárt kaszált csak Amerikában, ráadásul a DVD eladások is remekek voltak, a Soundtrack platina minősítést ért el, Anna Kendrick Cups dala pedig hatalmas sláger lett, már több, mint 164 milliószor nézték me a Youtube-on.

A második rész premierje 2015 május 15.-én várható, a rendezői székben Elizabeth Banks. A film összes főbb szereplője visszatér, de újoncokat is köszönthetünk.

Anna Kendrick, Brittany Snow és Rebel Wilson most az Entertainment Weekley címlapjáról mosolyognak vissza ránk, a magazin pedig egy remek fotósorozatot is készített, most ezt nézhetitek meg.

1339-EW-Pitch-Perfect2_456x612

1550 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Az első részt nagyon szerettem. Moziban láttam a barátnőimmel és eszméletlen jó hangulatot csinált… Kíváncsi leszek Skylar Austinra mert a Glee részben látszott hogy kicsit megöregedett és meghízott de ettől függetlenül bírom :)

  2. Remélem nézed még itt a kommenteket! Evynne Hollens fel tett egy videót Youtubera, ahol elmondja, hogy az ő történetük volt a film alapja! Érdemes megnézni:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here