Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Partners: Kritika Sophia Bush sorozatáról

Partners: Kritika Sophia Bush sorozatáról

3
Oszd meg!

Múlt héten egyszer csak eszembe jutott a Partners című sorozat, amit még két éve tűzött műsorára a CBS, majd kaszált el rettentő gyorsan. Tizenhárom rész készült el belőle, a pilot nem igazán jött be, de a folytatásban úgy-ahogy magára talált a sorozat. Azt nem mondanám, hogy ez a legjobb komédia, de jókat mosolyogtam rajta, idővel a színészek is összecsiszolódtak, és szemmel láthatólag Brandon Routh kivételével mindenki imádta a munkáját.

Tudjátok, ez volt az a sorozat, aminek az volt a lényege, hogy van két gyerekkori, nagyon jó barát, akik együtt dolgoznak. Joenak van barátnője, Louisnak meg pasija, de a kapcsolatukban mégis hárman vannak, mert Joe és Louis annyira közel állnak egymáshoz. Tulajdonképpen ez okozza a legtöbb konfliktust és humorforrást is egyben, amikor párkapcsolati témákban a két barát egymást segítségét kéri, majd fogadja meg az (idióta) tanácsot. Naná, hogy joggal akadnak ki a partnerek.

partners-michael-brendon

Anno azért is figyeltem fel a sorozatra, mert meleg főszereplőkkel is dolgozott. Hát, ennek olyan sok jelentősége azért nem volt, az pedig sokat elárul az LMBT témával kapcsolatban, hogy többet smárolt Wyatt és Ali, mint Wyatt és Louis. Ezt úgy értsd, hogy a meleg pár egyik tagja többször csókolt meg egy lányt (méghozzá igencsak szenvedélyesen), mint a saját párját, akivel már a közös gyerekeket szervezik. Jóval ja, az LMBT szál elég hiteltelen volt. A másik központi pár, Joe és Ali kettőse viszont remekül ellensúlyozta mindezt, ők totál érdekesek voltak.

A sorozat amúgy leginkább azoknak ajánlott, akik a főszereplő színészek közül kedvelnek valakit. All-star gárda gyűlt ám össze. Itt van David Krumholtz, a Gyilkos számokból, Sophia Bush a One Tree Hill-ből és az Ugly Bettyben is meleget alakító, amúgy a való életben is a saját neméhez vonzódó Michael Urie. Ők hárman remek alakítást nyújtottak, szemmel láthatólag élvezték az egészet, és ez elvitte a hátán a sorozat. Busht amúgy a Dögölj meg, John Tucker óta nem láttam komikus szerepben, és hű, mennyire jól áll neki. Ezért is sajnálom, hogy most rendőrös drámát nyomat, mert komikaként verhetetlen. David és Michael munkáját is csíptem, szemmel láthatólag megvolt köztük a kémia, jól reagáltak a másik poénjaira. Viszont van egy fekete bárány is a főszereplők között…

partners-brandon-routh

Igazából megértem, hogy szar lehet Brandon Routhnak lenni. Szerencsétlen srác azt hitte, hogy majd a Superman film főszerepe után A-listás Hollywoodi sztár lesz, erre meg pár évvel később meleg pasit alakít a tévében, most meg sokadik mellékszereplő egy relatíve kis csatorna sorozatában (Arrow). Szóval megértem az életuntságát, de ez akkor sem ok arra, amit a Partnersben művelt. Mindenféle lelkesedés nélkül játszott végig a sorozatban, a karaktere kábé a nullával volt egyenlő. De legalább a fő funkcióját betöltötte, gyönyörű volt. De tényleg, olyan szexi ez a pasi, hogy hihetetlen. Csak hát, játszani nem tud, avagy csak nem akar. A Partners alapján nehéz dönteni a kettő közül.

Értékelés: 7/10
Nem volt ám olyan rossz a sorozat, de kétségkívül kellett a Michael Urie, és elsősorban a Sophia Bush rajongásom ahhoz, hogy ennyire jó fényben lássam a sorozatot. Élveztem ezt a tizenkétszer húsz percet, amit láttam (a pilotot nem néztem újra). Szerintem érdemes belenéznetek, megéri az időnket. Ja, és én szinkronnal néztem, az HBO csinálta, így minőségi. Magyarul is ajánlom! csak sajnos Sophia Bush hangja nem a One Tree Hill-ben megszokott Roatis Andrea lett.

partners-sophia-david

3 Hozzászólások

  1. Én anno rohadtul imádtam ez volt az elsó pilot amit bepróbáltam mert amugy sosem szoktam kipróbálni uj sorikat..mostanában azért már megteszem néha de ez nagyon sziven ütött hogy elkaszálták.visitva röhögtem rajta.főleg urie karakterén és hanghordozásán.én imádtam.kár érte :(

    • Ezek szerint Urie az eredetiben, öhm, tipikusabb meleg hangon beszélt? Mert ez teljesen kimaradt a magyar verzióban és annyira örültem neki.

  2. Hát kb igen.én mindig szakadtan mikor megszólalt.A ” You dont have a keeey????” kismonológnál visitva röhögtem akárcsak amikor a “Pretty Funny” elmélelet magyarázta Alinek .próbáld be 1x felirattal.wyatt úgy még vicces is néha…akárcsak Ali- rokona-munkahelyi segédje…azok a beszólások…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here