Megszűnt a Napló, visszatér a Hal a tortán

  0
  Oszd meg!

  Miután szombat délutánra került az egyre kevesebb nézőt elérő Napló, várható volt, hogy megszűnik, hiszen abban a sávban nem igazán lehet vitézkedni nézettségben, a műsor előállítási költségei pedig magasak voltak. A tv2 tehát döntött, november 29-én lesz az utolsó adás.

  Természetesen megértem azokat a racionális, pénzügyi okokat amik a Napló elkaszálása mögött álltak, viszont azt ne felejtsük el, hogy a Napló presztizs műsor, ami egyidős a csatornával. Már csak emiatt is érdemes lett volna kimenekíteni a Super Tv2-re, ahogy az RTL Klub tette anno a Heti Hetessel. Az, ami nagy csatornán rossz nézettséget hoz, egy kicsin még simán megél.

  tvrtko-naplo

  Régen nagyon szerettem a Naplót, azért is sajnálom egy kicsit a kaszát. Remek történeteket mutattak be, megannyi emberi sorsot ismerhettem meg a műsor által. Újabban azonban a bulvár dominált, gyengébb riportok váltották egymást, úgyhogy fájó szívvel, de azt kell mondanom, hogy nem fog hiányozni. A régi minőség már a múlté, az új riportok kevésbé érdekfeszítőek. Úgyhogy, viszlát Napló.

  Azért jó hírt is közölt a Tv2. December másodikán visszatér a Hal a tortán a képernyőre, méghozzá vadiúj részekkel. Arról nincs még szó, hogy mely celebek ragadnak fakanalat, de ne legyenek illúzióink, ugyanazok főznek most, akik eddig is, de hát, ez engem nem feltétlenül érdekel. Imádom a műsort, úgyhogy én már nagyon várom az új adásokat. Ó, és remélem, hogy Hargitai Bea nagyon sokszor fog szerepelni, mert az a nő egyszerűen imádnivaló.

  hal-a-tortan

  Decemberben kicsit át is alakul a Tv2 műsorstruktúrája a hétköznapokon. 19:25-től jön a Jóban rosszban, 20:15-kor Hal a tortán, majd 21:30-tól a Családi titkok. Utóbbi létjogosultságát nem igazán értem, lévén nagyon gyenge nézettséggel fut. Talán érdemesebb lenne visszahozni a főműsöridős sorozatokat.

  Apropó, sorozatok. Észrevettétek, hogy a Tv2-ről szó szerint eltűntek? Oké, adnak pár ismétlést, Walker, a Texasi kopó két résszel fut egymás után, éjszaka megy a Fairy Legal és a Smash is, hétvégén meg Monk, de egy premier sorozata sincs már a csatornának december első hetére. Azért ez ciki! Telenovellákat mindenesetre még adnak, A gonosz álarca és A Macska pedig nézettségben is jól teljesít.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here