Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Rising Star: Élő Blog a második élő adásról

Rising Star: Élő Blog a második élő adásról

48
Oszd meg!

Már a múlt hétre ígértem egy Rising Star Élő Blogot, de ez sajnos akkor elmaradt. Most viszont bepótoljuk, és együtt izguljuk végig ezt az estét. Legalábbis remélem, hogy lesz min izgulni, mert az előző heti adás nem volt olyan hű de érdekes.

A héten Ördög Nóra a Mokka vendége volt, ahol nem túl elegáns módon reagált az [origo] kritikájára, miszerint ronda ruhákba öltöztetik őt. (Fura amúgy, hogy a tévéműsorok szereplői mostanság a tévé nyilvánossága előtt válaszolnak a netes kritikákra. Mármint oké, szólásszabadság, de ezt nem tartom elegáns dolognak. Az írók sem írnak nyílt bejegyzést a blogjukra arról, hogy XY blogger miért írt rosszat a könyvéről és ez így nem szép dolog…)

A beszélgetés során kiderült végre az is, mi lesz a következők során a Rising Starban. Most zajlanak a casting adások, ami még két hétig lesz képernyőn, majd november 30-án jön az úgynevezett helyosztó show. Utóbbinak a lényege, hogy addigra már tudni fogják hány énekesre van még szükség, és pont annyi továbbjutó lehet majd. Ezt követően a december a párbajadásoké, ahol egymás ellen énekelnek az énesek, remélhetőleg duettet, de utóbbit Nóra nem mondta. Jövőre pedig indul a már szokásos kiesős adás a legjobbakkal. A Mokka ominózus riportja itt tekinthető meg.

Nos most, hogy már egy kicsit világosabban látjuk mire megy majd ki a Rising Star nekem is jobb kedvem lett. Remélhetőleg a mai adás pedig még izgibb és szerethetőbb lesz, mint a múlt heti!

02-sor

Zsűritagok | Rising Star | Fotó: Tv2
Zsűritagok | Rising Star | Fotó: Tv2

– 18:55: Pár perccel korábban ugyan, de elkezdődött a Rising Star, és így az Élő Blog is. Most elmaradt a nagyobb nyitóshow, Ördög Nóra próbált táncolni, de nem nagyon jött neki össze. “Nóri olyan szép ma, hogy az állammal fociztam” – dícsér Majka. Szerintem most a legkevésbé szép a színpadon, de ez ugye csak saját vélemény.

– 18:58: No most magyarázták el Majkáék, hogy működik majd a show, ugyanazt az infót mondták el, mint amit fent leírtam. Annyi újdonság van, hogy 24 embert válogatnak kik, akiket párbajokkal lefeleznek, végül 12 döntőssel startol a heti kiesős szakasz jövőre.

– 19:00: Behalok, pont úgy álltak be a Rising Star zsűritagjai, ahogy az X-Faktoros mentorok szoktak. LOL :D Anna viszont gyönyörű, sokkal szebb, mint a múlt héten. “Az egész világot a keblemre ölelném legszívesebben. Mindig nehéz valakire azt mondanom, hogy nem, mert mindenkiben tehetséget látok” – nyilatkozza Anna.

– 19:04: Egy hosszú monológ után a versenyzők a fal felemelését a berlini fal ledöntéséhez hasonlította Kero. LOL.

02-sor

– 19:07 – Havasi Alexandra: A szőke lány, aki elindult szerencsét próbálni. “Azért jöttem a fővárosba, hogy kipróbáljam magam. Úgy éreztem, hogy a fővárosban lehetőségek hada fog vár rám, amit ki akartam próbálni” – nyilatkozza a dilis lány a zsűriszobás válogatókról. Brutál hangja volt már akkor is, de a viselkedése, LOL.

– 19:09: Szimpatikus amúgy ez a lány, szeretem a hozzá hasonló őrült embereket… a tévében. Vicces nyilatkozatai is voltak. No, én már bejelentkeztem, kezdődjön a parti. A Rúzsa Magdi dalt nagyon jól eltolta, most viszont nem igazán megy ez neki. Az angol kiejtése igazán kínos, a dalt is bénán tolja. Szóval, én máris szavaztam a nemre. A fal sem fog ám felemelkedni – és nem is kár érte.

– 19:12: Hát ez a fal szerencsére nem emelkedett fel, 37%-ot kapott. “Nagyon szurkoltam neked, én az őrültekkel vagyok. Féltem, hogy az intézményesítés befolyásolni fog téged” – mondta Anna, az egyetlen, aki igennel szavazott a zsűri tagjai közül.

02-sor

Abbe Lewis | Rising Star | Fotó: Tv2
Abbe Lewis | Rising Star | Fotó: Tv2

– 19:15 – Abbe Lewis:Nagyon szeretem Magyarországot, és zenész is vagyok, ez a kettő legfontosabb az életemben” – mondja a Wrecking Ball-os külföldi lány. Remélem ő nem okoz majd csalódást.

– 19:18: De szuper, magyar nyelvű dalt énekel. Szegény Ördög Nóra, eddig a szavazatokért könyörgött, most meg azért, hogy bejelentezzünk a szavazásra… “Jó itt a fal mögött lenni, mert jobban tudok koncentrálni a dalra, hogy mit jelent nekem” – mondja Abbe. No, elkezdődött a dal. Egyből a kezembe vettem a telefont, és az igenre szavaztam. Egyrészt imádom a Kinek mondjam el vétkeimet dalt, másfelől pedig csodaszépen énekli ez a lány. Emelkedj fel te fal!

– 19:20: Igen! 86%! “Ez az egyszerűségnek a diadala. Itt nincs őrültség, itt hit van. Élni, létezni, érdemes” – sorolja Keró. Jogos! “A falak azok nem csak eltakarnak, hanem megóvnak, amíg készen nem vagy” – Anna a dal eléneklését egy virág átadásához hasonlította. Cuki!

02-sor

– 19:25 – Farkas Péter: Én nem is emlékszem erre a srácra, bemutatták egyáltalán? Egyelőre nem tűnik olyan jónak, legalábbis a bejátszások alapján. Kíváncsian várom hogy produkál élőben.

– 19:26: Szóval a baseball sapka az egy állandó tartozék. Okés, vettem. Ó te jó ég, hát ez rögtön az első pillanatban egy hatalmas nem. Nem is értem hogy jutott el az Élő Showba a srác. Nagyon remélem, hogy a külseje nem fogja felemelni a falat.

– 19:30: Örülök ám, hogy eszüknél vannak a szavazók, és kiejtik azt, aki gyenge. “Rögtön úgy éreztem, hogy ez most nem üt át. Sokkal izgalmasabbnak láttam a zsűriszobában” – abban bízott Keró a voksa után, hogy majd szavaznak a nézők. Hát nem. “Igennel válaszolunk, ha kapunk belőled, a lényedből. Nekem ez most kicsit olyannak tűnt, mintha kipipáltad volna, hogy itt vagyok, és ennyi” – Misi is a nemre nyomott.

– 19:34: Majka most jelentekzett be az Árkádból. De örülnek a háttérben az emberkék, hogy benne lehetnek a tévébe. Háhá. Több százan jöttek a castingra, akiket szakmai zsűri választott ki. Mekkora flash már, hogy így bekerülhetnek az emberek, nagyon tetszik az ötlet. Most egy lányt szólít Majka. Valamilyen Mira egy Cserháti dalt énekel brutál jól. Sokkal jobban, mint a két mai kiesett, akiknek már egyszer bizalmat szavaztak.

02-sor

– 19:35 – Verba Barna: Á, emlékszem erre a nagyon cuki srácra. Annyira kis helyes. “Az első lényeges pont abban, hogy rátaláltam Istenre, az édesapám halála volt” – máris egy templomba kalauzol a kisfilm. Pöppet hatásvadász, de hát ez van.

– 19:38: Jesszusom ez a táncikálás hát betojok mennyire édes. Szállj el kismadárt énekel, annyira csípem a dalt. Naná, hogy nyomtam egy igent, de ez a küllemnek, a dalnak és a táncikálásnak szólt. Semmi másnak.

– 19:41: Hát ez most 41% lett. “Az ösztönösség az egyik legfontosabb dolog” – mondja Feke Pál, akiből semmilyen komolyabb érzést nem váltott ki a dal.

– 19:43: Reklám.

02-sor

Palmer Izsák | Rising Star | Fotó: Tv2
Palmer Izsák | Rising Star | Fotó: Tv2

– 19:57 – Palmer Izsák: Bocsi, vendégek jöttek, és csak most értem be a szobába. Szóval, most ez a feka srác énekel, aki annyira irritáló volt a válogatók alatt. Jó a srác hangja, szemmel láthatólag él a színpadon, és szereti csinálni azt, amit. Viszont nem szimpatikus, hát ez ellen nem tudok mit tenni. Nemmel szavaztam.

– 20:01: Hát ez a fal elemelkedett, a srác még vetkőzött is a cél érdekében. Nem igazán örülök, hogy tovább jutott. “Olyan vagy, mint egy elvadult tacskó kutya aki beleharap az ember lábába, de nem tudunk rá haragudni” – mondja Anna, míg Misi karizmatikus embernek tartja Izsákot.

– 20:05: Jópofa ez az Árkádos móka, de a technikai bakik eléggé illúziórombolók. Most jön a második élő meghallgatásos srác. Valami Amerikát énekel. “Két Bon Bon nóta egy adáson belül? Ezért szerintem fizetett valaki” – behalok Majkán. A lányban több volt a dög, jobban tolta, de ez a srác sem rossz, hallgattam volna még. Döntött a zsűri, Mira jutott be az Élő Showba. Döbbenet mennyire flash az egész, szuper :)

02-sor

– 20:09 – Karczagi János: Itt van Az ének iskolája Józsika apukája. Ajj, de drukkolok ennek a bácsinak, elsősorban Józsika miatt. “A családon belül is változnak a szerepek” – mondja a pasi, aki a kisfiával együtt készült az élő showra. De cuki, hogy a kissrác. “Szerintem az apukám a legjobb énekes a világon. Nagyon sokat gyakorolunk itthon és segítek neki. Az a legfontosabb a színpadon, hogy érezze jól magát, legyen magabiztos és minden szuper lesz” – ó, meg kell zabálni ezt a Józsikát.

– 20:12: Jesszusom. Ez a The Winner Takes It All akar lenni, de csak azért tudom, mert kiírja a telefonos alkalmazás. Hát most mit mondjak, van hangja a bácsinak, érezhetően nagyon operás. Nehéz mindezt megítélnem, szóval nyomok egy igent a kisfia miatt, hadd legyen rám is hatással a kisfilm.

– 20:15: Hű, én nem is emlékszem még hasonlóra, hogy mind a négy zsűritag nemet mondott volna. A fal lent maradt, 38 százalékot gyűjtött. “Egy ekkora hatalmas hang, vártam, hogy sodorjon engem, de ellene vitt a zenének. A műfaj ellenállt a popnak, nem olvadt egybe” – mondja Anna. Feke Pálnak is stílus idegen volt.

02-sor

Singh Viki | Rising Star | Fotó: Tv2
Singh Viki | Rising Star | Fotó: Tv2

– 20:17 – Singh Viki: Ő lehet a Rising Star Veres Mónikája. És nagyon remélem, hogy az is lesz. “Apukám indiai származású, éppen ezért a keleti kultúra, a meditáció, a jóga, közel állnak hozzám” – Viki lelki feltöltődésként használja ezt.

– 20:20: Ma nekem énekelnek, de tényleg, egy csomó olyan dal van, amit imádok. Viki A fák is siratják slágerrel jött, és valóban profi volt. Naná, hogy igennel voksolok, annyira jól tolta. Megérdemli, hogy végre rá vetüljön a fény, és ne csak a háttérben énekelhessen. Hajrá!

– 20:22: De örülök, hogy felemelkedett ez a fal. Egyértelműen ő volt a legjobb ma este szerintem. “Ami meghatott engem, hogy Viki hihetetlen múlttal rendelkezel, hihetetlen tudásod van, mégis tudsz izgulni. Szívedből, lelkedből énekeltél” – Misinek is nagyon bejött az előadás.

– 20:25:Még nem realizáltam, hogy itt vagyok, és nagyon nagyon izgulok” – ó, ez a Mira mennyire szimpatikus. Olyan jó látni a történetét. Remélem felemelkedik az a fal :) Reklám!

02-sor

– 20:36 – Szabó Ikrek: Hát őszintén szólva nekem nem jöttek be a srácok a válogatón. Persze, cukik meg helyesek, de semmi átütő erejűt nem érzek bennük. Kíváncsi vagyok mi lesz az élőben. Ó, a Szlovák Csillag Születikben lettek ötödikek. Behalás. “Szerintem az, hogy ketten vagyunk, vagyis, nem is az, hogy ketten vagyunk, mi egyek vagyunk” – zavarodik bele mondandójába az egyik srác.

– 20:40: Hehe, de alacsonynak tűnnek a srácok Ördög Nóra mellett :D Most több élet volt a srácokban, mint a válogatón. Hát most mit mondjak, tetszik a lelkesedésük, hogy szemmel láthatólag élvezik a zenét és szívesen csinálják azt, amit. Szóval, igent szavaztam, magamat is meglepve ezzel.

– 20:43: Azzal reklámozzák a műsort, hogy itt a néző dönt. A néző voksa számít, a néző a zsűri. Most nem azért, de a nézők döntöttek (42%). Ha a négy zsűri igennel voksol (28%), akkor tovább jutottak volna. Szóval, most akkor ki is dönt? “Ragadjátok meg a gitárotokat, írjatok saját dalokat.” – Anna mondandójából sokat nem tudtam kiragadni.

02-sor

Ördög Nóra, Majka és Orsovai Renáta | Rising Star | Fotó: Tv2
Ördög Nóra, Majka és Orsovai Renáta | Rising Star | Fotó: Tv2

– 20:46 – Orsvai Renáta:Már gyerekkoromban sem Britney koncertre vágytam, hanem autókra. Mindig fiúkkal voltam jóban, velük jobban érzem magam” – mondja vigyorogva. Szimpatikus ez a csaj, de abszolút nem emlékszem rá a válogatóról. Ennyire elsikkadt. Talán most emlékezetesebb lesz.

– 20:49: LOL, hogy kiröhögte Mező Misi a csajt, amikor elkezdett énekelni. Behalok. Á, de most esik le, hogy ez egy Magna Cum Laude dal. Hát, mit mondjak, Renáta tisztességesen énekel, de igazából ennyi. Nekem ez most nem, de fel fog emelkedni a fal.

– 20:52:Engem meggyőzött a végére” – magyarázza Keró. “Hihetetlen érzés visszahallani azt, amit én már nem tudom hány éve a színpadon énekelek. Te nem fölvetted, hogy rock and roller vagy, hanem valóban így élsz” – mondja Misi.

– 20:54: LOL. A Rising Star Facebook oldalán arról lehet szavazni, hogy Nóra melyik ruhát viselje jövőhéten. Hát izé, egyik sem valami jó :D

02-sor

Czibi Norbert | Rising Star | Fotó: Tv2
Czibi Norbert | Rising Star | Fotó: Tv2

– 20:58 – Czibi Norbert: “Ez a műsor egy lehetőség, hogy a családommal maradhassak, és ne kelljen visszamennem Angliába” – szimpatikus, szegény srác képét mutatja az image film, és ja, az a típus vagyok, akit ezzel le lehet venni a lábáról. Ráadásul imádtam a válogatón a srácot.

– 21:00: “Szavazzanak Norbira, hogy ne kelljen újra elszakadnia a családjától” – mondta Majka a kisfilm végén. Kicsit sem hatásvadász, á, dehogy! A válogatón sokkal jobban tetszett a srác, akit a leghamarabb szavaztak be a nézők. Nem bánom amúgy, de hát múltkor jobban tetszett.

– 21:02: De cuki, Norbi anyukája sír, hogy mennyire tetszik neki a fia. Bármennyire is hatásvadász, engem meghatnak ezek a pillanatok. “Abban a pillanatban, amikor elkezdett énekelni tudtam, hogy ez a fal föl fog emelkedni” – Kerónak nagyon bejött. “Tisztaság, szerénység és tehetség” – mondja Anna, aki Zen mesterhez hasonlította a srácot, és kölcsönadná neki a zenekarát.

– 21:05: Ahá, szóval az a magyar labdarúgó válogatott. Ők azok, akik elvesztik minden meccsüket :D Reklám!

– 21:16: Olyan boldogok Majkáék, hogy 270 ezren töltötték le az applikációt, és múlt héten is jött 1.1 millió voks, ami azt jelenti, hogy az applikációval rendelkezők több, mint fele nem is szavaz az énekesekre…

02-sor

Várhegyi Lucas Mira | Rising Star | Fotó: Tv2
Várhegyi Lucas Mira | Rising Star | Fotó: Tv2

– 21:20 – Várhegyi Lucas Palmira:  Tök szuper, hogy sikerült bejunia a lánynak. Iszonyúan drukkolok neki, olyan szuper helyzet ez. “Három-négy éve énekelek komoly zenét, ez az első, hogy popzenével a színpadon állok” – nagyon kíváncsi vagyok!

– 21:22: Nekem nagyon tetszik ez a csaj. Tehetségesnek tartom, szerintem szuperül énekelte el Cserháti örökérvényű dalát. Micsoda álomban van része, úgy örülök neki.

– 21:23: No a zsűri majdnem kigolyózta, de jött Keró és alleluja felemelte a falat. Köszönöm! “Itt most nem éreztem ugyanazt, nekem egy kicsit egy síkon maradt az éneklés” – mondja Anna, és végre, egy kis izgalom, Misi beledumált és bevédte a csajt. Mert a Mira nem készült egész héten, hogy a fal előtt fog állni, és milyen jól produkált. OMG! Castingra hívták be Mirát, az Elfújta a szél-be, a Budapesti Operett Színházba. Döbbenet! Hollywoodi álom!

02-sor

– 21:27 – Peter Sramek: Ő volt az egyik legnagyobb kedvencem a válogatók során, úgyhogy ezerrel drukkolok a srácnak. Háhá, ez vicces lesz, hogy nem beszél szlovákul a srác. Amúgy behalok, hogy egy 21 éves srác ekkora Jimmy rajongó legyen. Ez simán a világ legnagyobb Zámbó Jimmy gyűjteménye lehet.

– 21:30: Á, de cukik ezek a nyelvi hiányosságok. De jót röhögök, Nóra magyaráz neki és semmit sem ért a srác. Gyerekek, én sose voltam Jimmy rajongó. De tényleg, soha. De ahogy Peter Sramek énekli őket, hát döbbenet. Meghallgatnék belőle egy teljes albumot. Hajrá, hajrá, hajrá!

– 21:33: Itt most a nézők döntöttek. Úgy szerzett 78 %-ot, hogy Anna valamiért beintett a srácnak és nem voksolt rá. Á, de cuki, jön Péter anyukája, hogy tolmácsoljon. LOL itt van Jimmy fia Krisztián is. Majka meg beszólt neki, hogy most szűnt meg a műsora. “Péter te vagy a király, imádlak” – mondja Jimmy fia Krisztián :D Feke Pál most nyalakodik, hogy micsoda ember volt Jimmy.

– 21:35: Gyerekek, én sírva röhögök. A zsűri magyaráz a srácnak, aki semmit sem ért, és olyan értetlen fejet vág a drágám. Hát betojok :D Amúgy ne értse félre senki, szimpatizálok Peterrel, csodás hangja van, megérdemelten került be. Csak ez így nagyon LOL.

– 21:38: No most mutatják a ma esti továbbjutókat. Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira és Peter Sramek volt a legjobb. Tetszett amúgy ez az este, az Élő Blogolás miatt izgalmasabbnak tűnt, mint amilyen amúgy lett volna, ha nem csinálom. Ennek ellenére jövőhéten már nem lesz Élő Blog, lepihenek egy cseppet. Köszönöm, hogy velem tartottatok, nagyon örülök neki :)

5916 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

48 Hozzászólások

 1. Lehet ez online nézni, vagy csak tv-ben? Azért kérdezem, mert nekem streamre TV2-t varázsolni sosem sikerült.

 2. Az elmúlt hetek kitartó munkájának köszönhetően most csak alig van vasalnivalóm, de azért vasalok, nézem a műsort és írom az okosságokat :))

  Ördög Nóra reakcióját amúgy nem hallottam, de miért ne reagálhatna? Az a baj, hogy neten tényleg már mindenki írhat mindent, és sokan teszik arc nélkül, ahogyan Te is írtad a Veled történteket. Néha engem is feldúlnak az idióta kritikák, ráadásul azon pörögni, hogy ki mit vett fel, hát na. (mondjuk a második ruha tényleg elég előnytelen volt..)

  • Bennem igazából olyan reakció van, hogy ő csinál valamit, megkapja érte a pénzt, más megírja róla a véleményét, és szerencsés esetben kap érte pénzt. Azzal, ha a celeb nekiáll magyarázkodni, reagálni a kritikákra, hát az nekem nem szimpatikus. Gondolj bele, ha az írók nekiállnának magyarázkodni, hogy miért is nem tetszett XY bloggernek a könyve. Nekem ez a ciki kategória, de ez tényleg az én gondolatom.

   Szeretettel várom a hozzászólásaid, örülök, hogy ma este velünk tartasz :)

 3. Csak én érzem azt, hogy a műsor készítői a kisfilmekkel is befolyásolni próbálják a nézőket? Már a múlt héten is volt egy ilyen érzésem, de most is.

 4. Nagyon szeretem ezt a Guns’n’roses számot, de csak azt tudom mondani, mint egy tweetelő, hogy nem Havasi Alexandra szájából. Azért gondolkoztam rajta viszonylag sokáig, de NEM lett a vége nálam is.

 5. Abbenek IGEN-t küldtem, teljesen megérdemeltem. Rám nagy hatással tud lenni, ha egy külföldi származású nagyon szépen énekel magyar nyelven

  • Ezt különbözteti meg a magyart a többi néptől. Mi identitászavarosak vagyunk, és a külföldiek kegyeiben bízunk, míg egy normális egészséges nép büszke magára, és nem külföldről várja a megváltást. Pl. csak nálunk lehet úgy egy terméket, hogy “svájci kutatók bebizonyították”. LOL

 6. Ez a Farkas Péter nálam is a nem-et képviselte. Rosszabb volt, mint az első, s néhány helyen úgy tűnt, mintha csak beszélne, rap-elni próbálna. Nagyon nem jött össze. Hadd lássuk Verba Barna mit tud. :)

 7. Hát az eddigi este legrosszabbja volt nekem Barna, talán hamarabb nyomtam nemet rá, mint Farkas Péterre. És szerintem ez nem is egy túl nehéz dala a Republicnak. A szép pofija nem vett meg, viszont az élő castingos barna bőrű csaj tartogathat izgalmat, nagyon kíváncsi vagyok rá, hajrá! Egzotikus szépség. :)

  Lehetne ma este még Peter Smarek is, nagyon szívesen meghallgatnám újból.

  Annyira szeretem, hogy amikor vége a kisvideónak és beállnak a fal elé az énekesek, a Coldplay-nóta a The sky full of stars megyen. Utóbbi időben nagyon megkedveltem a bandát.

 8. Palmer Izsák: én szeretem a rockzenét, nem is kicsit. De ennek a számnak ez a rockos, kiabálós, vergődős verziója irritált egyszerűen. Pedig vártam, hogy Feke Pali nem nyomja. Nagyon sok ez a fiú magában is. Nagy NEM volt a részemről.

  A srác vezetéknevéről a franc se tudja minek, de mindig azt hiszem egy hollywoody sztár következik.

  A Fekete ikrek fellépésén az Árkádban azért jót röhögtem.

 9. Pollák Józsika is kimaradatna a showból…a Bonbon nóták nem nyerők ma számomra. Helyes, gyere Mira, gyer!

 10. Nekem kezd kicsit sok lenni a cirkuszból a műsorban. Értem én, hogy karizma kell, de na. Négyből négy zsűritag mondta, hogy nem tud énekelni az Izsák, ehhez képest négyből 4-en szavaztak rá és már egyikül ellenszavazata is elég lett volna ahhoz, hogy ne menjen tovább.

  Félreértés ne essék, semmi gondom a csávóval, jópofa, de semmivel nem énekelt jobban, mint a Barna (aki szintén nem tud énekelni, csak helyes), erre egyik továbbjut, mert hülyét csinál magából, a másik meg nem, mert nem.

  Az ikrek meg szintén hülyét csinálnak magukból, és már egyszer is sok volt belük, de kettő tényleg nem kellett volna.

 11. Karczagi József bekerülését már a selejtezőn sem értettem, annyira látszott, hogy igazán csak egy műfaj megy neki, ami nem feltétlen ilyen stílusú műsorokba való. Maga a férfi amúgy nagyon szimpatikus nekem. Ment a NEM! Sokkal szívesebben hallottam volna eredeti stílusában a The Winner takes it allt.

  és közben az alkalmazás megdöglött a telefonomon

  Singh Viki volt a következő: rá is nemmel szavaztam volna, nem találtam benne semmi különlegest, néhol bántott a hangja.

 12. Én nem bánom, hogy kiesett Karczagi apuka. Kicsit sok volt már a családból, én anno már Józsikát is túlreprezentáltnak éreztem…

  Sokat dob viszont a műsoron Singh Viki előadása és örülök, hogy a kettő közül Mirát juttatták tovább, ő is szimpatikus. :) Ezek kissé enyhítik a cirkusz-faktort, de azért vegyes érzéseim vannak.

  • Az én érzéseim is vegyesek, nem túl izgi a műsor még úgy sem, hogy élő blogolok közben. És már elmúlt a szavazás újdonsága is.

 13. Esküszöm nem értem, miért szavaztam ezekre a fiúkra IGEN-nel, mert én néha úgy éreztem a testvérség, ikerség ellenére hiányzik a szám alatt az összhang. Selejtezőben nem láttam őket. Most adtam volna egy esélyt még nekik, de lehet ha előzőleg láttam volna már őket, és most nem tettek volna hozzá semmi pluszt, akkor NEM lett volna nálam is.

  • Innen ismerős a Palmer név. :D :D Ezért olyan Hollywood-os. Pedig gondolatban már Brian de Palma is járt az eszembe, hogy nem-e amiatt tűnik úgy, de nem. Johnny K. Palmer nevét sokat az eurovíziónál szoktam kiírva látni.

 14. Orsovai Renáta: igen, Misi nevetett, s én is elmosolyodtam az elején, de a legvégére tökre belejött, igazi bulit csinált a színpadon. Így legvégéhez közeledve, ami nálam legalább 15 mp-el korábban van, mint a produkció vége, mert valamennyit csúszik a tv-hez képest, rányomtam az IGENre. Max a felezőben kiesik. Nem sikerült totálisan meggyőznie, mert nem volt egyenletes, de inkább igen, mint sem. Szavazásból meg nem vagyok hajlandó kimaradni, ha már van appom, használjam…kivéve, ha lefagy a rendszer.

 15. Czibi Norbi: nem tartozik a kedvenc zenéim közé ez a szám, de ez tetszett, ment az IGEN egyértelműen.

 16. Jön Peter Shramek, ezzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzzz! Szerintem ő az, akire most igent nyomnék láttatlanban. :D :D :D

 17. Nagyon gáz a neve ennek a lánynak: Lucas Palmira :D :D

  Annál jobb a hangja, de még van is hova fejlődni, s Pásztor Annával abban egyetértek, hogy nekem is helyenként egysíkú volt. Ha Orsovaira rányomtam az igent, akkor neki is jár az IGEN!

 18. Nagyon szépen énekli Jimmyt, nem tudok belekötni és nagyon vártam, nagyon tetszett, csak most nem Jimmyt vártam tőle, hanem valami mást. Ettől függetlenül megvett kilóra megint.

 19. Iszonyúan béna műsor, iszonyúan béna hangokkal. A továbbjutottak között alig volt magyar. Angolai, indiai, amerikai, osztrák néger, roma stb… vicc, ez most magyar tehetségkutató? De OK, még ezt is el tudnám nézni valahogy (bár kizárt, hogy itthon nincsenek énekesek, és a külföldiek meg a romák s*ggét kell nyalni mindig, na mindegy), szóval még ezt is el tudnám nézni, ha jók lennének. De nem azok. Egyik szörnyűbb volt, mint a másik. A nagy profinak tartott Singh Viki kb csak lihegett, nem énekelt. Ezért nem lesz ő soha több, mint mezei vokalista. A szlovák Jimmi utánzó bájgúnárra meg már szavak sincsenek. A csúcs az volt, amikor Zámbó Krisztián színre lépett. “Rangot” adott ennek a vacak műsornak.

 20. Palmer Izsak Johny K Palmer kisöccse. Izsak sokban hasonlit a bátyjához habár Johny nem ennyire örült a színpadon. Peter Sramek jó volt de meg kellene tanulnia magyarul. Abbi amerikai de nagyon jól beszéli a magyart. Én gondoltam hogy Mira is bejutt.

 21. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra még mindig az xfaktor a favorit, annak ellenére hogy már az is unalmas, de ott legalább nyomon lehet követni hogy fejlődnek hétről hétre az énekesek, itt nem tudom hogy lesz, de nekem katyvasz az egész. Engem még ez az ingyenes szavazósdi se hoz lázba, mert valakik még meg se hallják az első hangot de szavaznak… lehet hogy a tehetségkutatókból van már csak szimplán elegem? :D

  • Ezen én is filóztam, hogy kik szavaznak vajon az első hang előtt, de arra jutottam, hogy az ismeretségi kör, barátok, ilyenek. De olyankor úgyis csak pár százalék érkezik, szóval nekem nem bántja a lelkem. Pláne, hogy a néző amatőr, közben meg ott van Mező Misi, aki legutóbb mindenkire az első 7% alatt voksolt még.
   Bár az is irritál, hogy Kero tanár úr meg mindenkinél épp 63%-nál nyomja rá…

  • Egyszerű: benne akarnak lenni a tévében, és azért nyomnak nagyon hamar, hogy tutira az ő képük villanjon fel elsőként.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here