Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője

  4
  Oszd meg!

  Gyengén indult a mai este, a legtöbb versenyző gyér teljesítményt nyújtott, egyedül Alföldi Róbert három mentoráltja, Borbély és Nagy Ricsi és Benji énekelt csodálatosan. Legalábbis szerintem, a véleményemet itt olvashatjátok. A szavazók is oszthatták ám a gondolataim, hiszen mindhárom fiú tovább jutott a következő hétre is.

  A nézői voksok alapján ismét egy mentor két mentoráltja került párbajhelyzetbe. Tóth Gabi és a csapatok megúszták, helyettük Little G két embere, Horányi Juli és Andelic Jonathán kapta a legkevesebb szavazatot. A mentor arra bíztatta őket, hogy saját magukért énekeljenek.

  Elsőként Andelic Jonathán állt színpadra, aki Eric Clapton Change the World című dalát énekelte. Őt követte Horányi Juli, akit Little G alig bírt felkonferálni, láthatóan nagyon megviselte őt az este. A nő Celine Dion All By My Self slágerét adta elő.

  A mentorok közül elsőként Szikora értékelt, aki Jonathán távozása mellett érvelt. Tóth Gabi gyermekeinek nevezte őket, majd minden szeretetével (ő mondta így), Julit küldené haza. Alföldi a két legérettebb személyiségként aposztrofálta a párbajozókat, majd Jonathánt küldte haza. Végül Little G adta le nagy nehezen a voksát, megemlítve, hogy örülne, ha a nézői szavazatok a zeneiség, és nem a szimpátia alapján mennének. Végül Horányi Julit tartotta a műsorban, pedig megtehette volna azt is, hogy a nézőkre bízza a döntést.

  Az X-Faktor ötödik kiesője tehát Andelic Jonathán, akit csak Tóth Gabi marasztalt. Jövőhéten ismét lesz X-Faktor, a versenyzők a sikerről, a pénzről és a csillogásról énekelnek majd, pont erre van szüksége az adóktól sújtott magyar népnek… Legközelebb nem lesz Élő Blog, viszont rögtön az adás után érkezem kritikával, legyetek résen.

  Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője
  Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here