Főoldal Hírek Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője

Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője

4
Oszd meg!

Gyengén indult a mai este, a legtöbb versenyző gyér teljesítményt nyújtott, egyedül Alföldi Róbert három mentoráltja, Borbély és Nagy Ricsi és Benji énekelt csodálatosan. Legalábbis szerintem, a véleményemet itt olvashatjátok. A szavazók is oszthatták ám a gondolataim, hiszen mindhárom fiú tovább jutott a következő hétre is.

A nézői voksok alapján ismét egy mentor két mentoráltja került párbajhelyzetbe. Tóth Gabi és a csapatok megúszták, helyettük Little G két embere, Horányi Juli és Andelic Jonathán kapta a legkevesebb szavazatot. A mentor arra bíztatta őket, hogy saját magukért énekeljenek.

Elsőként Andelic Jonathán állt színpadra, aki Eric Clapton Change the World című dalát énekelte. Őt követte Horányi Juli, akit Little G alig bírt felkonferálni, láthatóan nagyon megviselte őt az este. A nő Celine Dion All By My Self slágerét adta elő.

A mentorok közül elsőként Szikora értékelt, aki Jonathán távozása mellett érvelt. Tóth Gabi gyermekeinek nevezte őket, majd minden szeretetével (ő mondta így), Julit küldené haza. Alföldi a két legérettebb személyiségként aposztrofálta a párbajozókat, majd Jonathánt küldte haza. Végül Little G adta le nagy nehezen a voksát, megemlítve, hogy örülne, ha a nézői szavazatok a zeneiség, és nem a szimpátia alapján mennének. Végül Horányi Julit tartotta a műsorban, pedig megtehette volna azt is, hogy a nézőkre bízza a döntést.

Az X-Faktor ötödik kiesője tehát Andelic Jonathán, akit csak Tóth Gabi marasztalt. Jövőhéten ismét lesz X-Faktor, a versenyzők a sikerről, a pénzről és a csillogásról énekelnek majd, pont erre van szüksége az adóktól sújtott magyar népnek… Legközelebb nem lesz Élő Blog, viszont rögtön az adás után érkezem kritikával, legyetek résen.

Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője
Andelic Jonathán az X-Faktor ötödik kiesője

4 Hozzászólások

  1. Nekem Little G most vált igazán szimpatikussá, mert simán szavazhatott volna úgy, hogy kihozza döntetlenre, így pedig a nézők szavazatai alapján megy haza az aki, viszont végig szakmai tudott maradni és nem választotta a könnyebb utat. Respect.

  2. Nagyon sajnálom hogy Jota esett ki. A Tha Shudrasnak kellett volna kiesnie szerintem. Én azt hittem hogy boriték lesz de lehet hogy abban is Jota neve szerepelt volna. Jó hogy Litle G döntött.

  3. Tudod Tibi, hogy nagyon szeretlek téged is,meg az írásaid is de most nem értek egyet.Nekem elejétől Jota volt a kedvencem, mind hangban mind személyiségben.. Úgyhogy én baromira sajnálom,hogy kiesett főleg,hogy legalább 3 előadó van aki gyengébb nála. Vele együtt Little G-t is sajnálom ,mert kiválasztott 3 érett profi előadót, erre egyikre se vevő a közönség.Ehelyett nézhetem a Stohl Buci,és Vastag csabi szerelemgyerekének tűnő bájgúnár Borbély Ricsit, meg a béna szépfiúkat (Spoon) akiknek kb még egyetlen nagy pillanata nem volt..mármin t az utóbbiaknak.lehet mert már nem vagyok tini de engem már jobban megfog egy ilyen műsorban az egyéniség,és a hang,mint a külső. Jota volt nekem az akire azt tudtam mondani,hogy igen ilyet nem láttam még 5-öt más tehetségkutatókban..úgyhogy szerintem igenis baromi nagy kár érte. Lefogadom,hogy Borbély Ricsit…spoont brrrrrr még látok ilyen műsorokban egy párat.. Mai nap legjobb előadása, egyébként Benji volt. Le a kalappal. Kis Ricsi ma abszolút nem jött át, a produkciójában az éneklésből volt a legkevesebb. Továbbiakban hajrá Juli, Andi és Benji.,és ha lesz nagy áttörés, és kisebb arc, akkor kis Ricsi is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here