Főoldal Oldal Blog December 13-án várható papírkiadásban a regényem!

December 13-án várható papírkiadásban a regényem!

32
Oszd meg!

A Media Addict régi olvasói már tudhatják, hogy nem csak cikk, hanem regény írással is foglalkozom. A II. Aranymosás Irodalmi Pályázaton sikerrel vettem az akadályt, és a lektorok, illetve a közönségszavazat győzelem figyelembevétellel a kiadó úgy döntött, e-bookban jelenhet meg a regényem.

Ma kaptam meg életem egyik legszebb hírét: a Könyvmolyképző közölte, papírkiadásban adja ki a Fogadj el!-t. Szóval, nem e-könyvként, hanem kézzel fogható, úgymond “rendes” könyvként tarthatjátok majd a kezetekben. Azt hiszem ettől szebb hírt nem is mondhattak volna nekem :)

Bónuszban még annyit tudok, hogy december 13-án várható a Fogadj el! megjelenése, lesz könyvbemutatóm is, On Sai, Meiszner Kriszta és Marco Caldera társaságában. A tervezett időpont december 13, egy szombati nap délutánja. De ez még nem végleges :) Amint biztosat tudok, megosztom veletek, a bemutatóra pedig szeretettel várok ám mindenkit.

Emlékeztetőül íme, a Fogadj el! végleges borítója, és a tervezett fülszövege.

racz-stefan-tibor-fogadj-elRácz-Stefán Tibor: Fogadj el
Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Oldalszám: körülbelül 320
Várható megjelenés: 2014. december 13.
Online megrendelés: hamarosan!
Fülszöveg: Petra, a szegény vidéki lány elit gimnáziumba kerül, és hazudik, hogy ne lógjon ki gazdag társai közül. Szeretettel befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de vajon mi lesz, ha kiderül az igazság? Mit tesznek vele ezek a barátok? Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?
Dávidnak is van egy sötét titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja. A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.
Van egy pont, amikor már nincs tovább. Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.
Az olvasók szavazatai alapján a regény a 2013. évi Aranymosás Public Star könyve.

32 Hozzászólások

 1. Gratulálok! Nagyon örülök a papírkiadásnak mert mindenképpen el szerettem volna olvasnia könyvedet, de e-bookban nem lett volna lehetőségem rá, mert nincs e-boom olvasóm. Azt lehet tudni, hogy a december 13. rendes megjelenés vagy csak elit start?

  • Úgy tudom nem lesz Elit Team-kiadás a Fogadj el!, úgyhogy december 13 az már a rendes megjelenés. De amint pontos információim lesznek megosztom veletek :) Köszönöm az érdeklődést :)

 2. Gratulálok! Azért ez nagy szó, van okod az örömre! :) ÉS amúgy is jobb ötlet szerintem papír kiadásban gondolkodni mert az e-book itthon még kicsit döcögős terep. :)

 3. Helyes!
  A könyv papíralapon az igazi, el is szomorít, amikor megpróbálják ezt is gépesíteni, pláne, mert személy szerint olvasás nélkül is sokat ülök gép előtt!
  És igen, én is azok között vagyok, akik így meg fogják venni a könyvet, és elolvassák, de e-könyvként engem sem érdekelt volna/nem lett volna elérhető számomra a könyv.
  Gratulálok hozzá!

  • Nagyon kíváncsi leszek majd a véleményedre Ancsi*. Ugye megírod nekem? :)

   * És persze mindenki más véleménye is érdekel :)

  • Szerintem Gutenberg idején is sokakat elszomorított, hogy a nyomtatott könyv tömegtermék lett, a szép kézzel írt kódexek helyett.:)
   Én személy szerint nagyon szeretek e-könyvet olvasni akár laptopon is, például a keresés funkció miatt, pl. ismerősöm (miután kisírta magát) szeretne mangát rajzolni a Fogadj elhez, ezért most összevissza bogarássza a könyvet, hogy pl. meg van-e említve, hogy az egyenruhához tartozik-e nyakkendő. E-könyvnél lehetne a kulcsszavakra keresni.

   Másik előnye, hogy nem foglal helyet, már így is a padlón meg a hintaszékben áll nálunk a könyv.

   Azért papíron is megvettem:)

   • Nagyon szívesen beszélnék az ismerősöddel! Írtam neked e-mailt az itt megadott freemailes e-mail címedre. A hozzászólásod pedig nagyon jól esett :)
    E-könyvet én is szeretek ám olvasni, nagyon-nagyon, és tényleg megvan a maga előnye :)

 4. Jaj Tibi! Tudod, én nagyon sokat imádkoztam azért, hogy ez megtörténjen és láss csodát meg is történt! Mérhetetlenül nagyon boldog vagyok és örülök a sikerednek! Példakép vagy számomra és általad immár biztosan tudom, hogy kemény, kitartó, odaadó munkával tényleg minden álmunkat valóra lehet váltani! Köszönöm!

 5. Juhúúú!! Meg van mit kérek karácsonyra! ;) :))) Gratulálok, szerintem ez az a könyv ami igazán megérdemli, hogy papír formát is kapjon. Hiába terjed egyre inkább az ebook, azért nem minden háztartásban van e-olvasó, és nem mindenki szeret gépen olvasni. :)

 6. IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!! :D
  Valószínűleg megyek, de ha nem, a könyv akkor is meglesz. :D Rajta van a karácsonyi könyvlistámon, és úúúúgy izgultam, hogy lesz-e belőle papír. Lett! Nagyon-nagyon örülök neki, ugyanis se e-book olvasóm se okostelefonom nincs (akartak venni a szüleim, de nekem nem kell. Van már telefonom, minek vennénk drága pénzért újat?!), szóval… máshogy nem nagyon lenne lehetőségem elolvasni (esetleg pdf-ben, ha valaki felrakja a netre, de eleve nem szeretek gépen olvasni, plusz, nem túl legális, és szerintem nem egy rendes dolog így megkárosítani a kiadót meg a szerzőt… nem vinne rá a lélek). De így meg van oldva minden probléma. Csodás karácsonyom lesz! (már csak az kéne, hogy még a hó is essen… mmm…!) *-*

  • Tökéletesen érthetőek az indokaid, emiatt új telefont kérni felesleges :) Aztán meg remélem hó is lesz, a lelkesedésednek pedig nagyon örülök ám :)

 7. Hálásan köszönöm a kedves hozzászólásokat. Nagyon jól estek :) Ezért is örülök amúgy annyira a papírnak, mert mint ahogy többen is írtátok, nincs e-book olvasótok. Így akit érdekel, elolvashatja, nekem pedig ez nagyon sokat számít :) Szóval, köszönöm nektek :)

  • Valószínűleg 3.000 ft a teljes ár, de ha neten rendelitek rájön még 20% kedvezmény, akkor már csak 2.400 ft, és ha két könyvet vesztek (vagyis ehhez még egy másikat), úgy a postaköltség is ingyenes a Könyvmolyképzőnél :)

 8. Váó! Ez nem semmi! Szívből gratulálok, tényleg! :) Nagyonörülök, hogy nyomtatásban is megjelenik, így én is elolvashatom ;) és tuti, hogy el is fogom, a fülszöveg méginkább meghozta hozzá a kedvem, remélem ez lesz a végleges, mert egyszerűen tökéletes, főként az utolsó két mondat. Nagyon tetszik!

 9. Gratulálok! :) A papír alapú kiadásnak nagyon örülök, mert sajnos még nincs e-book olvasóm. Meg így legalább tudom milyen könyvet rendeljek decemberben. ;) Kíváncsian várom!
  A borító is tetszik, a legjobbat választották. :D

 10. Nagyon sok szeretettel gratulálok! Az írásaidat olvasva mindenképpen megkeresem a könyvedet, és meg is fogom venni. Ha pedig a Könyvhéten kint leszel a Molyképző sátrában, akkor még meg is kereslek egy másik sátorból. Őszintén örülök a sikerednek, és szívből kívánom, hogy a kezdete legyen egyfajta életpályának! Tudom, hogy milyen érzés, hihetetlen, csodajó, és még soksoksok ilyet Neked!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here