Főoldal Hírek Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen győztese

Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen győztese

8
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, a Celeb vagyok, ments ki innen negyedik évadát nem az egykori pornósztár Aleska, és nem is a botrányhősnő VV Éva nyerte, hanem a Szombat esti lázból megismert Molnár Andrea, profi táncos. Mindenesetre Éva sem szomorkodhat, ő vasárnaptól a Belevalóvilág műsorvezetői posztját tölti be VV Aurelio oldalán. Alább az RTL Klub sajtóközleménye olvasható.

VV Éva és Aleska Diamond túl botrányosak a győzelemhez
VV Éva és Aleska Diamond túl botrányosak a győzelemhez

02-sor

Sajtóközlemény: Molnár Andi a dzsungel királynője!

A nézők szavazatai alapján Molnár Andi lett a Celeb vagyok, ments ki innen negyedik évadának győztese.

A fináléba három hölgy jutott: Baukó Éva, Aleska Diamond és Molnár Andrea. Közülük végül a legtöbb voksot Molnár Andi kapta, feliratkozva ezzel Falusi Mariann, Keleti Andrea és Erdei Zsolt, a Celeb vagyok, ments ki innen korábbi győztesei mellé.

Az elmúlt hetekben két szériában ismert emberek tették próbára magukat a dél-afrikai vadonban: minden komfortot nélkülözve, elszakítva éltek megszokott kényelmüktől, sőt, még az ételt is maguknak kellett megszerezniük különböző bátorságpróbákon. A nézők dönthettek arról, mikor vetnek véget a celebek szenvedéseinek, és arról is, ki legyen a végső győztes.

Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen győztese
Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen győztese

8 Hozzászólások

 1. Én gondoltam hogy Andi fogja megnyerni. Mindkét széria más volt az előzőbe 10-en itt 11-en voltak. Az is külömbség volt hogy előzőbe sms-ben lehetett szavazni itt meg csak interneten. Én szerettem ezt a műsort remélem valamikor még lesz folytatása.

 2. Kösz hogy megírtad.
  Így nekimehetek az Rtl-nek.)
  Győztes? Molnár inkább egy bábú volt a -csak ne az Éva-lélektanra.Nem Éva fan vagyok,de ő mentette az Rtl-t.Erről később.
  Előbb a Molnár effekt:)
  De édes-sóhajtottam fel a táncos műsornál,meg a Sportklubos feltűnésnél.De amikor meg kellet saját belsejéből szólalnia és ez nem volt előre leírva(mint Meztelenül műsor),meg nem a dicséret köröket kellet megjeleníteni(mint Szombat esti láz),egy arisztokratikus,az életben mindig elkényeztetett lányba fordult át.Nem volt színjáték a sírás,láttam,ennek a lánynak az egója tört meg az Éva kritikáján.Ettől félt,ezért nem akart menni,ezért bujkáltak a Bárdossal.Csak ne keveredjen össze az ő fals beképzelt sztár világuk a való élettel,ahol beszólnak az Évák.
  Az élet nem olyan,amit a Bárdos,Puskás,Molnár előadott.Ha nem is beszéddel,de testbeszéddel is létezik a kiválasztódás,a fúrás,helyezkedés.
  Az életben az emberek nem borulnak össze egy masszává,mint ahogy a Puskás sejteti:Légy olyan,mint az életbe.Ez az élet,a dzsungel is.
  Ez nyert,hogy légy olyan mint az életbe?
  Nem,mert az életben,főleg egy nyílt táborba,nem így viselkednek az emberek.
  Az életbeli viselkedések alapja az Éva viselkedése,csak nála a hangszín fel van tolva.
  Az életben zajlik a küzdelem a rangjelzésért,de többségében az ember háta mögött.Szimpátia csoportok alakulnak szóban,testbeszédben és csinálják a helyet maguknak.
  Molnár is helyezkedett a rangjelzésért,csak testbeszéddel(megtört sajnáltató rívás),meg a Bárdos,Puskás nemi ösztöneire.
  Ha nevetett volna,nem veszi komolyan az egészet,akkor el sikkad az egész.
  Azt mondom,hogy beképzelt és skizofrén sztárok csoportja került be.Pars,Hevesi,Puskás,Bárdos,Molnár olyan morózus pénz felvevő egység volt.
  Elmennek oda pénzt felvenni,amit alapjában véve elítélnek.Ez volt a testbeszédük.Többnek tartják magukat,de még is leereszkednek innen is lopni és inkább bujkálnak a pénzért.Ki a megjátszó?

 3. Molnárnak nem sikerült egyszerre a pénzt is felvenni,meg elbújnia a csúnya valós világtól.
  Amitől félt,beteljesült,elkapták.
  Amikor többen a gagyogó négert is meglátták a dobozban,elkezdtek rettegni:) Az én pátoszos világomba bejön egy néger és még bekérdez.
  A való élet ilyen,a munkahelyen is vannak elválasztódások,ha munkát nem is zavarja,vannak testbeszéddel elinduló kiválasztódások.
  Nem bír az ember ellenkép nélkül élni,mert ha nincs,maga ellen fordul.
  Az ember folyamatosan szelektál,nincs mese,massza világ,amit ezek a Bárdosék beszélnek.
  Ők játszották meg,hogy az ember higgyen ebben.
  Kell a embernek egy pap,aki felolvassa a Kánaánt,ezáltal a pap szimpi lesz,de hatás fél óra múlva nincs és az ember a villamoson keresi a gonoszt.
  Az ember a szelekcióra van építve,nem hiszek az egy dimenziós viselkedésben.
  Szóval az Éva volt őszinte.Hiába nyert a Molnár,ez is az Éváról szólt.Az a k.. ne.
  Éva nagyot mentett az Rtl-nek,miatta lehetett felépíteni végjátékot.
  Aurélió pótolható lett volna,Éva nem.
  Az Rtl-t lehet megint átverte pár Celeb,vagy egyszerűen nem tudtak megfelelően választani.
  Nem igaz,hogy nincs olyan Celeb,aki nem fél magától,oltja magát,mint a Vadon/Balázs csapat.
  Jó,azoknak a rádió hülye világa a reklámja,irónia a munkájuk,nem igazán vesztenek vele.Igaz,Vadon nélkül Balázs öngyilkos lenne:)
  Tehát ilyen műsorba,miért nem olyanok mentek,akiknek nyomás alatt is van humora,meg nem veszi magát komolyan,aki feltudja építeni azt a várat,akár gonosz lesz,de majd később old.
  Sok emberről kiderült,vékony lábakon áll,ami van,azon kívül semmi.
  Pars dob,dob,dob.Hevesi latinul olvas.Puskás önmaga poétája(beképzelt lányos).Molnár napra forog.
  Bárdos pedig nem CNN haditudósító.
  Sótlan emberek,de jól tejel a munkájuk.

  Lilu:Magányos:) Évá örömétől befordult volna.Egyébként Éva örül,ha Aleska megelőzte volna,vissza a pia:)
  valóvilágnak jövök,Aurélió elkapásával.

 4. Én nagyon örültem, hogy Andi nyert. Értem, amiről az előttem szóló írt, és igaza is van abban, hogy Éva adta azt a fajta színt a műsornak, ami egy átlagembert érdekel, csinálta a hisztit, keltette a feszültséget, amivel önmagában bajom nincs, csak mindezt olyan stíluban atta elő, ami azért nem hétköznapi, az én környezetemben biztosan. Eleinte még vicces volt, hogy ő az, aki mindenkinek be mer szólni és csinálja a műsort, de valahol ott lett nagyon erős. mikor meg kellett mondani a másiknak, hogy mit gondolt róla, mert szerintem ott bőven túlment a határon, már egyenesen megalázó volt, ahogy mindenkit szétszedett, mintha egy senki lenne. Andiban én semmi megjázszást nem éreztem, szerintem ő ilyen és tényleg van olyan, aki jobban szereti hallgatni az embereket, mint a showt csinálni ésha Éva nyerte volna meg, az azt jelentené, hogy a magyar emberek az ő viselkedését tartják követendőnek és szimpatikusnak, ami szerintem teljesen abnormális. Abból él meg, hogy egyszer szerepelt a ValóVilágban, ahol túl nagy követelést nem állítanak a szereplőknek, ezzel szemben Andi profi a munkájában, kiegyensúlyozott és nem csinált magából hülyét az ország előtt.

 5. Sunyi és képmutató, ráérzett a mártír szerepre.
  Annyira görcsösen hozta a jó lányt, amennyire lazán hozta Éva a rosszat. Persze mindkettő csak egy szerep. Utólag meg kiderül, hogy a fa mögött ugyanúgy dohányzott, mint a többiek kamera előtt. Az, hogy dohányzik nem szép dolog, de elfogadható. Ha vállalja. Nem tudom, hogy ki figyelte, de olyan arcokat vágott néha a többiekre, hogy Éva bármelyik agresszív megnyilvánulásán túltett.
  Évát nagyon utálták, pedig ő azt hozta, amit a műsor megkíván. Megdolgozott a gázsijáért. Senki nem arra volt kíváncsi, hogy Andika mosogat, tűzet rak és elbújik Bárdos mögött bömbölve. A győzelme is olyan unalmas volt, mint ő maga.
  Valójában a műsor két valóban hiteles és őszinte tagja a süni és a papagáj volt.

 6. Nem vagyok Éva fan.Nekem aztán teljesen mindegy ki jött haza utoljára.
  TÉMÁM:-Az álszentség és az életünk összetartozása-Ezt nyitottam meg,mert ez a kérdés,ilyenfajta, szimpátia versenyeztetésben.
  Kívánjuk a jót,isszuk a papolást,de betartani még a pap se tudja:)
  Papolással,sajnáltatással lehet nagy szimpátiát fogni,de ez is inkább már egy évezredes trükknek néz ki.Mire mentek a jó felsorolásával?
  Ezer milliárd emberi halott a harcok által,nők támogatásával.

  Az Aurélió nyúlnyúzó üvöltése,az sok,de az Éva a határon van,mert ilyen decibel váltásokat kíván meg a tévé,mivel ott minden nagyobb.
  De hogy élettelen,abnormális lenne maga a viselkedés? Vagy is a kibeszélés a hát mögött,a helyezkedés a rangsorban,a kiválasztódás?
  pl Lilu az utolsó kibeszélőben szépen az Éva ellen volt,azon röhögött,hogy lehet valaki ilyen,aki a hát mögött hergel.De közben ő is a hát mögött kampányolt Éva ellen.
  Mindenki ilyen,ez a faj alapja.Észreveszi pillanatok alatt a gonoszt,a veszély forrást,másban,de magában sose.Magában az ember sose veszi észre,hogy milyen eszközöket bevetve harcol valami a helyéért.
  pl Ördög:Kölyök klubbal(hangja miatt)mindenkit sikerült átvernie.Aztán az angyal műhellyel.
  Látszat csal.Olykor a csúnya arc az édes lélek,az édes arc a csúnya lélek.Valahogy ez érhető is,hisz a szép arc minek képezze magát belül?
  Tehát ahogy az Ördög arcát sokáig figyeljük(arc sokáig nézése mindent kiderít,ajánlóm emberismeretre),egy sötét önző tónus ül rajta,maga az elkényeztetett ördög:)

  Tehát ilyenek az emberek az életben,mindig van ellenség kép,csak valaki szóban belemegy,valaki testbeszéddel.Nem létezik,hogy ne lenne arra példája senkinek,hogy valaki másról beszél a háta mögött vagy eleve már avval kizár valakit,hogy a teste másfelé megy.Imádom a nőket,de vannak olyan testbeszéddel rendelkezők,akik jó hogy rá nem hánynak a másikra metrón,jelezve a sorrendet.
  Nem megy a harc? Egy massza vagyunk,peace/love?
  Az emberek mindennapjai a szövetség keresésről szólnak és hogy legyen ellenség kép.Most ezt nem úgy kell érteni,hogy az alvás,olvasás is véres harc az életben,de közösségekbe kilépve mindig belehelyezi magát az ember a sorrendbe.
  Nincs az az életbe,amit a Bárdos,Molnár csinált,egy szájjal leadott szövegben,de eközben a testbeszéd elárulta őket.
  Az közelebb van a valósághoz,ahogy az Éva élte a tábor életet.

  Ha pedig a néző mindig a társadalmi rangsor(bér)) alapján hirdet,akkor minek ment le ez az egész?
  Az elején belehetett volna lőni iskolai papírral a sorrendet. Aurélió is ebbe bukott? Au egy teljesen beképzelt…,hétfőn elkapja a nép.
  Nem a műsorba,mert az Rtl elkezdte megfürdetni a kosztól,biztos nem adnak be róla semmit.Szimpatikus bunkó? szójáték.Utált édes.
  Még valami.Bárdost,Puskást megelőzte a Pákó.Te jó ég,hol itt a mondanivaló? Szóval ez is bizonyítja,az egész show Éváról szólt,mellette vagy ellene.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here