Főoldal Hírek Eye Candy: Január 12-én debütál Victoria Justice

Eye Candy: Január 12-én debütál Victoria Justice

0
Oszd meg!

Premier dátumot kapott Victoria Justice új sorozata, az Eye Candy. A Victorius sztárja 2015. január 12-én tér vissza a képernyőre, a show az MTV műsorán fog futni. Az első évad tíz epizódos berendelést kapott, Justice egy Lindy nevű számítógépes hackert alakít, aki felfedez egy online sorozatgyilkost, és a nyomába ered.

Victoria-Justice-Eye-Candy

Justice mellől azonban repült pár korábban beígért főszereplő a pilot újraforgatásakor, így a nagyon szexi Nico Tortella (Make It Or Break It) és a High School Musical-sztár Olesya Rulin helyett Casey Deidrick (Days of Our Lives), Kiersey Clemons (Austin & Ally) és Harvey Guillen (Huge) lesznek Justice állandó társai.

A sorozatot már szeptember 15. óta forgatják, promóciós anyag egyelőre nincs (vagy csak én nem találtam), szóval egyelőre nem tudom belőni, hogy mennyire érdekel a projekt. Ha meglesz a Veronica Mars-áthallás, akkor jöhet, de ha egy szimpla tini-nyomozós cucc akar lenni, akkor abból még Victoria Justice miatt sem kérek. Akárhogy is, kíváncsian várom a premiert. Van egy olyan sanszom, hogy nem csak én… Ugye? :)

Szétnéztem Victoria Justice Instagram fiókján, ahol találtam jó pár képet a forgatásról, ezeket feltöltöttem, hogy ti is megnézhessétek. Íme!

2778 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here