Főoldal Oldal Blog Három napos szünet: Szombat este találkozunk!

Három napos szünet: Szombat este találkozunk!

6
Oszd meg!

Úgyis rég vonultam már pihenőre, úgyhogy most úgymond “kiveszek három szabadnapot“, és legközelebb csak a szombat esti X-Faktor Élő Blog alkalmával találkozunk. Jól fog esni három nap lazulás és pihenés, amikor nem “kell” napi négy cikket előállítani, csak nyugiban olvasni, sorozatot nézni. Plusz amúgy is megbetegedtem egy kicsit, így meggyógyulni is lesz időm :)

Amiről még mindenképpen akartam írni, az Ask.Fm. Észrevehettétek, hogy tegnap deaktiváltam a fiókomat. Több olyan bántó kérdés is érkezett, ami miatt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy van-e értelme adni egy olyan támadási felületet, ahol névtelenül bárki garázdálkodhat. Úgy döntöttem ott is kell egy kis szünet, és nem tudom mennyi. Még meglátom mi legyen, talán aktiválom az Ask.Fm fiókot, csak keményen törlöm a bántó kérdéseket, noha a cenzúrának meg nem vagyok a híve. Még alszom rá párat, de egy biztos, ha a héten nem lesz aktív a fiókom, akkor már máskor sem. Át kell még ezt gondolnom.

Nos, ennyit szerettem volna. Pár napra tehát lepihen a Media Addict, de azért Facebookon jelen leszek, tehát nem szabadultok meg tőlem olyan könnyen :) Szombat este pedig az X-Faktor Élő Blog alkalmával visszatérek!

par-nap-szunet-az-oldalon

6 Hozzászólások

 1. Kijár neked is ;)
  Az Askot pedig belehet úgy állítani, hogy csak névvel lehessen írni. Olyankor a hülyék kevésbé írnak, mert ezek nem merik vállalni a nevüket :D

 2. Jó pihenést, kell is az néha :)
  (Én most alig várom, hogy véget érjen a promóidőszak felém, mert bármennyire is imádom csinálni ezt az egészet, ez a folyamatos készenlét nyomasztó tud lenni) Szóval csak lazuljál, és ha engem az X-faktor nem is érint meg, a vasárnapi Risingra jövök. :)

  • Köszi lányok, meg neked is Ancsi :)

   És totál megértem, hogy várod már a promó időszak leteltét. Necces lehet ez ilynekor neked. Sőt, tutira az :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here