Főoldal Hírek Stephen King – Mr. Mercedes: Flashmob & Megjelenés

Stephen King – Mr. Mercedes: Flashmob & Megjelenés

0
Oszd meg!

Igazán különleges akciót eszelt ki az Európa Kiadó Stephen King legújabb regénye, a Mr. Mercedes megjelenése alkalmából. Flashmobot rendeznek Budapesten, amire szeretettel várják az érdeklődőket. Részleteket a kiadó sajtóközleményében olvashattok, továbbá a regényről is kaphattok ismereteket.

02-sor

Sajtóközlemény: Stephen King – Mr. Mercedes

Stephen King Mr Mercedes2014. november 12-én jelenik meg Stephen King első klasszikus krimije, a Mr. Mercedes. King ezúttal egy olyan műfajba kalauzolja el az olvasót, amelyben eddig nem láthattuk – és bizonyítja, hogy krimiszerzőként is kiváló.

Bill Hodges nyugdíjas zsaru, aki egyre inkább belefásul az otthon, munka nélkül töltött órákba. Napjait a tévézés és az elmúlt időkön való merengés tölti ki – míg hírt nem kap egy régi gyilkosság elkövetőjétől, aki újabb, kegyetlen tömeggyilkossággal fenyegetőzik. Bill rövid töprengés után újra aktiválja magát, és egy saját kis nyomozó-csapattal vág neki, hogy meghiúsítsa a merényletet.

A Mr. Mercedes-ben egy hajmeresztően izgalmas versenyfutás kezdődik az idővel, amely során belepillanthatunk egy megszállott, gyilkos elme működésébe, gondolatainak furcsa logikájába. És közben megismerhetjük Bill Hodges nyomozót, aki King két további kötetében fog még visszatérni, és szembeszállni a gonosztevőkkel.

A kötetet 2014. november 12-én 19 órától mutatja be az Európa Könyvkiadó a Károly körúti Alexandra Irodalmi Kávéházában. A bemutatón Tiboru mond el érdekes konteókat Stephen Kingről és híres gyilkosokról, gyilkosságokról. Az érdeklődők pedig egyedi tárgyakat nyerhetnek.

King legújabb regényében a klasszikus receptet követve jó és gonosz küzdelmét állítja elénk egy letehetetlenül izgalmas krimiben. A könyv Bihari György kiváló fordításában jelenik meg az Európa Könyvkiadó gondozásában.

02-sor

Sajtóközlemény: Különleges könyvbemutató esernyőkkel

Stephen King Mr Mercedes Flashmob

2014. november 12-én megjelenik magyarul a Mr. Mercedes. Az Európa Könyvkiadó flashmobbal és könyvbemutatóval ünnepli az új kötet megérkezését.

Az Európa Könyvkiadó az Álom doktor megjelenési partyjához hasonlóan most is különlegességgel készül a könyv premierjének napjára.

November 12-én (szerdán) 18 órától egy esernyős flashmobot szerveznek Budapest belvárosába. A szervezők azt kérik, hogy mindenki hozzon magával egy fekete esernyőt. Aki részt akar venni a flashmobon, jelentkezhet a kiadó facebook-eseményén – így arra is van esélye, hogy nyer egyet az egyedi, Stephen King-es esernyőkből.

A flashmob után 19 órától az Alexandra Irodalmi Kávéházban (1075 Budapest, Károly körút 3/C) folytatódik az este. Itt Tiboru tart izgalmas előadást Stephen Kingről, amelyben népszerű konteókat mutat be, mesél a Mr. Mercedes-ről és ennek kapcsán King autókat főszerepbe állító regényeiről. Végül egy nyereményjátékkal záródik az este.

Az Európa Könyvkiadó szeretettel vár minden érdeklődőt a Mr. Mercedes megjelenésére szervezett flashmobra és a könyvbemutatóra is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here