Főoldal Hírek Szabó Richárd az X-Faktor negyedik kiesője

Szabó Richárd az X-Faktor negyedik kiesője

8
Oszd meg!

Ma este az X-Faktor a “fainul a buli” tematika jegyében ontotta magából a dalokat. Akadtak jobbak is, meg rosszabbak is, a benyomásaimat afféle Élő Blog / Kritika keverék formájában megtaláljátok az oldalon.

Az eredményhirdetés során sorban jutottak tovább az előadók, míg legutoljára Alföldi Róbert mentoráltjait szólították, így egyértelművé téve, hogy ezen a héten is egy mentorhoz tartozó előadók kapták a legkevesebb szavazatot. Nagy Richárd és Benji továbbjutott, Szabó és Borbély Richárdé lett a legkevesebb voks.

Elsőként Szabó Richárd énekelt a továbbjutásért. Másodjára érkezett Borbély Richárd, aki Michael Jackson Billy Jean című slágerének a feldolgozásával állt színpadra.

A szavazást Alföldi Róbert kezdte, aki elmondta, hogy mennyire hálás a fiúknak az apa-mentor-fiú kapcsolat kialakulásáért, amit új tapasztalatként élt meg. Habár nehezen hozott döntést, Szabó Richárdot küldte haza. Tóth Gabi azt elemezte, mennyire közel kerülnek ők is a mentoráltakhoz. A monológja után az általa aranyembernek titulált Szabó Ricsi távozása mellett döntött. Ekkor jött Szikora, aki Borbély Richárd távozását favorizálná. Little G döntése kizárólag szakmai volt, érzése szerint Borbély Ricsinek van több esélye a versenyben.

Az X-Faktor negyedik kiesője tehát Szabó Ricsi, aki zokogva távozott az X-Faktorból.

Szabó Richárd az X-Faktor negyedik kiesője
Szabó Richárd az X-Faktor negyedik kiesője

8 Hozzászólások

 1. Hát, őt se sajnálom. (fura, eddig csak olyan esett ki, akiért nem vérzett a szívem. Kivéve persze Gwendolint rögtön az elején :() Tényleg túl maníros és mű volt, és szerintem ez ebben az adásban látszott legjobban. Vagy talán nem is mű volt, csak erőltetett volt és mindent túljátszott…
  Egyébként szerintem legközelebb a Spoonnak kéne hazamennie. Nagyon erős a mezőny, és átlagban is erősek a produkciók, szóval ha valaki az átlag alatt teljesít, az jobban kirikít… és szerintem ők az alatt vannak. (utánuk mondjuk nem tudom, kinek kéne elmennie, a többiek kivétel nélkül vagy nagyon szimpik, vagy nagyon erősek, vagy simán érdekesek és izgalmasak) Bár… őket úgyse küldik haza. Facebookon már főleg tinilányokból álló 900 fős rajongói csoportja van, és ők tuti szavaznak, szóval… :/

  • Egyetértek, a Spoon mehet haza, vagy a Tha Shudras is :D Amúgy a Spoon-nál nem feltétenül jelent sokat a tinik támogatása, hiszen tavaly a BTW is kiesett egyszer. (Oké, mondjuk pont ezen felbuzdulva küldhetik ezerrel a voksokat).

   • Oh, Tibi, te nem tudod, mire képes egy csapat elszánt tinilány… főleg, ha egy csapat elszánt fangirl tinilányról beszélünk. :D
    Pl. az egyik blogos csoportban valaki kiírta, hogy minek írnak annyi BTW fanfictiont, nem érti, miért vannak úgy oda értük, vagy valami ilyesmit. Ne tudd meg, hányan ugrottak a torkának, és küldték el melegebb éghajlatra. Bár mondjuk lehet, hogy csak a szájuk nagy… na mindegy. :D

 2. Szabó Ricsi kiesését én se sajnálom. Én sejtettem hogy befog valami hasonló következni. Remélem a következő kieső a Tha Shudras lesz.

 3. Témák.
  -Istenes.
  Aki semmiben sem kimagaslóan tehetséges,az szokott mindenbe beleharapni(tükör előtti színészet,bűvész,táncos),hogy az elején említett dolgot elterelje.Szakmákat éget szakma nélkül.
  Annyira fájhat neki az,hogy az egyik legnépszerűbb táncossal,a Szombat Esti lázban már a közép mezsgyénél kiesett ,hogy egy másik logó alatt,amit nem neki csinálták(X),ott kompenzálna.
  Önértékelési zavaros lehet az,aki a belemegy abba,hogy a munkáján kívül mást csináljon.
  Jó ütemben olvass(50 próba után),de ezt 100-an megcsinálják.lásd Zsófi,aki utazás utáni átállás és éhségből érkezett,de azonnal tempósan nyitott és magyarul jól olvasva a show-ban.Persze a lányok azonnal kitúrták mindenféle okokra hivatkozva.Közben csak szép,arisztokrata,a Szabó mester lánya.
  Ördögöt miért nem túrták? Ördög hangja,kölyök klubos feje terelő volt.Nem zavart.Mintha két ember lenne.A külső egy háziasszony,a belső hisztis,önző,törtető,el kényeztettet lehet.Kiderült hogy végig törtetett,és nem angyal műhelyet kellene neki nyitni,hanem ördög műhelyet.
  Visszatérve az Istenes túl toláshoz.Ez a szokásos világhoz képest falusi Rtl mutyija.
  A legjobb az volt,amikor védekezésként,amerikai, saját show-t csináló embereket hoznak fel példának a kis videókra.Ami kint 10 éves munka,szakma stb után ér el valaki,az az Rtl-nél 1 óra(1 ötlet)
  És valahogy,ahogy a velejéig hisznek a döntéseikben,de eközben ahogy kicsodálkoznak a világra(példákért),azt mutatja,ne adj hatalmat MO-n senkinek,mert a mutyi többet ér,a döntés,mint a tanulás,szakmai munka.

 4. After x:Most a játékosokról szól,5 percük van.Istenesnél semmit nem lehetett érteni.

  X Faktor csak a zöngéket nézve,nem kell itt ugyan azt végig nézni:)
  Csoda lenne,ha nő benne lenne az 5-be.
  Itt a Benji és NagyR között elképesztő mi lesz.
  Pedig a Szabót nyerőre tették,mert ő a magyar átlag,a munkás és jó a hangja.De az arca nem matyó hímzés.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here