Főoldal Érdekességek Érdekességek Érdekességek a “Kivédhetetlen szerelem” írónőjéről

Érdekességek a “Kivédhetetlen szerelem” írónőjéről

3
Oszd meg!
A szerző, Miranda Kenneally
A szerző, Miranda Kenneally

Nemrég jelent meg hazánkban Miranda Kenneally regénye, a Kivédhetetlen szerelem. Most az írónőról olvashattok érdekességeket és információkat.

– 1982 április 29-én született. A Tennesse állam-béli keresztény városban, Manchasterben nőtt fel, amit elég unalmasnak ítélt meg.

– Több álmot is dédelgetett, mielőtt az írást választotta volna legfőbb hivatásának. Szeretett volna country énekes, baseball játékos vagy az Egyesült Nemzetek tolmácsa lenni.

– Amikor 18 évesen megérkezett Washingtonba, kultúrális sokként élte meg. Az első napján az egyetemen nem sokat tudott sem az életről, sem önmagáról, mondhatni tervek nélkül érkezett, de hamar feltalálta magát.

– A férje szülei “azzal vádolták meg” Mirandát, hogy a szeretett papagájuk belehalt az unalomba, miközben a nő a Narancsvidék ismétléseit nézte.

– Szereti Paul McCartney zenéjét, egyszer el is ment egy koncertre, ahol a második sorban ülhetett. Ezek után nem is meglepő, hogy szinte a Beatles összes dalát el tudná énekelni az elejétől a végéig.

– Nehezen megy neki a sudoku és a keresztrejtvények kitöltése, amit azért tart kínosnak, mert az édesapja részt vett a Nemzeti Keresztrejtvény bajnokságon.

Miranda Kenneally könyvei
Miranda Kenneally könyvei, az eredeti, amerikai borítókkal

– Tagja a Survivor Fan Clubnak, egyszer találkozott is Jeff Probst-tal, aki azt mondta neki, hogy úgysem merne megenni egy férget. Miranda ezért megette. Vagány!

Nagy vágya, hogy elmenjen az American Idol tehetségkutató válogatására, de mindig megrettent tőle, amikor látja, hogy milyen szörnyű emberek vannak Hollywoodban.

– A Kivédhetetlen szerelem a Hundred Oaks első része. A teljes sorozatot egyelőre nyolc részesre tervezi a szerző. A kötetek azonban különállóak, mindegyiknek új főszereplőpárosa van, és valamilyen tevékenység köré épül a kötet fő motívuma.

– A kedvenc jelenete a Kivédhetetlen szerelemből az első csók.

– Egy interjúban azt nyilatkozta, ha találkozna egy hipogriffel a Harry Potterből, akkor teljes sebességgel futna felé, és ütköznének… Kellemetlen landolás lenne!

kivedhetetlen-szerelemMiranda Kenneally – Kivédhetetlen szerelem
Kiadó: Móra Könyvkiadó – LOL könyvek
Oldalszám: 344
Megjelent: 2014. szeptember 19.
Online megrendelés: 15% kedvezménnyel 1.954 forintért
Fülszöveg: Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik – igaz, csak haverként tekintenek rá.
De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba.
Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?

Miranda Kenneally – Kivédhetetlen szerelem – Blogturné

4502 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. kérlek segítsen valaki!! mikor lesz folytatása a kivédhetetlen szerelemnek? a cathcning Jordan című könyv mikor jelenik meg magyarul?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here