Főoldal Hírek Dr. Tóth: Egészségügyi talkshow az RTL Klubon

Dr. Tóth: Egészségügyi talkshow az RTL Klubon

6
Oszd meg!

A Dr. Oz mintájára elkészíti az RTL Klub Dr.Tóth Tamás vezetésével az új tévéshowját, ami hasonlóan a Segítség, bajban vagyok című műsorhoz közszolgálati jelleget ölt. Segíteni próbálják a lakosságot, hogy jobban megértsék a test működését, és hétköznapi igaz történeteket, betegségeket ismerhessenek meg. Az első adás november 17-én lesz. alább két sajtóközleményt olvashattok a műsorról.

02-sor

 Sajtóközlemény: Az RTL Klub képernyőjén rendel Dr. Tóth

Dr. Tóth az RTL Klub új sztárja | Fotó: RTL & Kovács Tamás
Dr. Tóth az RTL Klub új sztárja | Fotó: RTL & Kovács Tamás

Ősztől új formátummal jelentkezik az RTL Klub. A Dr. Tóth, a The Doctor Oz Show magyar változata hétköznaponként várja majd a nézőket a képernyő elé, egészségügyi témában, a legszélesebb spektrumon igyekszik majd eligazítást nyújtani. A műsorvezető és az ország háziorvosa dr. Tóth Tamás lesz.

Az egészségügyi internetes topikokban évről évre egyre több felhasználó kér tanácsot, sokan hajlamosak a világhálón talált cikkek alapján diagnosztizálni magukat. Az RTL Klub új műsora nekik is segítséget nyújthat, hiszen a készítők egy betegség mellett sem mennek majd el becsukott szemmel. Emellett dr. Tóth Tamás életmódtanácsokkal, táplálkozási tippekkel is szolgál, valamint a piacon fellelhető egészség megőrzését, illetve a gyógyulást elősegítő termékeket is bemutat majd. A műsor készítésénél a szerkesztők komoly orvosi és szakértő csapattal dolgoznak együtt.

A The Doctor Oz Show eredeti, amerikai változata idén már az ötödik évfolyamához érkezett, és továbbra is töretlen sikerrel fut tovább. Ennek a sikernek a titka és a műsor kulcsfigurája maga Dr. Oz, aki nemcsak megvizsgál, tanácsot ad, vagy éppen konzultál az adott terület szakértő orvosaival, hanem maga is kipróbálja a bemutatott edzéstervet, vagy megkóstolja a diétához összeállított menüsort. A magyar változat orvosa, dr. Tóth Tamás neve nem ismeretlen a magyar tévénézők számára, számos magazinműsorban vendég volt már szakértőként, sőt, az X-Faktor versenyzőinek is számos tanáccsal segítette egészségük megőrzését.

02-sor

Sajtóközlemény: Dr. Tóth megkezdi rendelését

Dr. Tóth a reflux tüneteit is bemutatja | Fotó: RTL & Kovács Tamás
Dr. Tóth a reflux tüneteit is bemutatja | Fotó: RTL & Kovács Tamás

Új egészségügyi talkshowt indít november 17-től az RTL Klub. Hétköznap délutánonként igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel, testünk működésének érthető formában történő ismertetésével jelentkezik a Dr. Tóth című talkshow. Az orvos-műsorvezető Dr. Tóth Tamás lesz.

Az amerikai The Dr. Oz Show magyar változata a legszélesebb spektrumon igyekszik majd tanácsokat adni. A nézők megtudhatják, hogyan ismerhetik fel, előzhetik meg az egyes betegségeket, illetve hallhatnak igaz történeteket olyanoktól, akik érintettek, vagy megküzdöttek már valamilyen súlyos egészségügyi problémával.

– “Az egészségügyi talkshowban mindenki választ kaphat az őt érdeklő és érintő kérdésekre. Ráadásul mindezt közérthető módon magyarázom el szakértők segítségével és a közönség bevonásával, sokszor látványos illusztrációkat használva” – mondja Dr. Tóth Tamás. – “Fontos az egészségünkről tabuk nélkül beszélni, éppen ezért sokféle témát érintünk majd. Biztatni is fogom a nézőket arra, hogy forduljanak orvoshoz, hiszen a felismerés, a gyógyulás mellett a megelőzés és a szűrések is rendkívül fontosak.”

6 Hozzászólások

  1. Érdekes lehet de akkor pont nem vagyok otthon, annyira meg nincs sok szabadidőm hogy ilyet nézzek online

  2. De jóóóó! :D Ezt tuti nézni fogom, szerencsére ötre hazaérek a suliból. (ezerszer szívesebben nézem ezt a nagyival, mint a telenovellákat. Alapból is nem rajongok értük – a színészek nagyon túljátsszák a szerepeket – , meg hát úgy elég nehéz tanulni, hogy közben maxhangerőn üvöltik, hogy “PABLO, MÉRT HAGYTÁL EL?” vagy “AZ A NYOMORULT MACSKA EZT MÉG MEGKESERÜLI!!”. Ez a Dr. Tóth egy nyugisabb műsornak tűnik. És még tanulhatok is belőle… :D )

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here