Főoldal Hírek Itt a Touch és a Szeretni bolondulásig folytatása

Itt a Touch és a Szeretni bolondulásig folytatása

0
Oszd meg!

Amíg a Végzet ereklyéi sorozat lezáró kötetére, a Mennyei tűz városára várunk, érdemes szétnézni a Könyvmolyképző kínálatában, ugyanis megjelent két szintén várós folytatás, egy Young Adult regény, és egy New Adult könyv is.

Jus Accardo Denazen sorozatának az első része, a Touch – Érintés tavaly jelent meg magyar fordításban. Ebben a történetben különleges képességű embereket zár el a világtól a kormány, köztük az egyik legveszélyesebb főhősünk, Kale, aki az érintésével bárkit meg tud ölni. A srácot végül a szervezet vezetőjének a lánya, Deznee menti meg, akivel hamar egymásba szeretnek. Az első rész várva-várt folytatása mellett a kiadó megjelenteti a sorozat “másfeledik” részét, az Érintés nélkül c. kisregényt is. Utóbbi megjelenése december 09.-én esedékes, de a Touch második része, a Toxic már kapható is az Elit Team keretein belül.

02-sor

touch-erintes-nelkulDenazen #1.5 – Untouched: Érintés nélkül
Fordító: Károlyi Eszter
Várható megjelenés: 2014 december 09.
Online megrendelés: most 21% kedvezménnyel
Fülszöveg: Kale napjait erőszak és halál töltötte be, mielőtt Dezzel találkozott. Gyilkoló fegyvernek használták a Denazen hatalomvágyó emberei, mert Hatos, kivételes képességgel rendelkezik. Van, aki örül ennek, nem úgy Kale. Kale érintése azonnali halált jelent.
Most azonban vele van Dez, a lány, akit meg tud érinteni, s ketten együtt felkutatják a Hatosokat, hogy figyelmeztessék őket a Denazen veszélyére. Kale a rabságból kikerülve a külvilággal ismerkedik, és igyekszik maga mögött hagyni sötét múltját. Alábecsülték azonban azt, amennyire a Deanazen vissza akarja őket szerezni.
Amikor Dez feláldozza magát, hogy megmentse az új Hatost, akit épp akkor mentettek meg, nehogy a cég kezébe kerüljön, Kale eltűnik. A Denazen mindent bevet a célja érdekében. Samsen jött el értük, a rémálom Kale múltjából, az egyetlen ember, akitől valaha igazán félt, és hamarosan világossá válik előttük, hogy megvan a maga hátborzongató terve.
Kale-nek minden kiképzésnél szerzett tudását be kell vetnie, hogy visszakapja Dezt és biztosítsa, hogy kijussanak szabadon… és élve. De elég lesz ez?

02-sor

touch-toxic-mergezesDenazen #2 – Toxic: Mérgezés
Fordító: Lánc Brigitta
Várható megjelenés: 2014 október 28.
Online megrendelés: most 18% kedvezménnyel
Fülszöveg: Mikor a Sumrun éjszakáján egy Hatos megmenti Kale életét, figyelmezteti, hogy ennek következményei lesznek. Egy csere. Valamit adniuk kell a fiú visszanyert életéért cserébe. De Dez nem is sejtette, hogy épp azt az egy dolgot veszíti majd el, amiért bármit megadna…
És nem elég, hogy Dez elveszíti Kale érintése elleni immunitását, az a Hatos, aki segít megtanítani Kale-nek, hogyan tudja irányítani a képességét, az első pillanattól kezdve odavan a srácért. Jöhet még ennél is rosszabb? Igen, Jade meg tudja érinteni Kale-t. De most a csábító Dez legkisebb problémája.

02-sor

A tavalyi év egyik nagy meglepetése volt a Rubin pöttyös sorozatban debütált Szeretni bolondulásig című New Adult regény. Itt Julie kalandjait követhetjük nyomon, amint Bostonban belecsöppen az egyetem miatt a Watkins család különös, rejtélyekkel átszőtt életébe. A Szeretni bolondulásigban Julie narrálta a történetet, a másfeledik részben, a Titkolni bolondulásigban azonban Matt szemszögén keresztül tudhatunk még több mindent a Watkins családról és arról a tomboló szerelemről, amit eddig csak Julie mesélt el nekünk.

Létezik amúgy a sorozatnak egy folytatása is, a Flat-Out Celeste, ami Celeste életét mutatja meg, és ami oly sikeres, hogy a 2014-es goodreads díjra is jelölték a legjobb Young Adult könyv kategóriában. Addig is, amíg itthon megjelenik a Flat-Out Celeste, olvasd újra – avagy másképp – Matt és Julie történetét a Titkolni bolondulásigban.

02-sor

flat-out-mattFlat-Out Love #1.5 – Titkolni bolondulásig
Fordító: Komáromy Zsófia
Megjelent: 2014 november 04.
Online megrendelés: most 21% kedvezménnyel
Fülszöveg: Matt harmadéves a Massachusettsi Műszaki Egyetemen. Kockafejű, szellemes, zseniális srác. És nagyon, de nagyon buta is. Amikor a szépséges, menő, éles elméjű Julie beköltözik a házukba, mégis miért (jaj, miért?!) bújik Matt a bátyja, a hiányolt Finn bőrébe, azzal áltatva magát, hogy csak a lány kedvéért teszi?
A dolog ártalmatlannak tűnik mindaddig, míg Julie átmeneti vendégeskedése hosszú távúvá nem válik. És amíg a helyzet szívszorító őrületté nem fajul. Na meg amíg Matt bele nem szeret Julie-ba, Julie pedig bele nem szeret Finnbe.
De hát… Matt a hozzá való srác! Bárcsak megértethetné ezt Julie-val! Méghozzá anélkül, hogy el kelljen árulnia neki az igazat, ami mindannyiukat tönkretenné. Főleg Celeste-et, sérülékeny lelkű húgát, akinek talán mindenkinél inkább szüksége van Julie-ra.
A Szeretni bolondulásig-ban Julie szemszögéből láthattad Mattet. Szeretni Matt szívével – ezzel a történettel, a most mélyebbre hatolhatsz Matt világába. Átélheted a történetet az ő oldaláról, megszakadhat érte a szíved, amikor megszakad a szíve, és ismét beleszerethetsz ebbe a szokatlan hősbe.
Indulj érzelmes utazásra az előzményeket bemutató két fejezettel, majd a Szeretni bolondulásig ezúttal Matt szemszögéből elmesélt hét fejezetével, és végezetül vár Julie történetének vadonatúj, pikáns fináléja!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here