Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor 2014: Harmadik döntő – ÉLŐ BLOG

X-Faktor 2014: Harmadik döntő – ÉLŐ BLOG

36
Oszd meg!

Bizony, ezen a héten még jelentkezem egy élő bloggal, utána viszont lesz egy kis szünet, és adás utáni kritikával leplek meg titeket. De ma végig tolom az egész estét :)

Már csak tizenegy énekes maradt az egyre csökkenő nézettségű X-Faktorban, ma pedig a “The Show Must Go On“, azaz a “Shownak folytatódnia kell“, ami elég hülye téma pont halottak napján. De remélem/gondolom érzelmes dalokkal jönnek, úgyhogy kíváncsian várom mit adnak elő.

Egy dolognak amúgy nagyon örülnék: énekeljenek már magyarul! Kicsit unom a sok angol dalt. Van egy csomó jó magyar dal nem csak a régi időkből (Cserháti, Máté Péter, stb.) hanem a maiakból (Rúzsa Magdi, Caramel, stb.) is, énekelhetnék már azokat is. Múlt héten 2 magyar dal mellett hangozott el 10 angol nyelvű, ma legyen jobb az arány :) Vagy csak nekem van ilyen igényem?

A Celeb vagyok, ments ki innen miatt 20:30 körül kezdünk, ha van kedvetek csatlakozzatok. Az esetleges helyesírási hibák javítása, a formázás és a cikk képekkel való feltöltése legkésőbb holnap délelőtt megvalósul.

02-sor

A négy mentor | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
A négy mentor | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 20:28: Három perccel a reklámozott 20:25-ös kezdés után elstartol a show. Az első pillanatban a One Republic köszönt minket, és bevágják a múlt hét dalait és beszólásait röviden.

– 20:31: Ismét egy vidámkodó Istenes Bence rövidfilmmel indítunk. Jópofa ez a srác, csak ahogy látom könnyedén átcsúszhat a “túl sok“-ba. Nahát, Szabó Zsófi hová tűnt? Azt hittem, hogy ő is a színpadon lesz. Érkezik ma este ByeAlex és a négy mentor is a színpadon lesz.

– 20:33: Gabi beállása még mindig isteni :D “Mindent meg tud szokni az ember. Nagyon fájt, hogy Jennifert elvesztettük, de elvittem őket egy R-Go koncertre, ahol felléptek, és borzasztó nagy sikerük volt. Ezt tudja adni az X-Faktor” – mondja Szikora. “Mindig mondom, hogy hétről-hétre igényes, kimagasló produkciót szeretnénk nyújtani” – a párbajra pedig nem készülnek Little G-ék, csak zenélnek és élvezik. “Nem félünk a kritikákból, mert profi szakemberek ülnek itt, mi fejlődni szoktunk.” – Gabi puszilta még a Tapolcaiakat is. De cuki! “Voltak lelki hullámvölgyek, komolyodik a dolog, a tét egyre nagyobb. És ezt egyre jobban érzékelik” – meséli Alföldi a mentoráltjairól.

– 20:38: Bence az imént ecsetelte, hogy múlt héten 0.18% volt a különbség a voksoknál, és egyetlen szavazat is számít bla-bla.

02-sor

Nagy Richárd | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Nagy Richárd | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 20:41 – Nagy Richárd:Energia, erő, elhivatottság, elszánás és tűz.” – konferálja Alföldi. – “Nagyon odarakta, miközben elengedi a lelkét, az érzelmeit, pontosan észnél van szakmailag” – folytatja a mentor a kisfilmben. Most éppen a sportról beszél, közben gyorsan meg is bámulja a csajokat és fényezi magát a tükörben, ja, és a fociról dumál. A tesói még tök helyesek.

– 20:43: Ugyanaz, mint a múlt héten. Jól elénekelt dal, hamis hang és sallang mentes. Uralja a színpadot, van benne tűz, de hiányzik az a plusz, amit a Majka dalnál produkált. Úgy tűnik ennek a srácnak csak a magyar dalok állnak igazán jól. De kétségkívül jól tolja ezt is, csak hát no, jobbhoz szoktatott.

– 20:46:Ez egy kicsit stílusidegen volt, nem igazán éreztem a lelked. Profi munka volt, de…” – igaza van Little G-nek. “Nekem ez szilveszteri durrogtatásnak hangzott, de ettől függetlenül felébredtem” – vigyorog Szikora. “Múlt héten felrobbantottad a stúdiót. Azt éreztem, hogy vagy te, és van a dal, de mintha nem lettél volna jelen” – mondja Gabi, Alföldi pedig vitázik vele. – “Kicsit nem voltál benne, nem sikerült elkapnod” – folytatja Gabi. Alföldi szerint robbant, és nem kell foglalkozni a mentorokkal.

02-sor

Horányi Juli | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Horányi Juli | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 20:48 – Horányi Juli:Minden színpadon töltött pillanata varázslatos. Ha szomorú dalt énekel, azt is öröm nézni” – konferál Little G. Eközben Juli boldog a pozitív reakciói miatt. Most a stylistját, Flórián Katát promózza, akivel jó kapcsolatuk van. “Bízom benne, hogy ez a dal ki fogja fejezni azokat az érzéseket és a gondolatokat, amik bennem vannak” – zárja a stylist promóciós anyagát Juli.

– 20:50: Végre, magyar dal! Köszönöm! Nahát, nekem ez premier, eddig nem ismertem ezt a dalt. Nagyon tetszik, Juli pedig szokás szerint profin tolja el. A ruhája az egyetlen, ami nem tetszik, ideje lenne stylistot cserélni, akármennyire is öribarik. A hangját viszont nagyon hosszan el tudnám hallgatni. Csodálatos *-*

– 20:53:Gyönyörű vagy, nagyon tetszett az átdolgozás. Biztos vagyok benne, hogy Cipőnek is nagyon tetszett odafent” – mondja Gabi. “Igazán rajongója vagyok, de a legnagyobb erősségét nem éreztem. Nekem ez most kicsit általános volt és szépelgő” – Alföldi most visszavág, Little G meg visszaszól, de a vitát túl hamar lezavarják. Szikora szerint nagyon pasztell a csaj, és egy németalföldi vászonról lépett le. Ja, tudom, én sem vágom. “Szerintem gyönyörűen oldottad meg” – bla-bla nyalifalizik Little G. – “Annyira jó volt, ha holnap kiadnál egy lemezt, én lennék az első, aki megveszi” – zárja sorait a mentor.

– 20:54: Itt a reklám.

02-sor

Andelic Jonathán | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Andelic Jonathán | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 21:05 – Andelic Jonathán:Azt éreztem, hogy nem a verseny a tét, hanem én. Ekkor jött a löket, hogy harcolnom kell magamért” – mesél a múlt heti párbajról, most meg már húznak is rosszalkodni Little G-vel. “Nagyon fontos, hogy egy ember ember legyen, mindenféle manír vagy modorosság nélkül. Nagyon szeretném, ha az emberek megéreznék, hogy mennyire fontos és nagy jelentősége van a szeretet összetartó erejének” – bla-bla-bla.

– 21:08: Szeretem ezt a dalt, örülök, hogy saját értelmezésben adta elő. Hangban még mindig jó a srác, a mozgás, a hatásosnak szánt beállások (félredöntöm a mikrofonállványt, beállok a helyemre és vagányan oldalra nézek) túlságosan hatásvadászok, amik valahogy nem illenek a sráchoz. Meg kicsit érezni az amerikai filmekben látott “énekel a srác a gyülekezetben” jelleget, de ez nem feltétlenül gond. A dal mindenesetre korrektül el lett énekelve, meglepődnék, ha párbajozni menne a héten.

– 21:10:Van egy különleges hangszíned, ami elragad engem, olyan, mintha egy külföldi előadó énekelne” – dicséri őt Szikora. “Akkora szeretet van benned és a lényedben, hogy alig fért be a stúdióba” – Gabi nagyon vigyorog. “Így kell kijönni egy párbaj után és megmutatni, hogy itt a helyed” – üvölti Little G. “Egy csomó barátom és Isten segített túljutni az elmúlt hétvégén” – mondja Andelic.

02-sor

Jakab-Péter Izabella | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Jakab-Péter Izabella | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 21:13 – Jakab-Péter Izabella: Aki elvileg kilép a komfortzónájából és leteszi a védjegyét. Nem azt csinálta a múlt héten? “Remélem ezután is a jó úton fogok haladni. Eljött annak az ideje, hogy megmutassam, énekelni is tudok, nagyobb terjedelmű dalokat előadva” – mondja Bella, a mentor meg nagy vállalásról beszél.

– 21:15: Először is, köszönöm, hogy egy újabb magyar dalt kaptam. Zene füleimnek. Eddig tetszett, hogy az ismert dalokat egyedi(nek szánt) feldolgozásban hallhatjuk, ez viszont így szörnyű. Nem az, ahogy Bella énekel, mert az jó. Viszont a feldolgozás egyszerűen pfujj. Pedig Bella jól énekli. Ajjvé, miért kellett így elrontani a hangszerelést?

– 21:17:Annyira gyönyörű a színpadon, hogy lélegzetelállító. De azt gondolom, hogy az éneklés egy eszköz, hogy megmutassuk, mi van belül. Ez most nem sikerült” – valahogy így mondhatta Alföldi, aki szerint ott maradtak Bellában az érzelmek. “Nem éreztem, valahogy üres volt a szemed, pedig tudom mennyi érzelmet tudsz közvetíteni. De a hangod az nagyon a helyén van” – folytatja Gabi. “Örülök, hogy versenyben maradtál, mert látszik és hallatszik a fejlődés. Itt a helyed” – bólogat Little G. Az előbb meg imádtam Szikora beszólását, hogy Tóth Gabi meg Alföldi mindig egyetért :D

02-sor

Benji | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Benji | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 21:19 – Benji:Hétről-hétre egye nyitottabb, felszabadultabb, fényesebb és mosolygósabb” – Alföldi bízik benne, hogy ezt mi is látjuk. Benji most épp a barátaival sétál, akikkel trollkodik, elhülyéskedik és fotózkodik Budapesten, meg felszállnak a kettes villamosra. A barátnője meg nem tudta eldönteni az osztálynévsort látva, hogy ő fiú, vagy lány. Cukorbogár. A barátaival Benji ki tud törni, nem kell a fal neki. Ezt is ő mondta.

– 21:21: Ó, hogy én mennyire unom a Smile-t. Ez nem Benji hibája, anno a Glee verziót unásig hallgattam, és már a falat kaparom, ha meghallom. Ez a mostani erőltetett vigyorgás elég hülyén áll szegény Benjinek, annyira látszik, hogy fake, és csak a színpadnak szól. Kellemetlennek érzem nézni, de ha lecsukom a szemem, akkor nagyon tetszik, csak ilyen műhappységgel ne terheljenek már, pláne egy ennyire jó hangú előadónál. Köszönöm.

– 21:24: “Szerintem ez egy jó kis produkció volt.” – mondta Little G. “Ez a cipő kicsit nagy volt, a jazz sztenderekben való gondolkodás nehéz műfaj, ezt Frank Sinatra is nehezen tudta. Tetszett, hogy próbáltál mozogni, jópofa volt” – szól Szikora, míg Alföldi szerint Benji megérkezett és örült ennek. “Csibész voltál, nem volt túlgondolva, egyszerűen Benjis volt” – örömködik Gabi.

– 21:25: Reklám, de előtte tweeteket olvasnak be.

02-sor

Tha Shudras | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Tha Shudras | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 21:35 – Tha Shudras: Gabi egy pillanatra megőrült, de ez csak a szokásos :D “A legutóbbi produkció jobban sikerült, mint a legutóbbi. A mentoroknak ez valamiért nem így jött át” – és most megy a poénkodás, amire rohadtul nem vagyok vevő. De lefogadom, hogy rengetegen imádják mindezt.

– 21:38: Visszatért a régi Tha Shudras minőség. A Hit the Road Jack nagyon jól elő lett adva, a srác hangja még mindig üt. Viszont a körítés, a rockos beütés, a beatbox és az egész hangszerelés nagyon nem az én világom. Remélem ma ők mennek párbajozni (egy francot fognak, még a végén meg is nyerik a versenyt).

– 21:40:A magabiztosság bennetek volt ma este, az biztos. Nagyon jó zenét csináltok, de a Kapitány úrtól szeretnék várni valami mást, valami újat” – kéri Little G. “Nagyon bírom, hogy pihent agyúak, és ennek ellenére elképesztően jó zenét csinálnak” – szól Alföldi. “Nem tudom, hogy milyen galaktikus viharba kerültél, de a séród megviselte. Ez a tréfa, az arc, már nem lehet abbahagyni, de a vicc kezd kifáradni” – igazad van Szikora, nagyon igazat. Gabi eközben végig hangosan védte őket, uncsi.

02-sor

Borbély Richárd | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Borbély Richárd | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 21:43 – Borbély Richárd:Talán a legnagyobb változás vele történt. Biztos vagyok benne, hogy már nem fél magától. Egy igazi, mélyen érző férfi” – konferál Alföldi. “Amikor azt mondták, hogy ez jó volt, és elindult valami, azt éreztem, hogy egy hatalmas kő esett le a szívemről” – mondja Borbély, aki jobban szeret lovagolni (LOL) mint tévét nézni (ismered a The Walking Dead-et?). Amúgy biztos jó lehet lovagolni, meg drága is, úgyhogy nekünk, a pór népnek marad a The Walking Dead.

– 21:44: Hehe, még ilyen sem volt, technikai probléma miatt leállunk egy kicsit, most meg is mutatják a nyereményeket.

– 21:47: Szerencsére magyarul énekel, ami brutál jól áll neki is. Nagyon jó a hangja, egyáltalán nem hamis, és ami a legmenőbb, hogy mindenféle mozgás vagy koreográfia nélkül, egy helyben állva képes uralni a színpadot. Az itteni hangszerelésért sem vagyok oda, de hát, van ez így. Magát a produkciót imádtam, az eddigi legjobb volt, amit Borbélytól láttam.

– 21:49:Hiába nem volt a dalban építkezés, de annyira benne voltál a saját sztoridban, a saját élményeidben, hogy nekem elég volt. Fontos, hogy ne darabold végig a dalt” – Gabi még tanácsot is ad. Szikora szerint a srác handycamppel indult. Most arról vitázik Szikora meg Alföldi, hogy nem maradt-e bent Richárdban valami. Tehát, mivel Alföldi rosszat mondott Bellácskára, ezért Szikora visszavág amint megérkezik Alföldi egyik versenyzője. Még több ilyet kérek szépen, felőlem verekedhetnek is. Little G-re figyelt valaki? Mert én nem. Alföldi meg örül, de nagyon, és szereti Szikorát – utóbbit meg sem próbálom elhinni.

02-sor

Kállay-Kiss Zsófi | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Kállay-Kiss Zsófi | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 21:52 – Kállay-Kiss Zsófi:Zsófi előadása elsöprő volt. Kijött, nem teketóriázott, őszintén kitárta a lelkét és tarolt” – mondja a kisfilmben Little G. Most lesz egy kórus Zsófi mögött, ami jól hangzik. És szimpatikus az, hogy meg akarja ismerni a kórus tagjait. “Nyitott vagyok az emberi kapcsolatokra, nagyon szeretek barátkozni” – cuki amúgy, hogy három hét után úgy mutogatja a színpadot, mintha évek óta ott sétálgatna :)

– 21:55: Danics Dóra 2.0.-nak indult a csaj, azaz egy lelketlen profinak, akiben – akárcsak Dórában – nincs semmi érzés, csak egy brutál hang. Ez a második hét, amikor érzem azt a pluszt Zsófiban, amit mindig is kerestem egy előadóban. Most végre úgy énekel egy érzelmes dalt, ahogy azt kell. Nem csak kristálytisztán, hanem érzelmekkel tele. Nem fogom azt mondani, hogy látom a lelkét, mert az iszonyúan giccses, szóval úgy fogalmazok, hogy engem megérintett. Amúgy, hol az a kórus? Oké, megjöttek a csajok is :)

– 21:58:Az én szívemet nem érintetted meg, se az első showban, sem most, sem eddig. Szerintem te nem ugyanazt érezted a dalban, amit én. Azért azt el kell ismerni, hogy jó a hangod” – Szikora szavait hallva Zsófi majdnem elbőgi magát. “Szerettem volna látni, hogy dühös vagy a világra. Bátrabban lépj ki a komfortzónából” – Tóth Gabi mondta. “Nem kell mindig ennyire nagyon jó iskolás kislányként teljesíteni” – nahát, Alföldinek sem tetszett. “Azt gondolom, hogy én picit mást gondolok, és ők mást vártak tőlem. Egyetlen dolog sem negatív, amit mondtak. Természetes, hogy nem tetszhet mindenkinek minden. Én ezeknek örülök, és mosollyal fogadok” – nagyon vetít most Zsófi, nem sok mosolyt láttunk tőle az értékelések alatt.

– 22:00: Reklám

02-sor

Spoon | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Spoon | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 22:09 – Spoon:A srácokban nagyon sok kincs van. A titok, és az egész a Spoon, az ők, maguk” – Gabi is bekapott egyet Szikora gyógyszeréből? A srácok most bohóckodnak, viccelődnek, és megpróbálják jobban megmutatni, hogy kik ők valójában. A siker érdekében még vetkőznek is, és milyen jól teszik!

– 22:12: Kérem szépen, a Spoon is megérkezett. Magasan ez a legjobb előadásuk, és most először érzem a ByTheWay feelinget. És végre, nem egyforma ruhában vannak! Végre, úgy tűnik, hogy mindegyiküknek van egyénisége, és nem a ’90-es évekből szalajtották őket. Hát ez nagyon jó, hangulatos az egész. Tetszik, még több ilyet kérek szépen. Maradjatok ezen az úton srácok :)

– 22:15: “Végre, valami megmozdult. Nagyon szívesen látnám azt a vadságot, az energiát, a végletességet, amit a filmben láttam.” – Alföldi elvileg dicsér. “Gratulálok a számválasztáshoz és a hangszereléshez. Úgy tűnt, mintha magatok sem vennétek komolyan, de nagyon jól megoldottátok” – folytatja Little G. Szikora szerint mindenki elénekelte már ezt a dalt, de zenekar még soha. “Ez a dal annyira erős, hogy megeszi a zenekart, az egyéniséget. Túl erős ez a szám.” – Szikora most nagyon szigorú.

02-sor

Szabó Richárd | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Szabó Richárd | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 22:17 – Szabó Richárd:Nem csak egy klasszikus alkat is lehet a színpadon hatásos. Azt gondolom ezzel azt bizonyítjuk, hogy közülünk is bárki elérheti azt, amit szeretne az élettől. Bízom benne, hogy azt a nagy szívet, ami ebben a fiatalemberben van, mindannyian érzik” – miért kell ennyire kiemelnie Alföldinek, hogy Szabó nem egy modellalkat? Szabó pedig arról beszél, hogy szeret enni, és azt ecseteli, hogy mit csinálnak ők vidéken. Főzött a versenytársainak egy pörköltet, de cuki.

– 22:20: Tipikus Szabó Ricsis előadás volt, kicsikét hamiskás, és hát, olyan semmilyen. Nem volt ám olyan rossz, csak még mindig várom, hogy megérkezzen. A Spoonnak is három hét kellett, talán Ricsinek megadatik a következő hét, és ott végre bizonyíthat.

– 22:22:Csodás pillanatokat szerzel nekünk. Annyit szeretnék, hogy egy kicsit több kockázatot vállalj számválasztás ügyileg” – kéri Little G. “Lehet, hogy ez a hangnem neked magas volt, a magas hangoknál kiabálnod kellett, ami középen volt, az meghatott. Zavart, hogy teli tetted hamis hanggal a dalt. Ipari mennyiségűt benyomtál” – nagyon tetszik, hogy Szikora keménykedik. “Aranyember vagy, köszönöm, hogy közölsz” – mondja Gabi, míg Alföldi végtelenül boldog, hogy ismeri Ricsit.

02-sor

Tóth Andi | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Tóth Andi | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 22:25 – Tóth Andi:Múlthéten jól éreztem magam a színpadon, nem éreztem azt, hogy felnőttnek tettettem volna magam, vagy nőiesebbé akartam volna válni.” – mondja Andi, aki most kapott bakancsot.  De édes, ahogy a tinilét nehézségeiről beszél ez a lány. Ahh, az a kamaszkor, amikor 18 akar lenni az ember… :)

– 22:27: Jé, az a srác tangóharmónikázik mögötte, aki Csillag születikes volt, meg tavaly X-Faktoros. Talán valami Ádám. De helyes még mindig :) (Arra bezzeg emlékszem mennyire nem csíptem őt tavaly). No de Andi. Szokás szerint elvarázsolt, nagyon tehetséges ez a lány. Bármennyit elhallgatnám, isteni hangja van.

– 22:30: Hű bakker, még mindig feláll a szőr a karomon. Csodálatos volt. “Tátott szájjal bámulom. Bevállalta a dalt egy darab harmónikával… Nincs rajtam kalap, de megemelném” – mondja Alföldi. Á, Szabó Ádám a neve, hát így felejtődnek el a felfedezettek. “Ez a legfegyelmezettebb éneklés volt, amit tőled hallottunk a versenyen” – mondja Little G. “Az este egyik legjobb produkcióját láttam, nagyon szeretlek” – szól Szikora.

02-sor

– 22:31 – Extra fellépő – ByeAlex:  Első blikkre azt hittem, hogy egy csomót fejlődött hangilag a srác, de nem, ez playback, nem élőben adja elő, szóval… Az új dala nem igazán jön be, de a Budapesteset nagyon szeretem.

Little G és mentoráltjai | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Little G és mentoráltjai | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 22:35: Reklám

– 22:44: Most mutatják a ma esti produkciókat. Párbajra a Tha Shudrast és Szabó Ricsit küldeném.

– 22:47: Ennyire nem küldik az sms-eket? Már fájdalmasan kínos, ahogy 0.1%-oznak, csak hogy elhitessék, egyetlen szavazat is számít. Uncsi ez a vetítés.

02-sor

– 22:50 – A mentorok és a versenyzők közös produkciója: De szuper :) Jó volt énekelni hallani a mentorokat, olyan kis cuki ez így. Az pedig döbbenet, hogy Nagy Richárd egyetlen sorából ismét kiderült, hogy akkor igazán jó, ha magyarul énekel. Még több ilyen közös éneklést kérek szépen, mert ez így nagyon szuper. Tóth Gabit meg eleve boldogság énekelni hallani.

Alföldi Róbert és mentoráltjai | X-Faktor | Fotó: RTL Klub
Alföldi Róbert és mentoráltjai | X-Faktor | Fotó: RTL Klub

– 22:55: Jók ezek a kisfilmek, amik az előző heti párbaj szituációt elemzik, és elmondják a mentoráltak, hogy mit gondoltak akkor.

– 23:00: A biztos továbbjutók: Andelic Jonathán (mennyire örült :)); Tóth Andi (naná, ő volt a nap legjobbja); Tha Shudras (a fenébe); Spoon (juhú! Az egyenruhákat meg tessék elfelejteni); Benji (a művigyort tessék kérem elfelejteni); Borbély Richárd (sima ügy); Szabó Richárd (remélem jövőhéten magára talál); Nagy Richárd (juhú!) valamint Jakab-Péter Izabella.

– 23:03: A ma esti párbajozók tehát Little G két mentoráltja, Horányi Juli és Kállay-Kiss Zsófi. El sem tudom képzelni, hogy ki esik majd ki.

– 23:05: No itt van Szabó Zsófi is, most nincs kinn a dekoltázs, és a haja is sokkal jobb így.

02-sor

A párbajozók | X-Faktor | Fotó
A párbajozók | X-Faktor | Fotó

– 23:07 – Kállay-Kiss Zsófi:Több száz sikeres koncerten van túl, helye van Magyarországon a zenei életben” – konferál Little G. Magam sem tudom mit érezzek eme előadás után. Abszolút nem tudom. Tetszett is, meg nem is.

– 23:09 – Horányi Juli:Egy csodálatos jelenség, aki varázslatos pillanatokat szerzett nekünk. Egy kitűnő énekesnő” – konferál Little G. Szokás szerint borsódzik a hátam, egyszerűen varázslatos ez a nő. Annyira tehetséges, nem akarok nélküle X-Faktort. Szóval, hajrá Juli.

– 23:15: Little G hosszas elemzés után Zsófit küldené haza. “Nagyon nem lennék G helyében, viszont nekem is ugyanolyan nehéz a dolgom” – Gabi is Zsófit küldené haza. “Az energia megvolt, a hangok viszont elcsúsztak.” – Szikora is Zsófi távozását favorizálja, így Zsófi a kieső.

– 23:17: Mind a négy mentor Zsófit küldte haza, így ő a kieső. Köszönöm, hogy velem tartottatok az este folyamán, jó kis adás volt ez :)

5134 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

36 Hozzászólások

 1. Egyetértek veled. Sokkal jobb, ha magyarul énekelnek, valahogy még a hangjuk is jobban szól olyankor. :)
  Meg hát tényleg annyi jó magyar dal van, válogathatnának inkább azokból. :)

 2. Nagyimmal nézem a műsort minden héten, és állandóan panaszkodik, hogy kevés a magyar dal. :D Hadd ne mondjam, mit művelt múlt héten… :D

 3. Horányi Juli, forever!
  A Szabó Ricsire leszek kíváncsi. A szememben emberileg nőtt, amikor megtudtam, hogy autista gyerekekkel foglalkozik. Kolléga, úgymond. Múlt héten borzalmasan szégyelltem magam, amikor azt gondoltam róla, hogy olyan, mint egy Shrek. A külső csak egy dolog, és bunkóság az, ha egy véleményt erre alapozunk. Nem voltam elájulva eddig tőle, és mégis, mennyit jelent, ha az “embere” is szimpatikus. Beszippantott a hatáskeltő média, ewwan :) Ma nagyon fogom figyelni, sőt, szorítok neki. (ám, ha párbajoznának, akkor még mindig Horányi Juli, forever!)

  • Szerintem ez tök szép dolog, ha az ember belátja, hogy rosszul ítélt meg valakit :) Bár Ricsit én sem igazán kedvelem, és nem a külseje miatt, hanem mert valahogy művi nekem a srác. De hátha ma jobb lesz.

 4. Juli egy Republic számot énekelt. Szép feldolgozás volt. Tibi nem hallgattál régebben Republicot? :D

  • Biztos ismerek pár Republic dalt, csak nem tudom, hogy az övék. Sok régi magyar dallal vagyok így, dúdolom, énekelem de nem tudom előadóhoz kötni.

 5. Egyre jobban beleszeretek Borbély Ricsibe :) Pedig a velem azonos korúakba nem szoktam, tudod jól, Tibi :D
  És akkor ott van még Sírós Ricsi is, aki pár évvel fiatalabb nálam…. ááá, még végül megtörik a jég :DDDDD

 6. Tóth Andi nagy favorit, elképesztő milyen hangja van. :)
  Tényleg nagyon erős a mezőny idén, annyi mindenkit szeretnék a fináléban látni.
  Az első számú kedvencem egyébként Nagy Ricsi. :)

  • Hihetetlen mennyi jó hang van most, tulajdonképpen mindegyik bent lévőt szeretem, egyedül a Tha Shudras taszít, de ők is a maszkok meg a hangszerelés miatt.

 7. Mindketten nagyon jók voltak ma! Juli megérdemelten jutott tovább, de Zsófi se volt rossz (bár az első dala sokkal jobb lett). Lehet, hogy gonosz vagyok, de örülök, hogy ő ment haza és nem Juli. Főleg azért is, mert bár az utóbbi két adásban levetkőzte a Danics Dóra 2 dolgot, azért az bármikor visszatérhetett volna, és nagyon nem örültem volna, ha ő nyer. Én mást ejtettem volna ki, mondjuk Szabó Ricsit . Egyébként fura, már most alig van olyan ember, akit ne kedvelnék, vagy akinek ne drukkolnék… tényleg baromi erős a mezőny. :/ (egyrészt jó, mert nem kell rossz produkciókat nézni, másrészt rossz, mert vannak, akikért fájni fog a szívem, amikor kiesnek)

  • Ugye milyen rossz az, hogy nincs kinek drukkolni, hogy “essél ki?”. Kár volt ilyen hamar kiszórni Ilyés Jennifert :D
   Egyébként jogos, a Danics Dóra-effektus bármikor visszatérhetett volna :)

 8. Nagy Ricsi most is jó volt nekem idén ő a kedvencem. Akik nagyon jól teljesítettek az Jonatán és Andi. Nem szeretem Zámbó Jimmy dalait senki előadásában így Bella produkciója se jött be de amikor hárman voltak neki drukkoltam. Nagyon sajnáltam hogy senki nem énekelt Cserháti dalt. Meglepett hogy Zsófi esett ki, én azt hittem hogy a végéig elfog jutni. Örülök hogy Júli maradt bent

 9. Egyébként szerintetek ki az a személy, aki eddig mindig az élen végzett? Legalábbis Bence ezt mondta.
  Szerintem Andi vagy Nagy Ricsi, mondjuk én jobban örülnék Ricsinek! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here