Főoldal Hírek Kállay-Kiss Zsófi az X-Faktor harmadik kiesője

Kállay-Kiss Zsófi az X-Faktor harmadik kiesője

4
Oszd meg!

A harmadik X-Faktor döntő a “The show must go on” jegyében zajlott, és elhunyt énekesek legnagyobb slágereit énekelték az előadók. Jó hír, hogy most végre nem voltak túlsúlyban az angol nyelvű dalok, hanem a hazai termésből is bőszen válogattak.

A nézők voksai alapján a legkevesebb szavazatot Little G. két mentoráltja, az amúgy remekül teljesítő Kállay-Kiss Zsófi és Horányi Juli kapta. Utóbbi Katona Klári, Játssz még! című dalával állt a színpadra.

Little G. okkal élt át nehéz pillanatokat. “Nem érzem úgy, hogy kettejüknek kellene ott állni. Nem tudok beszélni, eléggé megérint a helyzet.” – nyilatkozta a mentor, aki Kállay-Kiss Zsófi távozása mellett voksolt. Tóth Gabi a párbaj alapján döntött, úgy érezte, hogy Juli produkciója jobban a szívébe hatolt. “Az energia megvolt, a hangok viszont elcsúsztak.” – Szikora ezzel haza is küldte Zsófit. Alföldi Róbert is Julit kedvelte jobban.

Az X-Faktor harmadik kiesője tehát Kállay-Kiss Zsófi. Jövőhéten tíz előadóval folytatódik az X-Faktor, Istenes Bence elmondása szerint egy “állati partival”. Kíváncsian várom!

Kállay-Kiss Zsófi távozása mellett négy mentor döntött
Kállay-Kiss Zsófi távozása mellett négy mentor döntött
4176 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. Annyira nem kedvencem Juli de most tényleg sokkal jobb volt, főleg a párbajnál jött ki. Sajnálom azért Zsófit is, mert szerintem Izabellának kellett volna hazamenni

 2. Küldik haza a nők a nőket.
  Akit szebbnek,harsányabbnak értékel a többség maguknál,azoknak azonnal ajtó.
  Wolf,Antal,Danics a középút volt.
  Ezek a szép lányok meg isszák a hangra a teát?
  Dehogy az számít:)

 3. Tényleg 1:)
  De azért elmondható,ennyi széria után,hogy a női beválasztott mezőny 70%-a a show feléig kiesik(libasorban) és inkább a fiúk kinézeti,hangversenye ez a műsor.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here