Főoldal Hírek Hallgathatatlan Rúzsa Magdi új dala

Hallgathatatlan Rúzsa Magdi új dala

4
Oszd meg!

Nemrég debütált Rúzsa Magdi legújabb videoklipe, az Ég és föld című dalához, aminek dalszövegét Petőfi Sándor Őrület című verse ihlette. A videoklip nagyon hangulatos, akárcsak Magdi többi zenés videója.

A dal alapvetően tetszene, de tekintve, hogy sajnos egy Lofti – Begi remixet kaptunk belőle, számomra hallgathatatlan. Szörnyen bántja a fülemet, ez a stílus annyira távol áll tőlem, egyszerűen szörnyű, hogy mennyire elrontotta az eredetileg jó dalt ez a béna remix. Őszintén bízom abban, hogy fel fog kerülni egy Lofti-Begi mentes verzió is a Youtube-ra.

(És még mielőtt: ez az én ízlésemet tükrözi, én nem szeretem az ilyen remixeket, más számára bizonyára a Lofti – Begi-féle verzió az, ami leginkább tetszetős).

Update: A dal eredetije a Csak a bolond remél. Tudtam én, hogy ismerős valahonnan. És igen, az originál verzió csodálatos.

ruzsa-magdi-eg-es-fold

4 Hozzászólások

  1. a Csak a bolond remél c. dalból készült ez a remix, csak egy-két dalszövegbeli változtatásra került sor. szerintem ez az “ember mindig remélj” változtatás nem volt valami jó ötlet

  2. Ez egy sz.r. Imádom Magdit, de az eredeti dal csodálatos volt. Mi ez az ember remél átírás?! Katasztrófa….

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here