The Magellan: A The CW feldolgozza A Bárkát

  4
  Oszd meg!

  A Mysteries of Laura és a Red Band Society után egy újabb spanyol sorozatot adaptálnak az Egyesült Államokban. A Hollywood Reporter pár órája jelentette be, hogy a The Following kreátora, Jennifer Johnson A Bárka adaptációján dolgozik. A munkacím perpillanat a The Magellan. Egyelőre csupán ennyi a hír, a cikk többi része azt taglalja, hogy mekkora sikereket ért el A Bárka világszerte, hogy 23 országban mutatták be, még Magyarországot is megemlítik.

  a-barka

  Nagyon fellelkesültem az ötlettől, őszintén remélem, hogy a pilotszkript fázisból eljut a sorozatberendelésig az ötlet. Hosszú utat kell bejárnia az ötletnek addig, és ne feledjük, a CBS-en sem lett semmi a tervezett Bűbájos boszorkák remake-ből.

  Azok, akik még nem ismerik A Bárkát nyugodtan kezdjék el nézni, nagyon minőségi darab. A története szerint egy iskolahajó egyszer csak elveszíti a kapcsolatát a külvilággal, szépen-lassan rájönnek, hogy elpusztították a Földet, és ők az egyedüli túlélők. A készleteik fogyatkozóban, és egyre több mocskos kis dolog derül ki… A sorozatról írt kritikáim itt olvashatjátok.

  Ha The CW sorozat lesz A Bárkából, akkor a legnagyobb kérdés mindenképpen az, hogyan állnak hozzá az adaptációhoz, és a Gracepoint pilot mintájára ctrl + c és ctrl + v üzemmódba állnak, vagy egyedi ötletekkel turbózzák fel az originál szériát. Akárhogy is, nagyon remélem, hogy sorozat lesz a The Magellan-ból. Ó, és szívesen elnézném Az Internátus feldolgozását is :)

  the-magellan-01

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here