Violetta második évad a Disney csatornán!

  11
  Oszd meg!

  Alig pár hónappal az argentin világpremiert követően, október 20-án Magyarországon is elstartolt a Violetta második évada. A hazai Disney Channel csatorna valaha volt legnagyobb sikeréről van szó, ami vetítésének az idejében megduplázta a Disney Channel nézettségét. Emellett már itthon is megjelent a Violetta magazin, kaphatóak Violettás pólók, hátizsákok, tollak meg amit csak el lehet képzelni, tavasszal pedig a hazai mozik is bemutatták a Violetta koncertfilmet.

  violetta

  Vélhetően a második évadra sem csökken majd a Violetta iránti lelkesedés. Rossz hír viszont a rajongók részére, hogy az első évad főszerepléje, a Tomást alakító Pablo Espinosa nem lesz látható a második évadban, a karakter ugyanis Madridba költözött, és egészen a harmadik évadig ott is marad. Érkezik viszont egy új szépfiú, aki hamar felkelti Violetta érdeklődését. Szintén jó hír, hogy a Sok sikert Charlie sztárja, Bridgit Mendler is feltűnik majd egy cameo erejéig.

  A Violetta második évada tehát már itthon is látható, a nézőinek pedig jó szórakozást kívánok. Ami engem illet, nekem húsz rész elég volt belőle, azon jól szórakoztam, de annyi elég is volt :)

  violetta-masodik-evad-kep01 violetta-masodik-evad-kep002 violetta-masodik-evad-kep003 violetta-masodik-evad-kep004

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here