Főoldal Hírek Visszatér az Éden Hotel és a Való Világ

Visszatér az Éden Hotel és a Való Világ

18
Oszd meg!

Nem ússzuk meg, idén két valóságshow-reality is jön, és még több celeb kerül majd be a médiába. Az RTL II-n visszatér a Való Világ, a műsorvezetők maradnak, de a Belevalóvilágban lesz egy új arc, akinek a nevét nem árulták el, de úgyis tudjuk, hogy VV Aurelio lesz a műsorvezető. A Super Tv2 műsorán pedig Berki Krisztián vezetésével érkezik az Éden Hotel. Ezzel egy időben viszont elkaszálta a Tv2 az Édes életet. Ha még több információra vagytok kíváncsiak, itt vannak a csatornák által kiadott sajtóközlemények.

02-sor

Sajtóközlemény: Ismét a lét a tét – ValóVilág7 az RTLII-n

Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.

A Való Világ 6 győztese, VV Aurelio
A Való Világ 6 győztese, VV Aurelio | Fotó: RTL Sajtóklub

Az elmúlt 12 évben nézettségi rekordok, cikkek százai, számos könyv, tanulmány és médiatörténeti pillanat született a mintegy 900 adásnapnak köszönhetően. A Villalakók három széria alatt közel 300 millió forintot gyűjtöttek jótékonysági célra. A ValóVilág külföldön is sikeresen debütált, Csehországban és Szlovákiában VyVoleny címmel láthatták a nézők. 2013-ban már a negyedik VV-t indították Csehországban. Először az RTLII-n futó ValóVilág6 alatt lehetett okostelefonra letölthető applikáción keresztül dönteni a játékosok sorsáról.

A VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult Villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát.

Lilu és Istenes Bence maradnak a műsorvezetők | Fotó: RTL Sajtóklub
Lilu és Istenes Bence maradnak a műsorvezetők | Fotó: RTL Sajtóklub

A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág applikációra(VVAPP) lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével. A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek, akik alig várják már, hogy ebben a szerepben is bemutatkozzanak.

November 16-tól elindul a show, ami senkit nem hagy hidegen. ValóVilág és BeleValóVilág naponta az RTLII műsorán.

02-sor

Sajtóközlemény: Berki Krisztián lesz az Éden hotel műsorvezetője

A SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-realityjének felvételei novemberben indulnak. A stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.

Berki Krisztián a Fem3 Caféban | Fotó: Tv2
Berki Krisztián a Fem3 Caféban | Fotó: Tv2

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel. Ahogy „kicsekkoltam” a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell – mondta el Berki.

Az Éden hotel forgatásával egy időben Berki Krisztián elbúcsúzik a FEM3Cafétól, ám Czippán Anett mellett nem marad üres a férfi műsorvezető széke. A TV2 Csoport hamarosan bejelenti, hogy ki, vagy kik lesznek Anett partnerei a délelőtti élő műsorban.

Az Édes élet kulcsszereplőjének távozásával a reality lekerül a képernyőről. A műsor 2013 szeptemberében – többek között – Berki Krisztiánnal indult, és olyan sztárokkal forgatott, mint Détár Enikő, Gáspár Győző, LL Junior, Varga Viktor és Cynthia Dictator, Kelemen Anna, Zámbó Krisztián és még sokan mások. A humoros, meghökkentő és vidám történetek mellett megható pillanatoknak is szemtanúi lehettek a nézők. Hódi Pamelát és Szögeczki Ágit a szülőszobáig kísérte a stáb, az Édes életben derült ki Sági Szilárd párjának várva várt terhessége és legutóbb Fésűs Nelly gyermekének világra jöveteléről is a műsor nézői értesülhettek elsők között.

Berki Krisztián az Éden Hotel műsorvezetője | Fotó: Tv2
Berki Krisztián az Éden Hotel műsorvezetője | Fotó: Tv2

18 Hozzászólások

 1. Az egyetlen magyar cucc amit néztem, az pont az Éden Hotel volt szóval már évek óta várom, hogy visszatérjen, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem rontja el nekem a Tv2! Egyenlőre ugyanis a műsorvezető nem győzött meg, bár ebben a műsorban szerencsére nem sokszor lesz szükség rá…

 2. “Az Édes élet kulcsszereplőjének távozásával a reality lekerül a képernyőről. ”

  végül is ez jobban hangzik, mint a “kutya sem nézte már a műsorunkat, ezért elkaszáltuk”

  • A sajtóközlemény végét ki is vágtam, “én ezt le nem közlöm” alapon, abban megabullshit-et hintettek el. Ezt nézd:

   “””A reality az elmúlt közel másfél év alatt számos kiemelkedő nézettségi adatot produkált. A műsor indulása óta összesen 8.107.378 ember nézett bele a műsorba, azaz a teljes lakosság 89,3%-a. A legnézettebb epizód január 15-én került képernyőre, a teljes lakosságból 2 019 152 embert érve el.”””

 3. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :'(
  Az RTL továbbra is műsoron tartja az Éjjel-Nappal Budapestet. Majd jön az ikerpáros történet folytatása (és egyben a kortárs magyar irodalom nagyszabású temetése is… Azt még megértem, ha egyszer elköveti az a lány azt a hibát, hogy pénzért kiadatja a könyvecskéjét, igaza van, nem tudhatta, hogy mennyire nem fogják szeretni. De hogy másodszor is? Ehhez csak józan ész kellett volna a részéről… most már nem tudom sajnálni). Most meg ez… Két új valóságshow. Emberek, itt az apokalipszis…
  [ráadásul, már megint egy rakat tehetségkutató is van. Nem mondom, szeretem nézni, szórakoztató, de MIÉRT MINDIG az énekesek?! Aki nem tud énekelni, az már nem is számít, vagy mi van?!]
  Kisebb sokkot kaptam. Azt hiszem, megyek a könyvtárba és kiveszek egy jó könyvet. Az majd megnyugtat.

  • Az csak egy könyv. Nem kötelező elolvasni, semmivel sem lesz rosszabb senkinek, hogy megjelenik. Plusz hozzáteszem, ezeket a műsorokat sem kötelező nézni :)

 4. Az Aurélió annyira összeomlott,hogy nem nyerte meg a Celeb-et,hogy pénteken,annak a kibeszélőjében(Rtl2) szinte magán kívül volt.
  Vakok vagytok mind-mondta.
  Miért is? Hisz a többség nem őt nézte.Másokat választottak nézési pontnak,majd a végén ellene álltak.
  Ezt a mostani Celeb-et se nyerte volna meg.
  Szóval,ha az Rtl nem akar megint egy évig egy állatkertet magával cipelni(a Lilu arca is ég),akkor nem csak munkanélkülit,magamutogatót tegyen be.

  Istenes? Akik semmiben sem kimagasló tehetségek,azok szoktak beszélni negyedóránként magukról.Egy férfi ne szeressen magába.
  Szóval Istenes a férfi és a nő között elhelyezkedő lény termék.
  Ezért a félős lányoknak fájdalom nélkül hagyják ott.

 5. Előzőben.
  Ezért a félős lányok fájdalom nélkül hagyják ott,mert nem férfi,hanem tükört kereső.
  Ebbe a vv7-be ilyen eloszlás kell.
  -Két hermafrodita.
  -Egy űrlény,aki mindig maszkban van
  .4 magamutogató munkanélküli idegbeteg
  -4 tanult jó fej.

 6. Elemezzünk viselkedéséket.
  -Istenes nem csak agyilag csaj,hanem genetikailag se az a ős felépítés.Elkezdett gyurmázni és azonnal elszakadt benne valami.A cuki,a cuki,az nem tehetség jelző.Ez a selejt alfaj jól jön azoknak a lányoknak,akik félnek az igazi férfiak szakításától,de az ilyenekkel való szakítást,meg se érzik,
  De miért csinál neki a női szerkesztő nő öndicsérő klipet(vagy sajnáltatót) és miért beszél negyedóránként magáról?
  Mert a többség szapulja és azt használja,mint Aurélió,minél jobban szapulják,annál jobban azt akarja mutatni,ő meg korra.Átlátszó.

  A VV6 megnyerése,az nem országos adásban volt(rtl2) és a nézők sem tudtak a kiválasztódásba beleszólni.Azt ették,amit kaptak.
  Ellenben az országos adásban(Rtl Celeb) már elkapta a néző az Auréliót.Becsalogatta avval a döntőbe,hogy végig másoknál eloszlott a szavazata,de a végén egybegyűlve lecsapott.
  Aurélió ettől annyira megőrült,hogy ha csöndbe van,akkor sírásra áll a feje,ha ugat,hülyeségeket beszél,akkor úgy érzi valaki.
  Tegyék be sok -Beszéljük meg-műsorba és lassan vihető lesz kényszerzubbonyra.

 7. A feláldozhatóak team.Aurélió,Éva,Páko.
  Mit veszíthetnek? Szóval átlátszó az egész,ki hangos,ki ütne,ki majomkodik.
  De hogy még jobban kifényesedjen az egész művelet,mindig kibékülnek vagy ezt el kell játszaniuk utána a Beszéljük meg-be,minimum bólintással.Feszültség feltolás,majd oldás.Vezényel Rtl.

  Várható Vv7 felszerelés 2015-ös trend alapján.
  -1 meleg boy
  -1 leszbikus,közepes mellel.Ne terelje el a mell a leszbikus felfogását.
  -1 transzvesztita.Pénisze van,de női ruhák,smink,viselkedés.
  -1 hermafrodita az nagy fogás lenne.Gyerünk Rubin:))Ezeknél kész a mell,de pénisz még van.Kétnemű.
  -1 meg nem értett.neurotikus
  -1 idegbeteg.szinonimáival.(ingerült,haragos stb)
  A többi legyen ember:))))

 8. Persze az Rtl,ha túlcsorgatja,mint a vv6 kiválasztódása és hordozása,akkor mindig ő kapja az utolsót és zacskóra.
  És most kap az Rtl,hogy ő a gagyi melegágya.
  Szóval mindig is új feláldozhatók kellenek,akik jellemzője az,hogy egy bizonyos korba a rész összeg éhségükért,az egész életüket számkivetettként élhetik.
  Szóval gyerekek,ajánlott a munka,szakma,könyvek feldolgozása inkább.Akkor nem leszel köpőcsésze.

 9. Aurélió lesz a Rtl2(nem országos,100 ezer néző) előtti VV háttérműsor vezetője.
  Óriási a botrány,mert 90%-ban az Rtl issza a levét,és a megítélése a csatornának esik.lásd Bors őrjöngés.
  Nem a gyereket fogják majd nézni egy újabb versenynél,hanem az isten tudja honnan jött vendégeket.
  A valós retorikai lecsapás,jövőhéten,ha kijön itt is vv7.
  Lilu megrekedt,még az Ördögh szalad,túr,átver,neki marad az Aurélióba karolás.
  Imádom a VV-ét-mondja újra és újra Lilu.
  Szerintem nem élte ki magát,most kezd jó nő lenni,…. a nép,és ő csapdában egy szinte szüzességét elvevő emberrel,eközben meg munkanélküli agyhalottakat kell ébresztgetnie vagy kiröhögnie.

 10. 10 ezer szavazó döntött az új újságíróról?:)
  Kevesebb,de az aktív szavazók vannak nála?
  De itt nincs is pénz?Itt nem is őt nézik,hanem a VV lakóinak agitátorait.

  Egy nem országos adást(Rtl2) nyert meg.
  Az insiderek azt mondták,hogy a nézettség kb 1-2-3%-a a szavazó(döntnök)ilyen műsorokba.
  Itt tehát 150 ezernek.Mondjuk 25 ezer szavazó küzdött egymással,ez nem Aurélió adata,hanem az összes versenyzők.Ez mezőnyfüggő is volt,hogy nyerhetett.

  Országos adásban a szavazói elég voltak a döntőre,de
  csak azért mert a többiek előbb szétoszlottak más egyénekbe,de ez azt is jelenti,őt utálták.gagyi vs…
  Vagy is nem a döntőt kell nézni,hanem hogy el van kapva országosan.90% röhögi bárhol fel jön egy hír,ezt már nevezhetjük olyan lakóknak,aki halott róla,és ezt kevésnek tartja,kiröhögi.
  Summa:Olyan,mint Gy.F,akinek van tábora,de 5-szor annyit taszít megítélésben az oldalában.
  Szóval az Aurélió az Rtl megítélését égeti,és ha már úgy is tönkretették egy életre(erről jövőhét a kezdésnél),csinálja meg az elmúlt évek tömegbunyóját.

 11. Nem akarok most a Celebre visszamenni,de az Rtl itt is kénytelen ugyan azt elővenni,mint az előzőben.
  gagyi(“volt”alkoholista,gagyogó néger,pornós)
  vs
  sportolók,dolgozók.
  Kuki és Molnár Sportklubos(Rtl),szóval le van ez játszva.
  De lehet,hogy Éva annyira tolta az érzelmeket és a feladat részt,talán verhet Molnárt,aki morózus pénzfelvevőként jött.Erről Celeb vége.

  Istenesről még?
  Ez az Rtl olyan,mint egy falusi,aki a városról álmodik és lop.
  Nem a falusi emberrel van bajom,hanem inkább itt arra céloztam,hogy önértékelési zavara van az Rtl-nak,az hiszi Cbs.
  A két Jimmy(Fallon,Kimmel)az komédiás és saját show),meg nem nőgyűjtő hirdetéseket csinál,amikor magát is megteszi egy két klipre.
  Ellenben Istenes egy műsor olvasó és a Faktor logó alatt.Sem Cowell,se Mario Lopez nem nyalja ennyire magát és sajnáltatja,mint az Istenes.
  Szóval az Rtl megint össze vissza vágja a retorikát a világból,mint egy falusi ábrándozó.
  Istenes meg nem magát röhögi,hanem reklámozza.A sajnáltatás nagy reklám.Közben az ország többsége tehetségtelen tartja.
  Csobot is? Tönkreteszi a sanzon színész tehetség megítélését evvel a nyállal való és váltakozó hírzónával.De a határon túlról jött a mindig feszült MO-ra és nyállal kellet kezdeni,nem oroszlánokkal.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here