Főoldal Érdekességek Érdekességek Színész vagyok, ments ki innen!

Színész vagyok, ments ki innen!

6
Oszd meg!

Alapvetően szeretek casting híreket olvasni, mert úgymond “kötődöm” a már megismert, megkedvelte színészekhez. Jó látni, hogy a The Carrie Diaries szomorú kaszája után Austin Butler az Arrow-ban kapott szerepet, és Katie Findlay-t sem kell hiányolnom a képernyőről, az ő uta a How To Get Away a Murder-hez vezetett.

Vannak azonban elszomorító casting hírek is. Amikor egy általam kedvelt színészt beszippantanak olyan sorozatok, amiket biztosan nem fogok nézni. Amiknél drukkolok a mielőbbi kaszáért hogy olyan szerepet vállalhasson az általam szimpatikusnak ítélt színész, amiben láthatom is. Most öt ilyen színészt gyűjtöttem össze, akiket – szerintem – ki kellene menteni a sorozatából. Kíváncsian várom a ti listátokat is :)

02-sor

Alex O’Loughlin – Hawaii Five O

Alexet először a Moonlight című sorozatban szúrtam ki magamnak, a helyességére már ott is felfigyeltem. Az Ilyen a formám című Jennifer Lopezes filmje után pedig egyre inkább szerettem volna képernyőn látni, de bakker, nem egy nyomozós sorozatban! Ki tudja hány évig lesz még ott…

alex-o-loughlin-hawaii-five-o

02-sor

Sophia Bush – Chicago P.D.

Miután lenyomott majd’ egy évtizedet a One Tree Hill-ben, Sophia Bush az NBC sorozatának az egyik főszereplője lett. A Chicago Hode pedig éppen elég sikeres ahhoz, hogy még éveken át ne engedje olyan munkához Busht, ami engem is érdekelne. Szomorkodom.

sophia-bush-chicago-pd

02-sor

James Van Der Beek – CSI: Cyber

Az elmúlt években a Dawson és a haverok sztárja több sorozatban is főszerepet kapott, de a Mercy angyalai, a Ne bízz a ribiben és a Friends with Better Life is hamar kasza lett. Most bekerült a legújabb Helyszínelők spin-offba, ami vélhetően sokáig fogva tartja őt. Még mindig nem tudok ennek örülni.

james-van-der-beek-csi

02-sor

Jessica Stroup – The Following

Nagy előrelépés Stroup karrierjében, hogy a 90210 főszerepe után egy sokkal nézettebb sorozatban kapott szerepet, de akkor sem tudok örülni, mert így hiányolnom kell őt a képernyőről.

jessica-stroup-the-following

02-sor

Kevin Zegers – Gracepoint

Szerencsére a nézők elintézik, hogy Zegers nyomozós sorozatban való feltűnése ne legyen hosszú életű :D A Gracepoint óriási bukta, úgyhogy a toplistából ő lesz az első, akit kimentenek. És ez így jó! A nagyon helyes Kevin szerepeljen inkább más sorozatban – lehetőleg olyanban, amit nézek is :)

kevin-zegers-gracepoint

6 Hozzászólások

 1. Hehe.. nagyon jó a poszt :-) Ez is bizonyítja, hogy ízlések és pofonok.. én pl. Alex O’Loughlin-t ott szeretem, ahol van, úgy értem nagyon illik hozzá Steve McGarrett nyomozó szerepe.. pont olyan figura, akit egyszerűen nem játszhatna el más. (dehogynem csak vele szoktuk meg) Irtó jól néz ki, mégis valahogy kevésbé illik bele egy habrománcba.. végül is a Moonlight-ban is nyomozót (is) alakított
  A lényeg, van az a sorozat/film, amit egy színész miatt nézel ;-)

  • Örülök, hogy tetszett a poszt :) Régebben én is néztem még színészek miatt 1-1 sorozatot, de ma már nem. Csak azt nézem, ami érdekel és tetszik – ezért is kellene kimenteni a kedvenceket. Na jó, a kedvedért Alex maradhat :)

 2. Jajj, Sophia Bush! Imádom. És csak miatta kezdtem el nézni a Chicago P.D-t mert imádom. Jobban szeretem a tini-dráma és a misztikus-sci-fi sorozatok, bár az előbbihez már egy kicsit idős lenne.
  Nem tudom azért, mert benne játszik, de egy idő elteltével nagyon megkedveltem a Chicago P.D.-t is, de lehet csak Bush érdeme.
  Jobban szeretném látni valami misztikus sorozatban, mert ő ennel azért többre hivatott, minthogy lövöldözzön.
  Őszintén meg is lepett, hogy a sok komédia és dráma között egy lövöldözős sorozatban találja meg a kedvét.!

 3. Én David Boreanaz miatt próbáltam eröltetni a Bones-t de az nem az én világom… jobban örültem volna ha az Angel kap 1 rendes lezárást vele

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here