Főoldal Hírek Két év után folytatódik a Csoda Manhattanben

Két év után folytatódik a Csoda Manhattanben

1
Oszd meg!

2012-ben mutatta be a Tv2 a Csoda Manhattanban (Una Maid en Manhattan) című telenovellát, aminek alapjául Jennifer Lopez filmje, az Álmomban már láttalak szolgált. Anno délutánonként vetítették a premier részeket, de a gyenge nézettség miatt a századik résznél lekerült a képernyőről.

Tavaly a Tv2 és a fem3 is elkezdte ismételni az elejétől kezdve, de csak nem jutottal el az ominózus 101. epizódhoz, hogy a nézők is láthassák Marisa (Litzy) és Cristóbal (Eugenio Siller) szerelmének a beteljesedését.

Amikor idén a SuperTv2 megkezdte az ismétlést sokan szkeptikusan álltak hozzá, és nem is reménykedtek abban, a csatorna bemutatja a maradék 68 epizódot. Nos, úgy tűnik, hogy mégis, hétfőtől kezdve 08:15-től pedig a Tv2 sajtóoldala szerint már premier részek láthatóak a telenovellából.

A nézők tehát fellélegezhetnek, úgy tűnik a Csoda Manhattanben nem jut az Angelica vagy a Lety a csúnya lány sorsára, és elejétől a végéig bemutatja őket a hazai csatornájuk.

Csoda Manhattanben - Marissa (Litzy) és Cristóbal (Eugenio Siller)
Csoda Manhattanben – Marissa (Litzy) és Cristóbal (Eugenio Siller)
Csoda Manhattanben - Sara Montero (Vanessa Villela)
Csoda Manhattanben – Sara Montero (Vanessa Villela)
Csoda Manhattanben - Titó Falcón (Ismael la Rosa)
Csoda Manhattanben – Titó Falcón (Ismael la Rosa)

1 hozzászólás

  1. Ékes példája a sorozat annak, hogy ami a hazájában nagyon sikeres, az nem biztos, hogy nálunk is az lesz. Jó telenovella lenne egyébként, de nagyon nem érdekel a politikai karriere, szenátorválasztósdi része.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here