Főoldal Hírek Sztárban Sztár: Pál Dénes a győztes!

Sztárban Sztár: Pál Dénes a győztes!

6
Oszd meg!

Ma este véget ért a Sztárban sztár, a Tv2 szórakoztató műsora, amit nem csak a kritika, hanem a közönség is elismert, múlt héten ez volt a legnézettebb műsor a magyar tévéken. A nagy döntőre öt énekes maradt talpon, közülük került ki a győztes. Minden előadó egy sztárduettel, és egyéni produkcióval készült.

Vastag Tomi az Aranyesőt adta elő Bódi Margóval, és a hawaii énekes bőrébe bújva az Over the rainbowt. Tóth Vera Janis Joplint alakította egyéniben, duettben pedig Megasztáros társával, Oláh Ibolyával énekelhetett. Hevesi Tamás egy bolondból csinált százat, Balássy Betty oldalán Varga Feri bőrébe bújva. Pál Dénes a Nem adom fel-t énekelte el, duettben pedig Koós Jánossal a Macska duettet. Kökény Attila az eurovízió-győztes Loreen bőrébe bújt, duettben pedig Király Lindával énekelte az Untiredet.

A műsorvezető, Tilla a zsűritagoktól és a kiesett énekesektől is kérdezte, hogy ki érdemelné meg szerintük az első helyet, de nem kapott konkrét választ. Vastag Tomi volt az első, aki kiesett, őt követte Kökény Attila és Tóth Vera. A második helyen Hevesi Tamás végzett.

Tehát Magyarország legsokoldalúbb előadója, a Sztárban sztár győztese Pál Dénes lett, ami remek hír, hiszen én is neki adtam volna az első díjat. A főnyereményét, a 2 millió forintos díjat pedig az SOS gyermekfalunak utalta a győztes. Gratulálok az eredményhez, és alig várom a harmadik évadot!

Pál Dénes lett a Sztárban sztár győztese
Pál Dénes lett a Sztárban sztár győztese

6 Hozzászólások

  1. Én is örülök, hogy ő nyerte meg, bár szerintem itt már mind az öten győztesek voltak olyan jól alakítottak :-)

  2. Kökénynek kellett volna megnyernie! Ő volt az EGYETLEN aki igazi humoros, igényes munkát végzett minden héten. Meg tipikus, hogy az emberek azt teszik meg győztesenek aki éppen felkapott. Ha évek óta a szakmávan lenne Dénes akkor tuti, hogy az aktuális X-faktor győztes nyert volna mondjuk.

  3. Az a két ember volt az első helyen, akit szerettem volna. Mikor kiderült Hevesi és Pál vannak a legfelső két helyen, onnantól nekem már édes mindegy volt, hogy ki nyer. :)

  4. Megérdemelten nyert Pál Dénes. Én nem Hevesit vártam a második helyre. Biztos lesz 3. évad. A duettek nagyon jók voltak. Az egyéni produkcióknál nekem Kökény Attila produciója nagyon jó volt zseniálisan hozta a karaktert

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here