Főoldal Hírek A Párválasztó: Két új kötet a könyvsorozatban

A Párválasztó: Két új kötet a könyvsorozatban

13
Oszd meg!

Azt hihettük, hogy Az igazi-val véget ér a Párválasztó trilógia, de ha egy üzlet beindul… Kicsit szkeptikusan ugyan, de nagyon várom az új Párválasztó köteteket. Érkezik ugyanis kettő novella egybefűzve, és kezdetét veszi A Párválasztó sorozaton belül “egy új sorozat” is, ami Az Igazi után húsz évvel játszódik, a főszereplője Eadlyn, aki America és Maxon lánya, a történet pedig az ő párválasztóját mutatja be.

Remélhetőleg a Gabo kiadó is mielőbb megjelenteti őket magyarul is. A fülszövegek alapján érdekesnek tűnnek, és kétségkívül sok a potenciál a Párválasztó világában. Szóval, várom már nagyon, miközben reménykedem, hogy minőségileg megüti majd a mércét a folytatás.

02-sor

parvalaszto-tortenetek-2Párválasztó történetek #2 – A Királynő és A Kedvenc
Amerikai megjelenés: 2015 március 03.
Magyar megjelenés: Még nincs információ
Fülszöveg: Ez a két novella elkalauzol minket a Párválasztó lenyűgöző világába, a New York Time best seller író, Kiera Cass vezényletével. A Királynő és A Kedvenc két el nem mondott történetet mesél el a Párválasztó világának két legkedveltebb karakteréről.
A Királynő – mielőtt America története megkezdődött volna, volt egy másik lány, aki azért érkezett a palotába, hogy egy teljesen más hercegért küzdjön meg. A Királynő Maxon herceg édesanyjának a Párválasztóját mutatja meg, ami által szeretett királynő lett Amberlyn.
A kedvenc – Marlee Tames azért érkezett a palotába, hogy elnyerje Maxon herceg szívét, de a saját szívének más tervei voltak. A Kedvenc megmutatja miként alakult a kulisszák mögött Marlee és Carter élete az este után, amikor a titkukat felfedte a világ, egészen Az Igazi eseményeinek a végéig.

02-sor

Kiera Cass – The Heir
Amerikai megjelenés: 2015 május 5.
Magyar megjelenés: Még nincs információ
Fülszöveg: Húsz évvel ezelőtt America Singer megérkezett a Párválasztóba, és elnyerte Maxon herceg szívét. Most eljött az ideje, hogy Eadlyn hercegnő megtartsa a saját párválasztóját. A lány nem számít arra, hogy a saját párválasztója olyan tündérmese lesz, mint a szüleié volt. De a versengés megkezdődik, és Eadlyn talán rádöbben, hogy a saját “boldogan éltek, míg meg nem haltak” története nem is olyan lehetetlen, mint amilyennek azt mindig is hitte.

kiera as the heir

13 Hozzászólások

 1. Jaaaaj, ennek nagyon örülök! :D Lesz mit olvasnom! *-* (remélem, a karácsonyi ajándékom [Párválasztó történetek, Geek Girl, Eleanor & Park, A démon és a papnő, Szívből, színből, igazán, Ballépések ééééés ha addig megjelenik papíron, akkor a Fogadj el! De utóbbi nem biztos, nincs e-book olvasóm :( ] kitart addig…)
  De… várjunk! Nem úgy volt, hogy Illéában a fiúknak Párválasztót tartanak, és a lányokat más országba házasítják ki….? Mert én erre emlékszem.

  • Én is úgy emlékeztem, de “ismerve” Maxont és Americat, lehet hogy a lányuk választhatott, hogy mit szeretne, esetleg változtattak a szokásokon. De szerintem lesz erről szó benne ,hogy miért van most ez így.

  • Micsoda illusztris társaság, köszönöm :)
   Ezen megy amúgy a vita, hogy csak a fiúknak lehet párválasztója. Hát figyelembe véve, hogy Americáék a kasztokat is eltörlik (vagyis el akarták) egyáltalán nem meglepő, hogy a lányukhoz is berendelnek 35 daliás pasit :D

 2. Nem tudom elképzelni, hogy Maxon és America hozzákényszerítse a lányukat egy külföldi ismeretlenhez, így szerintem mivel a szülei történetén nőtt fel, így ő maga választotta ezt az utat :)

 3. Már többször is el akartam olvasni a sorozatot, mert a története alapból érdekelne és hát a borító is gyönyörű, de az a baj én nem szeretem a disztópiát, nagyon nem. Menyire érezni olvasás közben hogy disztópiában játszódik?

  • A disztópikus felhang annyiban merül ki, hogy kasztok vannak és királyság, de igazából ennyi. Szerintem nyugodtan kezdj bele, a romantikán van a hangsúly.

 4. Óóóó, én efelett a bejegyzés felett én hogy siklottam el??? (valszeg úgy, hogy kirándulni voltam ekkortájt pár napra…)
  De lehet, talán jobb is, mert így tegnap, amikor megláttam a Libri előrendelhető könyvei között, majd kiugrottam a bőrömből!! Most ne mondd, hogy de én nem is szerettem annyira a Párválasztót, mint Te, de a végét imádtam, és akkor már olvastam volna. Szóval juhúúú, alig várom, hogy kezembe vehessem :)

  • Így valóban jobb, jöhetett a nagy meglepetés :) Én is várom már, hogy olvassam, remélem mielőbb sor kerülhet rá :)

   • Még nem kaptál recenziós/blogturnés példányt?? :)
    Jaaaaj, azt nem szerettem az első háromban, hogy rossz volt a rendszer, de végére pont azt döntötték meg. Most viszont alig várom, hogy ebben a jó rendszerben bár és normális légkörben folyhasson egy újabb izgalmas párválasztó. Csak ha ez is 3 kötetes, meg fogok veszni az újabb kötetekért. Ehh. Na, mindegy, most közben beszereztem mást, de ha ez 20-án kijön, eskü’ megveszem azonnal.

    • Ebből szerintem nem fogok kérni :)

     Tutira sorozat lesz ez is :( Nem tudom, hogy ennek örüljek-e, nagyon durva várni az új részekre. Tapasztalatból mondom :D

 5. Én már kiolvastam, de nem árulom el mi van benne. Én inkább azt szeretném tudni, hogy mikor jön a következő… csak mert MEGINT lecsapták a végét! :,(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here