Főoldal Hírek The Voice: Győzött az apáca, itt a debütáló klipje!

The Voice: Győzött az apáca, itt a debütáló klipje!

3
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, az olasz The Voice-t a Youtube szenzációvá érett Cristina nővér nyerte meg. Nemrég megjelent a 26 éves énekesnő/apáca első kislemeze, amiben Madonna 1984-es klasszikusát, a Like a Virgint értelmezte újjá.

No de hogy kerülhet össze egy apáca és egy olyan dal, ami valaha botrányosnak tituláltak? “A dallamvilág megváltoztatása miatt a dal jobban hasonlít egy áhitatos imára, mint egy pop dalra. Ez a dal a szeretetről szól, hogy elfogadjunk valaki újat, és elengedjük a múltat” – nyilatkozta Cristina.

A videoklip és a dal is szuper lett, érdemes megtekinteni. Cristina nővér népszerűségét pedig jól jelzi, hogy alig három nap alatt már több, mint 1.6 millió megtekintést produkált a felvétel.

Cristina nővér az olasz The Voice-ban
Cristina nővér az olasz The Voice-ban
Like a Virgin videoklip: Madonna vs. Cristina nővér
Like a Virgin videoklip: Madonna vs. Cristina nővér
1641 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Hát ez kritikán aluli. Parasztvakítás. Nem tudom, hogy egy olyan vallásos országban, mint Olaszország hol lehet apáca ez a nő? Szerintem sehol. Én nem vagyok ájtatos, de egy apáca nem véletlenül lesz az, elzárkózik a világi dolgok elől. Világi dolog a pénz, a hírnév, a magamutogatás és még nem is saját számmal jelentkezik. Hanem azzal, amiért a Pápa anno bojkottálta Madonnát.
    Plusz ez a Madonna szám( zseniális eredetiben) olyan provokatív klippel rendelkezik, hogy én nem tudok róla elfelejtkezni.

    • Hát az biztos, hogy remekül belőtte a célközönséget ez a nő :D Viszont, a dal nekem tetszik, pedig nem csípem az áhitatos dolgokat.

  2. Simán lehet apáca! A vallásnak is haladnia kell a korral, csak meg kell tartson egyfajta határokat. Nem kell elzárkóznia a világi dolgok elől, mivel akkor nem lenne hiteles az egész. Remélhetőleg a hírnevet, amit ezzel szerez pozitív célra tudja használni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here