Főoldal Érdekességek Bulvár Elbánt a plasztikai sebész Bridget Jones-szal

Elbánt a plasztikai sebész Bridget Jones-szal

8
Oszd meg!

Egy színésznőnek nem egyszerű Hollywoodban boldogulnia negyven felett. Ezt a helyzetet még egy Oscar díj, és a világhírnév sem feltétlenül könnyíti meg…

A most 45 éves Renée Zellweger, a Bridget Jones-filmek sztárjának az utolsó filmjét öt éve mutatták be, a színésznő pedig egyre ádázabb harcot vív az öregedéssel.

Az utóbbi évek során megfigyelhető volt, mennyi plasztikai műtéten esett át Zellweger, de a végeredmény valahogy mindig hagyott kivetnivalót maga után. A legújabb nyilvános megjelenésén készült fotók viszont mondhatni sokkolóak. Rá sem lehet ismerni arra a Renée Zellwegerre, akit megszerettünk egykoron. A régi vonásaiból jóformán semmi sem maradt.

Alább képeken megnézhetitek, hogyan transzformálódott át Renée Zellweger arca. Kétségkívül rossz plasztikai sebészeket választott.

És így fest most, a legújabb plasztikai műtétje után a Bridget Jones sztárja!

renee-zellweger

8 Hozzászólások

  1. Szerintem meg pont azért fest így, mert leállt a botox nevű idegbénítóval. Ezt a plasztikai sebészt úgy hívják, hogy öregedés.Rossz sminket választott, de alapvetően gazdagabb az arcmimikája, mint 2008-ban volt. Ha felvarratta volna az arcát akkor nem lenne ennyire ráncos az arca.

  2. Tényleg eléggé felismerhetetlen viszont szerintem nagyon jól néz ki. Amúgy ezt nyilatkozta: “People don’t know me in my 40s, People don’t know me [as] healthy for a while. Perhaps I look different. Who doesn’t as they get older?! Ha. But I am different. I’m happy. I’m glad folks think I look different! I’m living a different, happy, more fulfilling life, and I’m thrilled that perhaps it shows,” Szóval az a lényeg, hogy ő így jól érzi magát és boldog :)

  3. Szerintem is rossz a smink nagyon zsírosnak tűnik a bőre de még most is olyan kislanyosak, bájosak a vonásai. Devilrosenak sztem igaza van, valszeg most állhatott le a botoxxal mert nem úgy néz ki mi t aki túlzásba esett a műtétekkel es a botoxxal, hanem aki hirtelen oregedett meg. Am sztem vészes :)

  4. Igen amúgy ő is azt nyilatkozta ezek után a képek után amik hétfőn jelentek meg, hogy most egészségesebb és boldogabb életet él …….. bár kétség kívül némelyiken eléggé felismerhetetlen ….

  5. Azért biztos az is belejátszott az arcbőrének “romlásáért”, hogy rengetegszer hízott/fogyott filmszerepekért. Gondolom ez is megviselte a bőrt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here