Főoldal Hírek Celeb vagyok, ments ki innen: Madár a győztes!

Celeb vagyok, ments ki innen: Madár a győztes!

10
Oszd meg!

Tegnap véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen harmadik évada. A tíz játékosból a top háromba végül Bódi Sylvi modell, a Való Világ 6 győztes Aurelio és a profi ökölvívó Eredei Zsolt “Madár” került.

A nézői voksok alapján a harmadik helyet Sylvi szerezte meg, a győztes Madár lett. A celebek hamarosan elhagyják a dzsungelt, hazatérhetnek szeretteikhez.

A hosszú hétvége miatt négy napos szünet következik, majd október 27-én, hétfőn indul a Celeb vagyok, ments ki innen következő, negyedik évada, melynek szereplői: Hevesi Krisztina, VV Baukó Éva, Aleska Diamond, Bárdos András, Cooky, Bunyós Pityu, Pars Krisztián, Nyertes Zsuzsa, Molnár Andrea és Puskás Peti.

Eredei Zsolt "Madár" a Celeb vagyok, ments ki innen győztese
Eredei Zsolt “Madár” a Celeb vagyok, ments ki innen győztese

10 Hozzászólások

 1. Annyira örülök, hogy Madár nyert, Ő volt a legjobb. Azt eddig is gondoltam, hogy ő bátor meg minden, de nekem nagyon tetszett a személyisége, még jobban megkedveltem itt. Szerethető, kedves, jóindulatú ember.

 2. Gratulálok Madár! Klassz voltál! Emberséges és tiszta játszma volt részedről. Jó ember vagy! Azért a többiek is ki tettek magukért, ki így ki úgy , ezert nekik is köszönjük az élményt.

 3. Gratulálok MADÁRNAK, lenyűgözően higgadtan kezelte a sok hisztit. Megérdemelte a győzelmet. Azt sajnálom, hogy ZÉ kiesett. Nagyon klasszul, szolidan viselkedett. Gratulálok neki, hogy ilyen gáláns, megfontolt tudott maradni a nehéz helyzetekben is. A Bódy Szilvi is nagyot alakított, őt is el tudtam volna képzelni győztesnek.

 4. Kritika az első heti adásokról-topikban,már írtam az Rtl gyalázatos színvonaláról.

  Aurélió gondolatai:Mindent úgy csinálok,ahogy a Rubinnak(kreatív producer) mondtam és ismét leszedjük a vv6 szavazóit.Ebben segítségemre lesz az Rtl2,ahol majd a -beszéljük meg- műsorban,biztos dicsérni és alázni,szapulni is fognak,ami arra jó lesz,hogy aki látta ott a vv6-ot és nyertest csináltam belőlem,az totál bevaduljon és küldje a pénzt.
  Kértem két képeslapot a nőknek(Miki,Zé),akik festményként operálnak majd,aztán távoznak.
  Vitatkoztam avval,hogy a sportoldal erős legyen,inkább közepes.De Erdei jött.De mélabús volt a gyereke miatt,ez kapóra jött.
  Gáspárt,roma társnak gondoltam.Ahogy bekezdett(ez a szerencsétlen már meztelen),attól megijedtem,de aztán vagy rászóltak vagy magától,de hozzám jött.
  Minden adott volt,hogy mindenki üljön,a Gáspár adja a lovat,én meg lemásszak a fáról és kommentáljam magam.Ahogy az Alekosznak a pálinka volt az egy éves dimenziója,nekem az,amikor meghallom ahogy a kamera rám fordul recsegve.Ekkor azonnal vagy másról intrikálok vagy mozgásba lendülök.(végbél napoztatás,meztelen edzés,a melegeknek egy tanga hajtás)
  Mindig legyek hangosabb(harsányabb) és a mozgásom ritmusosabb legyen a másiknál,akkor show man-nek tűnök.Ezen hülyéknek ma már ez a show,mert humorom és tehetségem,az nincs.

  Hol ment félre ez a tökéletes gyilkosság?
  A Balázst,azt biztos összeverem,mert ez a udvari bolond szöveg rontott.VV Zsófimat még kielemzem,mondtam neki,változtasson hangot,lehet túl sokat beszélt.

 5. Szóval az,hogy a döntőbe jutott,az az egyoldalú vágás és a lapos mezőny helyzetéből fakadt.
  Feláldoztak pár celeb-et,persze fizetésért.pl amit a Gáspárné csinált,az már az undor volt a kamerától,de lehet hogy még tárgyalásaik vannak és kellet a pénz.
  Aurélió nem nyert(ez volt a lényeg) és evvel kiderült,hogy egy rossz folyamat elburjánzása az egész jelenség.Ezt a folyamatot a Rtl kiválasztó brigádja hozta,aki összeállított egy elmegyógyintézet mezőnyt a VV6-ra.
  VVSimon volt az egyetlen,aki ellenfél volt(sőt biztos nyertes volt,olyan adatok voltak a sapkájára).
  A vele való pókos vitában meg is omlott az olasz és ott rájött,hogy ez neki fizet,ha üvölt és sír.
  Aztán a valóban beteg Simon eltüntette magát(állatokkal akart közösülni:) és Au nyert.
  Ezt a szavazópénzt az Rtl még frissen és újból csapolni akarta(hisz idén volt a VV6),ezért beépített egy vv7-et egy másik logóba(Celeb).Ennyi.
  Ha ismerem a történéseket és nem tetszik a summa,akkor miért nézem?
  Itt jön be a lényege a show-biznek.Meg kell nézned valamit hogy leszapuld vagy dicsérd.Ezért a nézettség és a kritika két különböző dolog.
  Nem buktam sose rá az összes esti adásra,csak a követem az eseményeket(írásos) és a kibeszélés állapotának az irányát.Csak akkor tudsz véleményt mondani valamiről,ha képben vagy.
  Szóval az Rtl-t nem kell azért dicsérni,mert ezeket a versenyes(Faktor,Celeb,VV) műsorait nézettségben hozza.Mindenhol ez van.
  Amit az RTl,Rubin és Schiwert viszont minőségben csinál,az gáz.Nem azért van ez,mert szeret fikázni a magyar,hanem mert a többség mindig közepesnek ítéli az adásfolyamaikat.
  Itt van például az Istenes,akit azért szapul a többség.Már magával kell beszélnie élőben egy vásznon,hogy magát dicsérje.
  -Kezdesz gyurmázni,jó-mondja magának és magáról beszél a kibeszélő műsorban is.Zsófi lesz a következő,aki hiúságból rácuppan,mert mi az,hogy ez az agyonlőtt gyógyszeres Tóth is meg volt neki,én meg nem.Én jobban nézek ki.
  -Nem szeretni kell a műsort,hanem nézni-újabb Rtl mottó.
  -Ördög is átverte a két RTl producert,mert ha mást csinálna a médiában(más irány),akkor érteni lehetne,de ugyan azt csinálja(hangosan szöveget olvass),csak máshol.Szóval kiderült, hogy nem egy kávéfőző,lelkes csapat összetartó háziasszony ez,hanem mindig is egy kitervelt törtető ördög.

  Szóval arc van,hiúság van sok médiásnál,de minőségileg szapulják őket.Akkor nem velük van a gond?Mondom,ezeket a versenyes műsorokat leköveti az ember,ez önmagában nem teljesítmény.

  Mi a summa?
  Az Rtl megint nem a bölcs embert játszotta,hanem a kapzsit.Csak szavazó pénzért teremtett szitut és mondta ki,hogy az Erdei befektetett munka példaképe,a péniszpörgető,az meg egy hekk.
  1000-ért átadom helyem rokkant bácsi-köszönjük RTl a mondanivalót.

 6. Az Aurélió egy oltári gyenge mezőnyben nyert VV6-ot,de az a pénz is ideglenes.Mintha két tanulatlan nyert tanulmányi utat:))
  De nem tanulnak,megváltoznak,hanem “szőrmét” vesznek és megjátsszák az észt.Minden idők leggagyibb párja az Au-Zsófi.
  Ez a gyerek semmit nem tud(szakmátlan lovas),nincsen humora,csak egy harsány magamutogató,aki a szemétdombon volt az egyik szemét.Nem mondhatta a szavazó,nem választok senkit a szemétdombról(VV).
  A Celeb vagyok műsorban az Rtl azonnal fel akarta hergelni a vv6 győztes szavazókat(Rtl-en rávágtak az Au-ra,az Rtl2-ben dicsérték,szapulták).Akik így újra átakarták élni a saját pénzükön egyszer már vett sikert.
  Tehát csak ezért került ott a döntőbe,ezért a szándékért.Kecske is jól lakott(Rtl),meg a káposzta is megmaradt(mondanivaló) Az Erdei nyert,a Vv6 újból leszedve egy éven belül.De az ország véleménye(egy valós szavazás),nem azon múlik,ki az aktívabb facebúk huszár.

 7. A tegnapi -beszéljük meg- műsorban felvetett dolgok,mimikák,érzetek,azok korrekciót érdemelnek.
  Két dolog van,ami korrekciót ér.

  1)Az Rtl küldte akkor a levelet,amikor az Aurélió nem volt a táborban és nem említették,hogy várják meg a -ki a haszontalan- szavazással azt,még mindenki ott van.
  Tehát miért a többiek a szemetek?
  Ők Rtl alkalmazottak voltak és végre hajtották a feladatot.Rtl csinálta a feszültséget és a sajnáltató lehetőséget lecsapta.

  2)Miért is a Gáspár vagy főleg az Aurélió csinálta a műsort? Miattuk nézték?
  Tegnap is lenézték a lányokat és ezt próbálták beadni.Közben,ha a másik oldalról közelítjük meg a dolgokat,ami azt takarja,hogy az Rtl az igazmondó juhász,aki ha a vágással és a zenei aláfestéssel manipulál is(mert 1,5 óra a műsor),még is kizárólag távolról figyeli az eseményeket(nem instruál jeleneteket)és betartja a szavazó sorrendet,akkor is az van,hogy nem az Aurélió miatt nézték a show-t.
  Gáspár a karrierjét égette evvel a senkivel.
  Az,hogy felment a fára vele,ki derült,rossz húzás(be se került a döntőbe),tehát avval a lépéssel csak az dőlt el,hogy Aurélió vs vagy valaki más.
  Végig ez volt a pártvonala a műsornak.
  Az aktív szavazók közötti eredményben,az első 5-ben van az Erdei,Bódi,Szabó.Ezeknek a véleménye az volt,hogy Aurélió egy blődli,tehát a szavazóik is ezen álláspontot osztják.
  A többi versenyző között is még 3-an kikérték maguknak a magamutogatót.Tehát 6 versenyző ítélte el.Ebből 3 a top5-ben volt.Sőt 2 a 3-as döntőben.
  Ezek a szavazatok szétoszlottak.
  Szóval az aktív szavazók közül is többen nézték(6 játékos tábor) a műsort,akik nem az Aurélió miatt nézték.Ezt az adás közbeni aktív szavazó eredményeket,átszokták vetíteni a teljes nézettségre is.
  Tehát nem az Aurélió miatt nézte a műsort a néző sokasága.szerintem egy 70-30 volt véleménybe is.70% utálta,egy -el a hülyéket a képernyőről- érzettel.
  Ez a valós ítélete az országnak az elszállt magamutogatóknak.
  A vv6 megnyerése más volt,mondom,ott ismeretlen agyhalottak között kellet dönteni.Ott Aurélió nyerte a a -vakok közt a félszemű- elven a játékos táborok többségét.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here