Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek White Collar: Matt Bomer poszterek a fináléhoz

White Collar: Matt Bomer poszterek a fináléhoz

4
Oszd meg!

November hatodikán debütál az amerikai USA csatornán a White Collar hatodik, és egyben utolsó évada, ami amúgy csak hat részes lesz.

Most, hogy Matt Bomer már egyre több mozifilmben tűnik fel, egy ideig nem valószínű, hogy fő(bb) szerepet vállaljon egy-egy sorozatban, úgyhogy a rajongók élvezzék ki a látványt, amíg lehet.

A sorozat mellesleg itthon is fut, az RTL-csoport Nagy svindli néven már három évadot leadott a sorozatból, úgyhogy egy kis időbe beletelik, mire utolérjük az Államokat.

Az amerikai USA csatorna három poszterrel reklámozza a sorozatzáró évadot, amiken Matt Bomer feszít, szokás szerint nagyon szexin. Nézzétek csak!

white-collar-poster-01 white-collar-poster-02 white-collar-poster-03

4 Hozzászólások

  1. Imádom ezt a pasit, és nagyon várom az utolsó évadot – majd jó alaposan kiélvezem a nyálcsorgatásom Matt irányába :D -, csak azt sajnálom, hogy Hilarie Burton nem tér vissza…pedig azt nagyon vártam volna.

      • Az OTH-nál még védtem, hiszen akkor ugye teljesen máshol forgatta a White Collart, de most mi a “mentsége”? Mert ez így borzasztó. Annyira szeretem a színésznőt, és Sara karaktere hatalmas kedvenc…nagyon vártam, hogy visszatérjen, aztán meg bumm, pár hónapja olvasom a hírt, hogy rá aztán várhatok…-.-“

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here