Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Ki nyerje a második Sztárban sztárt?

Ki nyerje a második Sztárban sztárt?

5
Oszd meg!

Vasárnap véget ér a Sztárban sztár második évada is, ami most van népszerűsége és minősége csúcsán. A versenyben lévő előadók csodás teljesítményt nyújtanak, a zsűri imádnivaló, Till Attila meg sokkal jobban passzol ehhez a műsorhoz, mint tavaly Friderikusz. Ezen a héten viszont véget ér a Sztárban sztár, már csak öt énekes marad, közülük dől el, hogy ki legyen a győztes.

Múlt héten arról szavazhattatok, hogy kit szeretnétek győztesnek látni. Az elsöprő többség, a voksolók 62%-a Pál Dénes győzelmének örülne, amin egyáltalán nem lepődtem meg, hiszen nem volt még olyan szavazás az oldalon, amit Dénes ne nyert volna meg.

Alább leírom az én véleményem, hogy a még öt versenyben lévő énekest hányadik helyre rangsorolnám be. Kíváncsian várom, hogy a végső helyezések megegyeznek-e az én kívánságlistámmal :)

sztarban-sztar-top5

5. Hevesi Tamás: Megértem, hogy a zsűri folyamatosan dícséri, de én kevés átütő erejű produkciót láttam tőle. Persze, ha tíz-húsz évvel idősebb lennék, és az ő dalain nőttem volna fel, akkor a nosztalgia faktor miatt biztos jobban kedvelném a pasit, de számomra az, amit csinál, ide már kevés. Jobban örültem volna, ha Keresztes Ildikó helyett ő esik ki vasárnap.

4. Kökény Attila: Natalia Oreiróként nagyon szerettem, Conchita Wurstként sem volt rossz, de azóta nem láttam tőle igazán erőteljes előadást. Talán csak a mostani Eros Ramazottis duett, de azt meg Keresztes Ildikó vitte el a hátán. Amúgy imádom őt, nagyon jópofa pasi, hangilag is totál rendben van, de nagyon erős a döntő mezőnye. Így őt a negyedik helyre tenném, amúgy is nyert már Nagy Duettet, második lett a Megasztár 5-ben, nem panaszkodhat :)

vastag-tamas-enekes

3. Vastag Tomi: Múlt héten érkezett meg igazán, a műsorba, előtte tévelygett, nem igazán tudta megmutatni mit tud. A Backstreet boys-os bohóckodása után vasárnap odatette magát rendesen, ahogy pedig Bereczki Zoltánt parodizálva létezett a színpadon, hát az döbbenetesen jó volt. Tetszik, hogy Dukai Reginával ellentétben neki sikerült teljesen megnyílnia az elmúlt hetek alatt. Éppen a bejárt út miatt Vastag Tominak adnám a bronzot.

2. Tóth Vera: Csodálatos hangja van ennek a nőnek, nem véletlenül nyerte meg az első Megasztárt, aminek azért anno elég erős mezőnye volt. Tényleg nagyon tud énekelni, és úgy érzem kellő alázattal és szakmai profizmussal áll a feladatai elé. Több emlékezetes előadása is volt, amiket nem felejtek el. A lányok közül egyértelműen ő nyújtotta a legjobb produkciókat, okkal került be a legjobbak közé. Csak sajnos van más, aki még tőle is jobb.

Paln-Denes-enekes

1. Pál Dénes: Mindenki számára meglepetés volt ez a fiú. Számomra is. Korábban elintéztem őt annyival, hogy gyönyörű, mert az átlagos énekhangján túl más miatt nem maradt számomra érdekes. Most viszont már nem csak a gyönyörű srácot látom benne, hanem a művészt, aki megfelelő alázattal, szorgalommal és szerénységgel áll hozzá minden egyes feladatot. A fiúk közül ő az egyetlen, aki sohasem paródiaként közelítette meg az adott feladatot, aki még női szerepben is hiteles volt külsőre. Az, hogy hangilag Szinetár Dóraként és Zsédaként is béna volt, egy dolog. Az viszont ahogy a feladataihoz áll, és amilyen meglepetéseket okozott hétről-hétre becsülendő. Szóval, magamat is meglepve, én őt remélem győztesnek.

2915 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

 1. 5. hely: Kökény Attila. Nem szimpatikus a hozzáállása a feladatokhoz. Látszik van, amit komolyan vesz és maximumot próbál, de van amibe sok energiabelefektetést nem látok, halandzsa az egész. Megérdemelné az 5. helyet, s sehova fentebb. Legalább annyira csalódás, mint Gáspár Laci a Celeb vagyokban.
  4. hely: Vastag Tomi. Csak azért, mert jobban bírom, mint a Kökényt. Összteljesítmény lapján viszont nem tettem volna az 5-be bele, inkább a Keresztesnek lett volna itt helye.
  3. hely: Tóth Vera: sok jó produkció, emlékezetes előadások (Aretha Franklint imádtam), bár volt 1-2, ami nekem nem igazán tetszett, mint a Tóth Gabis. Az ő személyében is van valami, amit nem bírok, bár sokkal kevésbé jön ez át, mint Kökény esetében, mindig magyarázza, hogy azért nem volt könnyű ez sem, meg ez sem. Szerintem ennek nincs ott helye. Meg kell csinálni és kész.
  1-2. hely: Nem tudok dönteni, nekem a két favoritom ebben a mezőnyben Hevesi Tamás és Pál Dénes volt, véleményem szerint mindig maximumot adtak bele, sosem viszolyogtak a feladattól, megnyerő hozzáállásúak. Bármelyikük is nyer, örülök neki. Annak meg külön örülök, hogy Hevesi Tamást jobban megismerhettem a shownak köszönhetően, mert ciki, nem ciki, de én nem sokat tudtam róla.

 2. Én is remélem, hogy Dénes nyer, amikor csak a cikk címét láttam, akkor szinte ugyan azok az érvek sorakoztak fel a feejemben, amiket te is leírtál. Nem néztem a Voice-t (azt nyerte meg, igaz?), szóval csak egy tipikus magyar celeb volt a szememben a Sztárban sztár előtt, most viszont kifejezetten kedvelem.

 3. A Voice óta szeretem Dénest, már ott neki drukkoltam. Azt megnyerte, remélem ezt is megfogja. Én sose csak a külsejét néztem, tényleg tehetséges és jó ember. Tudtam, hogy ezt is simán megcsinálja. :P :D
  A további sorrend nálam: Tóth Vera, Kökény Attila, Vastag Tomi, Hevesi Tamás

 4. Én Tóth Verának és Pál Dénesnek szurkolok. Mindketten a maximumot nyújtják. Pál Dénesnek kifejezetten jól állnak a női karakterek is. Tóth Verának nagyon jó hangja van. Az én sorrenden: 5. Hevesi Tamás 4. Kökény Attila, 3 Vastag Tomi, 2 Pál Dénes 1. Tóth Vera

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here