Íme, az Eleanor és Park Könyvtrailer

  0
  Oszd meg!

  eleanor-es-parkOktóber elején végre magyarul is megjelent Rainbow Rowell csodálatos regénye, az Eleanor és Park. A Scolar kiadó nemrég egyedi könyvtrailert forgatott, amiben nagyvonalakban vázolják is a sztorit.

  Értékelés: 10/10 -> Nagyon nehéz ám szavakba önteni azt a tökéletes érzést, amit az Eleanor és Park közvetít. Az írónő nagyon tehetséges, remekül forgatja a tollat, a történet pedig magával ragad, elgondolkodtat, megmosolyogtat és akár meg is ríkat, és pont ettől válik annyira tökéletessé. Egyedül azt sajnálom, hogy a lezárást hirtelennek éreztem, de így utólag ennek is megértem az okát. Egy élmény volt ez a könyv, örülök, hogy a Scolar kiadó a megjelenés mellett döntött.
  Kinek ajánlom elolvasásra? -> Mindenkinek, és ezt most nagyon komolyan gondolom. Felnőttnek, tininek és gyereknek is egyaránt tartogat meglepetést és érdekességet ez a regény. Adjátok meg neki az esélyt, mert ez jóval több, mint egy szokásos Young Adult regény.Részlet az Eleanor és Park kritikámból

  A könyvről már olvashattatok kritikát a blogon, de újra felhívom a figyelmet az Eleanor és Parkra. Ez tényleg egy olyan regény, amit érdemes elolvasni, mert nagyon sokat ad lelkileg, és a története is felemelő. A kritikámat itt olvashatjátok, a trailert pedig alább megnézhetitek.

  eleanor-es-park eleanor-es-park-konyv

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here