Főoldal Érdekességek Érdekességek Sztárban sztár: A zseniális Backstreet Boys paródia

Sztárban sztár: A zseniális Backstreet Boys paródia

4
Oszd meg!

Tudom, hogy páran nem nézitek a Sztárban sztárt, ezért is osztom meg ezt a videót külön. Mert ezt mindenkinek látnia kell!

Mivel már kevesen vannak versenyben, ezért közös produkciókat is előadtak. A srácok például a Backstreet Boys I Want It That Way című slágerét parodizálták el. Az oké, hogy a Sztárban sztár nem a paródiáról, hanem a hiteles utánzásról szól, de ez így volt jó, ahogy.

Nem is tudom hirtelen, hogy kin röhögtem jobban. A Nick Carterré teljesen átlényegült Vastag Tomin, vagy Hevesi Tamáson, aki elvileg Brian akart lenni, és olyan pofákat vágott végig, hogy az hihetetlen. Pál Dénes is betalált Kevinként, a közös koreográfia, a srácok arckifejezése pedig döbbenetesen vicces.

Szóval, azt ajánlom azoknak is, akik valamiért nem csípik a Sztárban szárt, hogy ennek az egy produkciónak adjanak esélyt. Tényleg brutál jó lett. Ó, és nem érdemes eltekerni a zsűrit sem, bődületes poénok repkednek :)

(Ha nem játssza le a videót, klikk ide)

pal-denes-backstreet-boys sztarban-szar-backstreet-boys vastag-tomi-backstreet-boys

4227 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Kár hogy nem elérhető a videó :(
    Am nem szoktam nézni (nem nézek tv-t), csak a múltkor láttam egy adást, de az nagyon tetszett. Viszont arra jöttem rá, hogy akit szeretnének a készítők kiejteni, annak olyan dalt is választanak, amiről tudják, hogy a nézők nagy része nem fogja, vagy nem tudja értékelni. Pl. Koós Rékánál a Wrecking Ball, vagy Pásztor Anna Marilyn Manson száma egyértelműen olyanok, amit az idősebb korosztály nem fog továbbjuttatni…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here