Főoldal Hírek Sorozat készülhet az első nyíltan meleg focistáról

Sorozat készülhet az első nyíltan meleg focistáról

4
Oszd meg!

Robbie Rogers tavaly tette közzé a weboldalán, hogy a saját neméhez vonzódik: “A titkok nagyon sok belső sérülést okozhatnak. Az emberek szeretnek az őszinteségről prédikálni, holott őszintének lenni nem olyan sima és egyszerű. Próbáld meg elmagyarázni a szeretteidnek 25 év után, hogy meleg vagy. Mindig azt gondoltam, hogy el tudom rejteni a titkomat. A labdarúgás volt a menedékem, a célom a titkom elrejtéséhez. A foci elfeledtette velem a titkomat, és sokkal több örömet adott nekem, mint amennyit valaha képzeltem” – írta 2013 februárjában a Coming out-os bejegyzésében.

Men-in-Shorts-Robbie-Rogers-01

Rogers Coming Out-ja azért is számít nagy dolognak, mert a Los Angeles Galaxy foci csapat tagjaként ő az első amerikai focista, aki nyíltan vallott másságáról. “Nem akarok egy lenni azon emberek közül, akik mindig boldogtalanok, és ezen meg sem próbálnak változtatni” – nyilatkozta az Out magazinnak. – “Azt gondoltam most, hogy 25 éves lettem, eljött az ideje a változásnak, mert van erőm megtenni azt“.

Azóta egy újabb nagy változás állt be a focista életében. Egy ideje már tervben volt véve, hogy elkészül az életét feldolgozó sorozat, de most már teljesen biztos, hogy képernyőre kerülhet a Men is Shorts az ABC csatornán. A hírek nem teszik egyelőre biztossá, hogy pilotkszript, vagy sorozat berendelésről van-e szó, de azt már tudjuk, hogy Rogers producerként is jelen lesz, az írók közt pedig Jordon Nardino és Claudia Lonow lesznek. A sorozat pedig Rogers sportolói karrerije mellett családi komédiaként is funkcionál is majd.

Rogers természetesen nagyon örül a hírnek, akárcsak szerelme, az Arrow és a The Flash kreátor Greg Berlanti. Én pedig már alig várom, hogy a képernyőre kerülhessen ez a sorozat.

Men-in-Shorts-Robbie-Rogers-02

4 Hozzászólások

  1. Nem kötözködni akarok tényleg :D úgyhogy inkább csak megkérdezem h szerinted van olyan magyar szó hogy kreátor? nem lenne tanácsosabb a készítője szó helyette. Sokszor olvastam itt az oldalad és abszolút nem vagyok én ilyen minden helyesírási hibára oda figyelő, de valamiért ez annyira bántja a fülem, de lehet bennem van a hiba

  2. Egész érdekes sorozat is kisülhet belőle. Egyedül a Futballistafeleségek szériát tudom példának hozni, ahol az afro csókának volt ilyen története a sorozatban, kiderült róla, hogy a saját neméhez vonzódik, s persze balhé lett a vége. Most, hogy felidéződött bennem ez az emlék, ezt a sorozatot fel kellene írnom a listámra, mert csak 1-2 részt láttam belőle, viszont volt benne két csaj, akik nagyon durván ölték egymást az egyik focistáért, s az nagyon tetszett.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here