Főoldal Érdekességek Érdekességek Az öt legszebb magyar nő a képernyőn

Az öt legszebb magyar nő a képernyőn

9
Oszd meg!

Mindenki mást lát szépnek. Mindenki másként értékeli és értelmezi a szépséget. Ennek a figyelembevételével csekkoljátok a top ötös listámat, amiben azon hölgyeket listáztam, akik perpillanat képernyőn vannak, és szerintem gyönyörűek. A hozzászólások közt a Ti listáitokat is szívesen fogadom.

Zárójeles megjegyzés: az általam kiválasztott hölgyek átlagéletkora 35 év. Ennyit arról, hogy egy nő csak 18 és 25 év között lehet szép :)

02-sor

Bódi Sylvi (33) – Celeb vagyok, ments ki innen

Számtalan szépségversenyt megnyert, a rossz nyelvek szerint csúnyának tartott dolgokat is csinált, de engem nem igazán érdekel. A Celeb vagyok, ments ki innen-ből simán ő a legszebb, annak ellenére is, hogy smink nélkül léteznek a dzsungelben. Sőt, nem is tudnám megmondani, hogy a mostani Playboy címlapján full sminkben és photoshopolva, vagy az alábbi képen a szebb.

Celeb vagyok ments ki innen

02-sor

Dukai Regina (31) – Music Channel News, Sztárban sztár

Kétség sem fér hozzá, hogy Regina nagyon szép, bár néha úgy látom rajta, hogy túlságosan sovány. Arcra viszont szerintem elképesztő adottságokkal rendelkezik, emberként pedig egyre szimpatikusabb. Az egy dolog, hogy a Sztárban sztár alatt nem tudott megnyílni eléggé, de a Music Channel-en lévő műsorában nagyon vicces. Itt egy bakiparádé, nézzétek meg, azt hiszem ez az igazi Regina.

dukai-regina-sztarban-sztar

02-sor

Kiss Ramóna (29) – Barátok közt

Bár már évek óta nem nézem a Barátok köztöt (a meleg szereplő miatt sem kapcsolódtam be), de abban látatlanban is biztos vagyok, hogy nincs szebb nő Kiss Ramónától a sorozatban. Mert egyszerűen döbbenetes, hogy mennyire szép. Nagyon jót tettek neki az elmúlt évek, amikor bekerült a sorozatba még elég kislány volt, most viszont kábé a végzet asszonya. Igazam van, vagy igazam van?

kiss-ramona-baratok-kozt

02-sor

Liptai Claudia (41) – Sztárban sztár, Bumm

Hihetetlen, hogy ez a nő túl van a negyedik x-en. A legdurvább pedig az, hogy most sokkal szebb, mint amilyen tíz-húsz éve volt. Hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy csak a tévében gyönyörű jól megcsinált frizurával és stylistok által kiválogatott ruhákkal, de ez nincs így. Kábé egy éve az Arénában voltam, amikor láttam Claudiát és az akkori pasiját (az a dögös kis fiatal). És Claudia bizony élőben, szolíd sminkkel is lélegzetelállítóan gyönyörű.

liptai-claudia

02-sor

Novodomszky Éva (40) – Család-barát

A köztévé műsorvezetője igazi klasszikus szépség, aki a kor előrehaladtával nem öregszik, hanem egyre kifinomultabb vonásokkal rendelkezik, ami mondhatni még törékenyebbé, szebbé és nőiesebbé varázsolja őt. Én legalábbis így látom. Azon túl, hogy műsorvezetőként vérprofi, szerintem külsőre is egyértelműen ő a Köztelevízió legszebb műsorvezetője. Ja, és ráadásul nagyon szimpatikus és művelt is, vélhetően ez is rettentő sokat hozzáad ahhoz a személyes varázshoz, ami belőle olyan természetességgel árad.

novodomszky-eva-a-dal

11685 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Bódyval és Kissel egyetértek, szerintem bombanők, kettő közül is a Bódy egy hajszálnyival!
  Novodomszky Éva nekem átlagos kategória, különleges szépséget nem látok benne, ami kiemelné, viszont egyáltalán nem csúnya.
  Liptai Claudia, aki szerintem smink nélkül nem szép. Bulvárlapokban láttam otthon, még a Daróczi-ügy idején, s mintha nem is az a nő lett volna, aki a képernyőről rám néz. Emlékszek rá, még a CSÍÍZ idejéből, s ott sem tetszett. Akihez én hasonlítani tudnám, az a telenovellák világából Angelique Boyer, aki sminkben szép, anélkül meg tök sápadt.
  Dukai: őszintén lehet van bennem egy adag “divatból utáljuk Dukait”, meg otthon a család sem szereti, nem is értem miért kellene, mi az, amivel ő kitűnne a celebek közül. A hangját nem szeretem, én csak egy modellcsajt látok benne, akiket nem feltétlenül csípek. Szépnek szép, kissé nekem művinek is tűnik, viszont nem az esetem.

  Akit én még szépnek tartok a televíziózásból: Várkonyi Andrea, Hódi Pamela, vagy ilyen a volt időjós Onyutha Judit.

 2. Én még Zsédát és Sarka Katát is ide sorolnám, mint ahogy írtad Tibi Ramónának is jót tett az idő, szerintem ez nagyon igaz Zsédára és Katára is. Lehet akármilyen Kata meg mindenki bánthatja, de szerintem igen is szép arca van.

 3. Első 3-mal totálisan egyetértek, de az utolsó kettő helyére mondanám Szabó Zsófit (hosszú hajjal :D) és basszus annyian vannak ott van Zimány Linda, Dér Heni, Nádai Anikó, de az 5. mégis csak Dér Heni. :)

  • Ó, tényleg, Nádai Anikó nagyon-nagyon szép! Az más kérdés, hogy emberként milyen meg jellemre, de hogy szép, az vitán felüli:)

 4. Novodomszky Évára nem mondanám, hogy nagyon szép, viszont nagyon szimpatikus, és ez még szebbé teszi (mert amúgy csinos, de nem kiemelkedően).
  Bódi Sylvi emberként egyáltalán nem szimpatikus, lehet, hogy ezért nem látom szépnek, pedig amúgy az. Enyhén csillog az arca, de hát majdnem mindenkinek ilyen alapnól smink és/vagy ápolószerek nélkül.
  Dukait se csípem (volt valami beszólása a kövérebbekre, hogy ne hordjanak szoknyát, rövidnadrágot – aha, a 40 fokban is hosszút vegyenek fel, hogy Hercegnő szeme ne bántódjon meg?!), csini-csini, de semmi extra, az arca meg főleg nem tetszik.
  Kiss Ramóna is szép, de nem tenném top 20-ba se:)
  Liptai tényleg egyre szebb! Ezen a képen nem is annyira, de nézem Dénes produkcióit a SzSztárban és mindig figyelem, hogy Claudia milyen szép! Hihetetlen. Lehet, hogy a smink, nem tudom, de hogy gyönyörű, az tuti.

  A saját toplistámon mindenképp ott van Zséda – elképesztően gyönyörű nő. Mondjuk a göndörös haja annyira nem jön be, de amikor Dénesnek segített, nagyon gyönyörű volt.
  Gregor Berni is tetszik, bár mindig olyan szomorú a szeme, de talán épp ezért.
  Más most nem nagyon jut eszembe, aki wow-kategória nálam…

  Sarka Kata is csinos…Dukai nem, de Zimány inkább (bár egyre szétesettebb….), ha meg BK, akkor inkább Balogh Edina – ő az egyik legszebb magyar szépségkirálynő (akik közt még ott van Dobó Ági is, hosszabb hajjal nagyon szép).
  Hámori Gabi a Terázanyu idején főleg nagyon szép volt.

  És van neked szlovák kapcsolatod, tudom, most magyarokról van szó, de esetleg nézd meg Andrea Veresovát, 98-ban volt Miss Szlovákia, a trónos képén gyönyörű, sőt, még ma is. Zita Galgóciová is fantasztikusan szép, Miss 2004 és az (ex?)énekesnő Martina Schindlerová is.
  Bocs, muszáj reklámozni az eredeti országomat:)

  • Zsédán gondolkodtam én is, de ő most nincs a képernyőn, legalábbis tudtommal sehol nincs műsora.

   Megnéztem a szlovák lányokat, tényleg szépek :)

 5. Szerintem Bódi Sylvi nem szép, sose láttam annak.
  Nekem ezek lennének a listán: Szabó Zsófi, Iszak Eszter, Nyári Dia, Majoros Hajni, Ördög Nóra

 6. A Dukai Regina és a Kiss Ramóna még nagyon jól tartják magukat, de már túl vannak a fénykorukon, a Bódi viszont már átlépett a lelakott milf kategóriába.
  A szegény Novodomszky már egész egyszerűen öreg, hasonlóan a Liptayhoz, aki ráadásul kövér is.
  Ennyit arról, hogy egy nő csak 18 és 25 év között lehet szép.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here