Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Mulaney – A vicc nélküli komédia

Pilotkritika: Mulaney – A vicc nélküli komédia

0
Oszd meg!

Már kezdtem azt hinni, hogy idén egy gyenge újonc sorozat sem lesz az NCIS: New Orleans-on kívül. És akkor néztem meg a Mulaney pilotját. Ami nagyon gyenge volt. És nem feltétlenül azért, mert a ’90-es éveket idézte. A ’90-es években nőttem fel, azokon a tévéműsorokon, amik akkor készültek. Nálam nem hátrány, ha valami visszaidézi a gyerekkoromat. Az viszont brutálisan nagy hátrány, ha rossz színészekkel van elkészítve egy pilot, amit komédiaként akarnak eladni, viszont se története, se poénjai nincsenek.

Mulaney-01

Tudjátok, mindig leírom röviden, hogy miről szólt az általam látott rész. Most aztán nincs miről írni. A főhősünk John Mulaney – akit John Mulaney alakít, és ez totál komoly -, egy komikus, aki elkezd dolgozni egy nagymenő komikusnál, aki hol bunkó vele, hol nem. A barátai meg szimplán ostobák (és érdektelenek).

A sorozatot John Mulaney készíti, ráadásul ő az író is. Egy-két poén és szituáció azért betalált, például amikor az elején John orvosnál járt… és igazából ennyi érdemlegeset tudnék elmondani a pilotról. A többi az nagyon gyenge volt. Konkrétan a színészek bénák, a papírmasé karakterek pedig unalmasak. Egyiküknél sem éreztem azt, hogy érdekelne engem a sorsa, vagy kíváncsi lennék, hogy mi lesz itt legközelebb.

Mulaney-02

Persze, a komédiák nem is feltétlenül arról szólnak, hogy haladjon a történet. Az a lényeg, hogy legyenek poénok és vicces helyzetek, de itt aztán tényleg nem (sok) volt. Ahogy az várható volt, Amerikában sem lelkesednek a sorozatért, jól meg is bukott, és én sem vagyok több részére kíváncsi. A pilot is mondhatni kínszenvedés volt.

Értékelés: 2/10
Adok két pontot azért az egyetlen jó poénért, de ez így nagyon kevés. Hihetetlen, hogy ez volt az a pilot, amit tavaly annyira istenítettek a kritikusok, és szidták az NBC-t, hogy miért nem lett berendelve. Elnézve a Pilotot jobb is lett volna, ha lakat alatt marad ez a sorozat…

Mulaney-03

935 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here