Főoldal Hírek Tévésorozatként folytatódhat A Végzet ereklyéi

Tévésorozatként folytatódhat A Végzet ereklyéi

2
Oszd meg!

Megtörtént a nagy bejelentés, miszerint A Végzet ereklyéi nem filmként, hanem sorozat formájában folytatódhat. Több, mint egy éve, 2013. augusztus 21-én mutatkozott be Cassandra Clare regényének a filmváltozata, de mindössze 31 milliós box office eredményt produlkált, ami édes kevés.

Tekintve, hogy a regényeknek milyen aktív a rajongótábora, Martin Moszkowicz nem akarja feladni, ezért most tévésorozatban gondolkodnak, ráadásul úgy hiszik, így képesek lesznek még mélyebben és részletesebben megmutatni a Cassandra Clare által megálmodott világot.

a-vegzet-ereklyei-sorozat

Egyelőre még nincs meg a csatorna, akit érdekelhetne a show, viszont azt már tudni, hogy Ed Dector (The Client List, Helix) lesz a showrunner. Habár ettől bővebb információt nem adtak közre, de ismerve az amerikai szórakoztató ipart, vélhetően hamarosan megkezdődnek a Pilot előkészítésének a munkálatai, és a házalás a csatornáknál. Szerintem a legjobb helye a The CW – MTV – ABC Family triónál lenne, esetleg a Starsz vagy az HBO is szóba jöhet. Kíváncsian várom melyik lesz a befutó.

Minden bizonnyal lecserélik a szereplőgárda egy részét. A főhősök, Lilly Collins és Jamie Campbel Bowell például egész szép filmes karriert futottak már be, nem valószínű, hogy visszatérnek a kis képernyőre. De ez még tényleg a jövő zenéje.

Egy dolgot viszont ne feledjünk: ez még csak egy bejelentés, hogy dolgoznak egy sorozat verzión. Ez így önmagában reményre adhat okot, de korántsem lehet száz százalékra kijelenteni, hogy el is fog készülni a sorozat. Ez annál jóval bonyolultabb, és sok banánhéjon csúszhat el a projekt. Amint bővebb információim lesznek, megírom nektek.

a-vegzet-ereklyei

2 Hozzászólások

  1. Most olvasok Cassandrától hasonló világban játszodó sztorit, tök jó. A film viszont egy nagy rakás…. volt, nem csoda, hogy megbukott. Viszont ha lecserélik a gárdát, akkor szívesen belenéznék a sorozatba. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here