Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor Mentorház: Kik jutnak be az Élő Show-ba?

X-Faktor Mentorház: Kik jutnak be az Élő Show-ba?

14
Oszd meg!

A Celeb vagyok, ments ki innen miatt ma este sajnos egy órával később startol az X-Faktor, de hát ez van, ezt kell szeretni. Érdekesnek ígérkezik a mai adás, ugyanis eldől, hogy a már megismert huszonnégy előadó közül ki az a tizenkettő, akit a mentorok magukkal visznek az élő adásokra. (Bár, még mindig nem igazán hiszem el, hogy csak a mentorok döntenének…)

Ma és holnap tehát nyilvános lesz a top12, én pedig hétfőn jelentkezem egy újabb X-Faktoros írással, addig is most kicsit kifejtem nektek, hogy szerintem kik jutnak be a top12-be, és kik azok, akiket szívesen látnék köztük.

02-sor

x-faktor-szikora-lanyok

SZIKORA RÓBERT ÉS A LÁNYOK

Ez tűnik a legerősebb mezőnynek, tele olyan hanggal, amik remekül szóltak a válogatón és a táborban, és remélhetőleg az élő adásokra is összekapják magukat a csajok. Az sajnos tuti, hogy Ilyés Jennifer a top12-ben lesz, őt nagyon nyomatta az RTL, és valamiért a mentorok is el vannak tőle ájulva, bár nem értem miért. Tóth Andinak az élőben a helye, ott is lesz. Rajtuk kívül Bordás Anasztázia az, aki nagy eséllyel a döntősök között találhatja magát.

Az én kedvenceim a kategóriából:
– Tóth Andi, mert lenyűgöző a hangja
– Bordás Anasztázia, mert őt is nagyon tehetségesnek tartom
– Krizsma Gwendolin, mert szimpatikus, jó hangú, karizmatikus lány.

02-sor

x-faktor-little-g-25

LITTLE G ÉS A 25 ÉV FELETTIEK

Akárcsak tavaly, most is erős a 25 év felettiek kategóriája, a kérdés csak az, hogy kik lesznek azok, akiket Little G kiválaszt. Bármennyire is jól énekel, a spanyol lány, Erika remélem nem lesz köztük, hiszen még a nyelvet sem beszéli. Az tuti, hogy Danics Dóra 2.0. (aka Kállai-Kiss Zsófi) döntős lesz, mellé még Hornyák Júliát és Andelic Jonathant érzem befutónak.

Az én kedvenceim a kategóriából:
– Horváth Ági, mert megfogott a sztorija, és drukkolok, hogy egy családanya is megvalósíthassa az álmait.
– Horváth Krisztián, mert nagyon szeretem a hangját, és emberként is szimpatikus
– Andelic Jonathán, mert elbűvölt a válogatáson.

02-sor

x-faktor-alfoldi-fiuk

ALFÖLDI RÓBERT ÉS A FIÚK

Itt a legegyértelműbb, hogy ki az a három, akinek Alföldi lehetőséget fog adni az élő showra. Komolyan, ehhez még jóstehetség sem kell. Benji brutál tehetséges, a döntőben a helye, ez vitathatatlan. Szabó Richárd “Ricsi bácsi” sokak szívét elnyerte, engem továbbra is irritál, de akkor is be fog jutni az élőbe. A másik biztos résztvevőnek Nagy Ricsit érzem. Ő a tavalyi nagy visszatérő, ilyen nélkül nem indítanak új szezont. (Azt meg most lefogadom, hogy a vágók sokat fognak játszani a Ricsi névvel, hogy a három Ricsiből ne tudjuk kire gondolnak éppen).

Az én kedvenceim a kategóriából:
– Nagy Ricsi, mert helyes, alázatos és jó a hangja.
– Borbély Richárd, mert tisztában van az adottságaival és nem fél használni
– Benji, mert amit eddig művelt a színpadon, az tényleg világszínvonal

02-sor

x-faktor-toth-csapatok

TÓTH GABI ÉS A CSAPATOK

Idén is gyengének tűnik a csapatok mezőnye, ráadásul azt sem igazán értem, hogy miért pont Tóth Gabi lett a mentoruk. Mindenesetre kíváncsi leszek mihez kezd velük. Az itteni top három is biztosnek tűnik, meglepődnék, ha nem ők kerülnének be. A NyálPár (aka. Rosewood) tuti döntős, mert jól eladhatóak és Gabi is oda meg vissza van értük. A ByTheWay-faktor miatt a Spoons is esélyes, amit nem is bánok. A Tapolcai csapat, a Rockiinger is bőven döntős lehet, ha csak nem lát lehetőséget az RTL a maszkos csókáknak, de nagyon remélem, hogy a The Doustas nem jut be az élő showkba.

Az én kedvenceim a kategóriából:
– Spoons, mert helyesek és ők lehetnek az idei ByTheway
– Rock-Inger, mert jó zenét nyomatnak és élvezettel csinálják azt
– Pálinka Republik, mert imádom a spanyol zenét, és úgy látom ők meg szeretik csinálni.

6964 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

14 Hozzászólások

 1. Nekem is hasonlóak a kedvenceim. Tót Andi és Bordás Anaztázia valószinű bejutt. Jennifer lehet hogy bent lesz de nem biztos mert a Szikora majdem kidobta őt a Én jobban örülnék ha Gwen lenne a harmadik. 25 év felettiéknél Zsófi biztos bent lesz. A másik kettő remélem Krisztián és Jonatán lesz. A csapatoknál az lesz amit te írtál, szerelmes pár, Spoon Rockinger. Phonix Rt azért sem fog bejutni mert új dobossal mentek a mentorházba. Fiúknál Benji, Nagy Ricsi, Szabó Ricsi .Szerintem ma a csapatok és a 25 év felettiek lesznek, holnap pedig a lányok és a fiúk.

 2. Hu én nagyon izgulok Horváth Ágnesért. Én Ágnest,Krisztiánt,meg Szófit juttatnám tovább az élő showban de van egy olyan érzésem hogy nem így lesz.

 3. Annyira remélem, hogy Gwen lesz a 14. annyira jó hangja van, megérdemli, hogy bent legyen az élő showban *-*
  Egyetértek Tibi az izgalom a nullával volt egyenlő… :/

 4. Ezt nem gondoltam volna hogy 13 döntős lesz. A lányoknál meglepett hogy Izabella jutott be mert ha jól emlékszem őt nem mutatták be részletesen. A 25 év felettiéknél nem lepett meg a döntősők személye. Jobb volt az amikor nem tudtuk hogy épp kivel beszél a mentor most így nem volt annyira izgalmas. Júlinál meglepődtem hogy ilyen rövid volt a beszéd semmi jó tanács semmi félre vezetés csak annyi hogy te jó vagy jössz velem. Szerintem ma is lesznek meglepetések de remélem Nagy Ricsi benne lesz a biztos 3 továbbjutóba.

  • Engem is meglepett a 13 döntős. Jobban örültem volna amúgy, ha a mentorházban top4-re redukálnak, vagy eleve az amerikai verziót használják, ott 4 szék volt a tábor végén, és az első élő adásban minden mentor hazaküldte a leggyengébbnek ítélt versenyzőjét, így maradt a top12.

 5. Nagyon nagyon drukkolok Gwennek! Számomra érthetetlen, hogyha úgy gondolják neki van a legjobb hangszíne, miért nem lett automatikusan benne a 3 biztosban? Én nem szoktam szavazni ilyen műsorokban, de most kivételt teszek és szavazni fogok rá :)
  Hajrá Gwen!

  • Egyetértek, Gwen kiesése számomra is érthetetlen. Szomorkodom amúgy, mert a 25+-ben meg Krisztián a vigaszágas, akivel szintén szimpatizálok.

 6. Alföldi miért adta Benjinek a tiszta lapot? O.o Szerintem az egyik Ricsi helyett simán befért volna a biztos háromba… Érthetetlen. Ugyanez volt a lányoknál is, nem értem, miért nem került be Gwendolin a legjobb háromba… Logikátlan az egész, ráadásul most azt sem tudom, kinek szurkoljak kettejük közül…..

  • A válasz az hogy az sms-ekkel pénzhez jusson a műsor. De az tényleg igazságtalan hogy Benji és Gwendolin tiszta laposak. Nekik mindenképpen benne kellett volna lenniük a biztos 12-ben.

   • Már rég nem érkezik annyi szavazat, mint tíz éve, amikor 1 millió feletti voksok érkeztek a Való világba. Nem véletlen, hogy már több olyan műsor is van (Való Világ 6, Rising Star), ahol mobil applikációval, ingyenesen lehet szavazni.

 7. Győzelemre szerintem Nagy Richárdnak és Tóth Andinak van esélye. Sötét ló nekem Kállai Kis Zsófia és Borbély Richárd. A többiek statiszták.

 8. Bordás Anasztáziát nagyon sajnálom,hogy kiesett és szerintem Gwendolynnak kellett volna benne lennie a tuti 3-ban az Izabella nevű csaj helyett.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here