Főoldal Hírek Majka és Ördög Nóra a Rising Star műsorvezetői

Majka és Ördög Nóra a Rising Star műsorvezetői

0
Oszd meg!

A tv2 előrébb hozta a Rising Star premierjét, a műsor első adása már októrber 26-án elstartol, méghozzá a Sztárban sztár fináléja után, hátha így megfelelő nézettséget érhetnek el. Azt már korábban tudtuk, hogy Ördög Nóra lesz a műsorvezető, aki a nyáron csatlakozott a Tv2 csoporthoz.

A csatornánál úgy döntöttek, hogy egy műsorvezető nem elég, így kapta társául Majkát, aki korábban is vezetett már nagyszabású élő show műsorokat, például a Nagy Duett első évadát. Azon túl, hogy a népszerű rapper szerepet kap az élő show alatt, ő lesz a házigazdája a Super Tv2-n futó háttérműsornak, a Rising Star Super-nek is.

Majka nem panaszkodhat, sokáig képernyőn marad | Fotó: Tv2 sajtószoba
Majka nem panaszkodhat, sokáig képernyőn marad | Fotó: Tv2 sajtószoba

Nagyon boldog vagyok, hogy a TV2 engem választott, és én lehetek a Rising Star egyik műsorvezetője. Ez egy teljesen új feladat, új kihívás nekem. Bele is néztem pár külföldi adásba, alig várom, hogy elkezdjünk dolgozni.” – mondta Majka. A közös munkát elviekben Ördög Nóra is nagyon várja már: „Érdekes és nagyon izgalmas párosítás ez, aminek én kifejezetten örülök. Várom, hogy Majka laza személyisége mit fog belőlem kihozni. Úgy gondolom, hogy nagyon illik a Rising Star frissességéhez, újszerűségéhez és biztos vagyok benne, hogy mellette a nézőknek én is egy újabb, lazább oldalamat tudom megmutatni majd.” – árulta el a Nóra.

Majd kiderül, hogy a sztár-műsorvezető páros elég lesz-e a sikerre. Azt ugye tudjuk, hogy Németországban megbukott a műsor, Angliában még a premier előtt elkaszálták, Franciaországban pedig az első sikeres adás óta folyamatosan csökken a nézettség. Ezért is változtat a Tv2, eredetileg a válogatásról nem is készült volna adás, de ezzel jobban a hazai igényekhez szabják a műsort. A nagy szabású, LED falas szórakozás november 9-től indul, akkor dönthetjük majd el egy mobil applikáció segítségével, hogy az adott énekes tovább juthat-e, vagy ki kell esnie.

Kíváncsian várom, hogy sikerül Ördög Nóra visszatérése | Fotó: Nánási Pál
Kíváncsian várom, hogy sikerül Ördög Nóra visszatérése | Fotó: Nánási Pál

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here