A nagy magyar reality kvíz

15

No most aztán kiderül, hogy mennyire ismered a magyar reality műsorokat. A Győzike Shown nőttél fel? Nem tudod eldönteni, hogy az Édes élet vagy a Celeb vagyok, ments ki innen legyen a napi betevőd? Netán utálod az egészet, de akaratlanul is magadra szedtél a média által annyi infót, hogy jól kitöltsd a tesztet? Most kiderül!

Az alábbi tíz kérdésben az itthon lefutott realitykről kérdezlek titeket, hamarosan pedig érkezik A nagy tehetségkutatós kvíz is, addig is íme, a reality-s kiadás. Mint mindig, most is kíváncsian várom miként teljesítitek :)

02-sor

2584 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.15 hozzászólás

 1. 10/5 de ezek mind csak tippek voltak,kiv. a Natasa Zselyke név,mert csapból is ők folynak…Már 4 éve nem nézek tv-t.(Csak néha-néha olimpia,egy film anyával este,vagy amikor ott vagyok valahol és ők nézik).Előtte se voltam valami nagy tv néző.

 2. 10/6. :)
  Az a baj, hogy én leginkább a kezdetekkor néztem még realityket, amikor tényleg vagy legalábbis jobban) azok voltak és nem megrendezett celebműsorok. Imádtam a Téglát (valamikor írtál is róla :), az első Bárt, A Big Brother első évadát (basszus, és hova jutott annak győztese), volt olyan műsor, amikor katonai körülmények között és amikor tanyán kellett helytállni. Azok voltak a jó reality-k, engem az ilyen Édes élet, Éjjel-nappal Budapest meg Celeb vagyok, ments ki innen nemigen varázsol el és köt le.

 3. Bocsi, ha rosszul tudom, de szerintem a 3. kérdés hibás. Horváth Éva nem vezethette az Édes Életet sem, mivel ott nincs is műsorvezető. Nem az Éden Hotelre gondoltál véletlenül? :)

 4. 8/10 Nem mindegyik műsorra emlékszem jól. Sok ilyen műsor volt például két pár keresős műsor hárman párban és kisértés foka. Az első Bárra nagyon jól emlékszem jó volt az a széria. Volt egy számomra gagyi műsor a Farm nem izagán értettem a lényegét. A rettegés foka hasonló volt a mostani celeb vagyok ments ki innenhez. A többi országba sikeresebb volt a Survivor nálunk csak 2 évad volt belőle. Volt egy olyan műsor is a cimére nem emlékszem ahol sztárok kerestek maguknak párt( nem a Nagy ő-re gondolok itt). A nagy ő is furcsa műsor volt annak mindegyik szériája nagy átverés volt.

  • A legtöbb reality egy átverés, nincs sok közük a valósághoz, a kreatívok irányítják a szálakat.

 5. 10/10 lett a végeredményem :) amiből 2 tipp volt.
  Jöhetnek még ilyen kvizek nagyon jók !

 6. Hú nekem ez bukta vala a BB és a VV még szerepelt a listámon, de később már nem. Néza 1-5 perere bele nézek az Édes életbe, meg hasonló “magas” szinvonalú műsorokba és elszörnyedek, honnan szednek ennyi bunkót , szerepelni de nyilván van ennyi bunkó érdeklődő is aki nézi őket. / bocsánat senkit nem akarok megsérteni./Hozzá teszem ugyan így nem nézem a “Jóban rosszban”, a “barátok közt” … sem. Azthiszem ha fizetős lesz a TV2 és az RTL nekem nem fog hiányozni. Bocsánat van most egy műsor az RTL csatornán a “segítség bajban vagyok ” kb 3 db-t láttam egész jó volt, az esetekmellé jogi magyarázattal hasznosnak tüntek nekem.

Leave A Reply