Főoldal Hírek Robert Pattinson tényleg utálja az Alkonyatot

Robert Pattinson tényleg utálja az Alkonyatot

13
Oszd meg!

A siker és a dollármilliós fizetés nem mindig jár együtt azzal, hogy a színész igazán szereti, vagy élvezi azt, amit csinál. A Twilight saga sztárjai többször is elismerték, hogy mennyire rühellik a filmeket, legtöbbször az Edwardot alakító Robert Pattinson szólalt fel negatívan a saga ellen.

robert-pattinson-hate-twilight

Pattinson a fenti képen azt fejtegeti, hogy a Twilight világában egy csomó dolognak nincs semmi értelme. Amikor Rob Pattinsont Bella és Edward románcáról kérdezték, így felelt: “Sokak szerint ‘óh, ez egy tündérmesei románc’, mire én ‘Ez nekem egy rémálomnak tűnik“. A legviccesebb azonban az a pont volt, amikor egy interjú során a műsorvezető megkérdezte, mi az, aminek búcsút mondott a forgatások során. Pattinson válasza keserédes: “A méltóságomnak“. A legviccesebb azonban az alábbi Pattinson idézet: “Soha nem tudtam felfogni, hogy miért akar egy 108 éves vámpír gimnáziumba járni.” További huncutságok Pattinsontól, és Kristen Stewarttól is:

When the Twilight cast hated Twilight

Twilight cast member Kristen Stewart hates on the movie

A mellékszereplők sem igazán csípték a sztorit. Kellan Lutz így mesélt: “Nem tetszett a forgatókönyv. Most tényleg, mennyire lehet rémisztő egy csillogó vámpír? Ennek semmi értelme.” Anna Kendrick vigyorogva felelt a műsorvezető azon kérdésére, hogy szeretne-e mondani valamit a legújabb Twilight filmről. “Azt mondhatom neked, … hogy nem voltam benne! Szóval, nem kell beszélnem róla” – a vigyor az arcán felülmúlhatatlan.

Mindenesetre az felmerült bennem, hogy mennyire fair dolog, amit a színészek csinálnak. Végtére is a Twilight rakta fel őket a térképre, ráadásul Pattinson elég sok pénzt is keresett a filmekkel.

robert-pattinson

6272 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

13 Hozzászólások

 1. Meg akkor miért szerepeltek benne. Lehet én élek álomvilágban, de aminek nem tetszik a forgatókönyve, meg a története, azt a filmet nem vállalom el. De lehet csak a naivitásom szól belőlem:D

 2. Persze, van igazság abban amit nyilatkoztak, de ettől a filmsorozattól váltak híressé, szóval ez nekem kicsit szánalmasan hangzik, hogy kb. 5 évig játszották el ezeket a szerepeket, most meg így nyilatkoznak.

  • Ezeket a nyilatkozatokat nagyrészt a Twilight promóciós körútján adta Pattinson, meg show műsorokban, szóval nem újkeletűek, már a saga alatt szapulta Pattinson a filmeket.

 3. Ha a Twilight nem lett volna, nem játszana most Pattinson olyan rendezők filmjeiben, amilyenekben játszik….Lehet, hogy színészkedne, meg is élhetne belőle, lehet, nem lenne híres, de sokat nem jelent a hírnév, ha dolgozhat (és nem csak híres színész dolgozik sokat). Szóval mindezt számbavéve eléggé ellenszenves, amit csinál. Pláne a promóció alatt?! Ha még egy-kétszer megemlíti, rendben van, de ne a promóció alatt és ne állandóan…
  Ami meg a 108 éves gimist illeti: a látszatot fenn kell tartani, ezért járt gimibe, senki se tudta, hogy vámpír, meg azt se, hogy hány éves. Ilyen egyszerű…

  • Úramisten! Csak remélni tudom hogy ezt a kommentet viccből írtad, mert ha komolyan gondolod és 12 évesnél idősebb vagy akkor neked is vámpírnak kéne lenned, hogy legyen időd feldolgozni egy akármilyen az Alkonyat sorozatnál komolyabb kötetet illetve filmet.

   Egyébként érdekelne, mi az a film, ami komoly rendező munkája és Pattinson szerepel benne?

   Mert szerintem nincs értelmes filmje, egyáltalán. Max a HP 4, de az is csak azért mert nem rajta múlik a film sikere. :D

   Ja és még az első mondataidra reagálva, nincs jó vagy rossz reklám. Csak reklám.

  • Akkor meg simán járhatott volna egyetemre :D tényleg sok értelme nincsen annak, hogy egy idős férfi a csajozáson kívül miért menne középiskolába, ha az ott oktatott tananyagot ötször körberöhögi naponta. :D Realitás zéró.

 4. Mondjuk én egy időben fordítottam Kellan Lutz cikkeket, de hogy ne szerette volna a karakterét, olyat nem találtam. Persze nyilván hiteles forrásod van, mert nem szoktál csak úgy összevissza írogatni, de csúnya lenne ez a Pálfordulás.
  Nem beszélve arról, hogy ahol enni adnak, oda nem illik…

 5. Szerintem az első filmnél még sokan szerették de a másodiktól kezdve egyre rosszabb lett… egyébként szerintem van olyan hogy az embet valamit megbán… a pénzt nem hiszem de a hírnév pl eleinte elég nehezen volt elviselhető Robertnek. Személy szerint nekem sokkal szimpatikusabb mióta nem Edward habár a könyveket én is olvastam. Persze nem szép visszamutogatni de valahol mindenki tudja hogy igazuk van és azok a filmek már inkább cikinek számítanak mint legendának

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here