Főoldal Hírek Ed Sheeran: Thinking Out Loud videoklip

Ed Sheeran: Thinking Out Loud videoklip

1
Oszd meg!

Két nappal ezelőtt jelent meg Ed Sheeran új videoklipje, ami a Thinking Out Loud című dalához készült. Bár továbbra sincs – szerintem – annyira jó dala, mint a Give me Love volt, de azért a Thinking Out Loud sem rossz. Sőt, sokadik hallgatásra egész fülbemászó.

A videoklip viszont nagyon látványos, Ed ugyanis megmutatja benne a nem mindennapi tánctudását. A klipben partnere Brittany Cherry, aki a So You Think You Can Dance című reality tizedik évadában tűnt fel. A kettejük közötti kémia zseniális, a videoklip pedig egyértelműen többször megnézős. De szívesen látnék még több hasonlót. Úgy tűnik ezzel nem vagyok egyedül, alig két nap alatt már több, mint 3.5 millióan látták a klipet.

ed-sheeran-thinking-about-love

1919 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Hű… Ed azóta nagy kedvencem, hogy hallottam a Give Me Love című számát a Vámpírnaplók harmadik évadában, azóta egyszerűen imádom. A legújabb albuma pedig zseniális, megunhatatlan. Ez az egyik kedvenc dalom róla és öröm látni, hogy sikerült hozzá egy nagyszerű videót készíteni. Imádom és furcsa volt táncolni látni őt, de nagyon jól csinálta…
    Jó, nyáladzás vége. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here