Főoldal Hírek Dream Válogatás: 2014 őszének megjelenései

Dream Válogatás: 2014 őszének megjelenései

7
Oszd meg!

A Maxim kiadó sorozata, a Dream Válogatás továbbra is nagy népszerűségnek örvend az olvasók között. 2014 őszére a korábbiaktól több megjelenésre készülnek, így abszolút nem fog unatkozni az, akinek eddig bejöttek a Dream Válogatás regények.

Alább összegyűjtöttem nektek azokat a könyveket, amik már megjelentek, vagy előrendelhetőek. Akad köztük több folytatás is, mint A sötétség városa második része, a Főnix, van várva-várt megjelenés, ez a Káprázat, és a Szingli fejvadász szerzője, Jane Evanovich is jelentkezett egy újdonsággal.

A borítókra kattintva elolvashatjátok a fülszöveget, és ha szeretnétek, 15-20% kedvezménnyel meg, vagy előrendelhetitek az adott regényt.

abbi-glines-te-vagy-nekem-a-levego anna-banks-poszeidon az-ezust-csillag
carina-bartsh-cseresznyepiros-nyar claudia-gabel-kaprazat david-levithan-nap-nap-utan
elizabeth-richards-fonix janet-evanovich-a-nagy-zsakmany jumpa-lahri-melyfold
mark-pryor-kriptatolvaj robin-lafevers-sotet-diadal sherry-gammon-hihetetlen

7 Hozzászólások

  1. Ígérték őszre Alexandra Bracken “The Darkest Minds” című könyvét is, arról lehet tudni valamit, hogy végül megjelenik-e vagy mégse?

  2. A Maxim tankönyvkiadóként indult, az aktuális törvényi szabályozások mellett azonban nemigen viszik a tankönyveiket (pedig sok jó van ám köztük), így érthető, hogy erre nyitnak.

    Én imádtam a nyáron a Modern boszorkány című Dream válogatásos kötetüket is, ezért igencsak szomorúan látom, hogy a folytatás nincs a fenti megjelenések között. :( Pedig olyan reménykedve nyitottam meg a bejegyzést. Azért kösz az infót!

    • Biztos vagyok benne, hogy érkezni fog a Modern boszorkány folytatása is. A Maxim eddig még egy sorozatot sem hagyott félbe :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here