Főoldal Érdekességek Címlapsztárok Az eb és a web: Blake Michael DJ-nek és modellnek áll

Az eb és a web: Blake Michael DJ-nek és modellnek áll

0
Oszd meg!

A Glahomolic magazinnak jelenetette be először Blake Michael, Az eb és a web tizennyolc éves Disney sztárja, hogy DJ-nek áll. “Szeretném magam egyedülálló módon kifejezni. Szeretek olyan zenét készíteni, ami érzéseket kelt. Pop és EDM zenében utazom. Van néhány producer és DJ akikre felnézek, ők Calvin Harris, Deadmau5, Flume és Pharrell” – nyilatkozta a magazinnak. A divat világáról is megvolt a határozott véleménye: “A stylisztokkal való együttműködésem határozottan növelte a divat világa iránti érdeklődésem. Van odakint néhány igazán elképesztő tervező és stylist. Ők a divat őszinte hívei, én pedig remélem, hogy többet modellkedhetem“.

A színész tehát több felé is kacsingat, a modell létének pedig igencsak lenne jogosultsága, az alábbi képek legalábbis ezt támasztják alá. Ám a színészet is közel áll a szívéhez. Az Eb és a Web forgatásáról így mesélt: “Annyira szórakoztató minden nap a forgatáson. Annyi mindent tanultam a tévés családomtól. Azt hiszem mindannyian mély tiszteletet érzünk egymás iránt. Ez nagyon király, az elmúlt két év hihetetlen volt“.

az-eb-es-a-web-blake-michael-01 az-eb-es-a-web-blake-michael-02 az-eb-es-a-web-blake-michael-03 az-eb-es-a-web-blake-michael-04 az-eb-es-a-web-blake-michael-05 az-eb-es-a-web-blake-michael-06

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here