Főoldal Hírek Halt and Catch Fire és The Divide a magyar AMC-n

Halt and Catch Fire és The Divide a magyar AMC-n

0
Oszd meg!

Az Universal Channel, a FOX és a Sundace Channel után egy újabb magyar csatornát köszönthetünk, hiszen ősszel megkezdi az MGM helyén a magyar nyelvű sugárzását az AMC. Amerikában többek között az AMC sorozata a Mad Men, Breaking Bad és a The Walking Dead, de ezeket itthon már más adók sugározzák. Viszont így sem maradunk exkluzív premier nélkül, érkezik ugyanis a Halt and Cath Fire és a The Divie című sorozat, a későbbiekben pedig több AMC-sorozat is el fog találni hazai képernyőre. Addig is íme, egy kis ismertető a két új sorozatról!

02-sor

ctrl-nelkul-amc

Halt and Catch Fire – CTRL nélkül
Premier: November 5. szerda at 22:00
Főszereplők: Lee Pace, Mackenzie Davis, Scoot McNairy
A nyolcvanas években játszódó történet egyik hőse, Joe MacMillan, aki korábban az IBM-nél dolgozott, rábírja új főnökeit a Cardiff Electric nevű vállalatnál, hogy szálljanak be az egyre élesedő személyi számítógép-versenybe, és ehhez előző munkahelye legfontosabb termékét használják fel. MacMillan társakat is talál nagyszabású tervéhez: Gordon Clark kiváló mérnök, akinek eddig nem sikerült megvalósítania forradalmian új elképzeléseit, és ez feszültséget okoz a feleségével való kapcsolatában. Cameron Howe szeszélyes zseni, aki a jövőjét kockáztatja azzal, hogy részt vesz MacMillan nem éppen tisztességes projektjében. A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül az az innovációs szenvedélyről szól, arról, milyen érzés egy világrengető esemény küszöbén állni és harcolni a céljainkért, bármi legyen is az ára.

02-sor

az-itelet-ara-amc

The Divide – Az ítélet ára
Premier: November 6. csütörtök 22:00
Főszereplők: Marin Ireland, Damon Gupton, Nia Long, Joe Anderson
Christine Rosa, egy ártatlanul elítélteket segítő civil szervezet szenvedélyes munkatársa meg van győződve róla, hogy tévesen ítéltek halálra valakit egy 11 évvel ezelőtti bűnügyben, melynek során brutálisan lemészároltak egy családot. Igazságfeltáró munkája közben új bizonyítékokat talál, és így szembekerül az ugyancsak szenvedélyes kerületi ügyésszel, Adam Page-dzsel. Miközben egy ember bűnösségét illetve ártatlanságát kutatják, Christine és Adam személyes sorsa, családjuk múltja is egyre inkább összefonódik a történettel.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here