Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Sztárban Sztár: Tóth Vera és Pál Dénes a tuti

Sztárban Sztár: Tóth Vera és Pál Dénes a tuti

7
Oszd meg!

Továbbra is rendkívül szórakoztató műsornak tartom a Sztárban sztárt, egyúttal pedig örülök, hogy a Tv2 ilyen profizmussal készíti ezt a műsort. Jót szórakoztam ezen az adáson is, a szereplők előadásai hihetetlenül jók voltak, és ami a legjobb, hogy a zsűri és a műsorvezető közti összhang pompás. Ezerrel röpködnek a poénok, nem lehet egyszerűen kibírni röhögés nélkül. Jól áll a csatornának, hogy látszólag senki nem veszi magát komolyan. Az énekesek továbbra is jók, a körítés (smink, maszkok, táncosok) pedig isteni munkát végeznek. Konkrétan várom a vasárnapokat, hogy láthassam, mivel rukkolnak elő a sztárok. De fog hiányozni a műsor, amikor véget ért!

sztarban-sztar-kokeny

Kökény Attila, mint Szolnoki Péter (Bon Bon)
Emlékszem, hogy mennyire untam már ezt a dalt, mert még a csapból is ez folyt annak idején. A filmekért viszont odavagyok, imádnék egy Valami Amerika 3-at. No de Kökény. Nem volt rossz, szerintem tisztességesen eltolta a dalt, de kétségkívül csak akkor tud igazán kiemelkedőt alkotni, ha női előadó bőrébe bújik. Mese nincs, az áll jól neki igazán.

sztarban-sztar-vera

Tóth Vera, mint Aretha Franklin
Egyszerűen imádom ezt a nőt, mert olyan tehetséges, hogy az hihetetlen. A hangja brutál jó, a mimikája és az átalakulása pedig tökéletes volt. Remek Aretha Franklint varázsolt a színpadra, öröm volt hallgatni. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, abszolút nem bánnám, ha ő nyerné meg a Sztárban sztárt. Plusz az is jó lenne, ha végre előrukkolna egy saját slágerrel, mert sajnos egy sincs neki.

sztarban-sztar-hevesi

Hevesi Tamás, mint Susan Boyle
Nagyon vártam, hogy mit hoz majd ki a produkcióból Hevesi, a végeredmény pedig sajnos elég minősíthetetlen lett. Döbbenet, hogy csak ennyire futotta, sokkal többet kinéztem volna a művész úrból. Leginkább a fejhangon való sipítozás akasztott ki. Oké, pasinak női hangon énekelnie nehéz, de az még gázabb, ha fejhangon vonyítja végig ezt a csodálatos dalt. Kár érte.

sztarban-sztar-keresztes

Keresztes Ildikó, mint Fergie
Döbbenetes ez a nő. Amennyire rühelltem őt mentorként, legalább annyira szeretem énekesnőként. Hihetetlen, mennyire jól bánik a hangjával, és az is, hogy minderre akkor is képes, ha a levegőben lóg vagy pasik dobálgatják, netán bukfencezik egyet. A gyerek Jacko kifogott rajta, de olyan Fergie-t tolt a színpadra, amire rajta kívül kevesen lettek volna képesek. Emelem kalapom!

sztarban-sztar-sipos

Sípos Péter, mint Hevesi Tamás
Fura helyzet állt elő, most egy versenytárssá kellett átlényegülni. Tavaly Nika hozta Szandit, a feladat pedig most is jól meg lett oldva. Bár, azt nem is tudtam, hogy az Ezt életen át kell játszani Hevesi dala. Mindenesetre Sípos jól megoldotta ezt is, tetszett, hogy mennyire sikerült neki is átlényegülnie azzá az előadóvá, akit éppen alakított.

vastag-tomi-till-atilla

Vastag Tamás, mint Frank Sinatra
Nem éreztem helyénvalónak Bereczki kemény értékelését Tomi produkciójánál, bár azért azt el kell ismerni, hogy Bereczki a színházi szakember, ő az, aki pontosan átlátja. Mindenesetre nekem, nézőként semmi gondom nem volt a Singing in the Rain előadásával. Remekül szórakoztam, a stáb pedig ezzel a műesővel csodálatos volt. Amiatt meg jár a pacsi Tominak, hogy az akasztotta őt meg az előadásánál, ahogy a végén hamarabb ért oda Tilla, mintsem azt kellett volna. Most volt a legjobb a kisebbik Vastag.

sajto-pal-denes

Pál Dénes, mint Zséda
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Hangilag döbbenetesen béna volt, a legtöbb helyen hamis, a fejhangon való vonyítással pedig próbált nőies lenni, de valami nagyon rossz dolog lett a vége. Ellenben a mozgás, a szexi mozdulatok, a tekintet, a külső béli átalakulás nagyon zseniális lett. Jó látni, hogy mennyire komolyan veszi a műsort, a neki kirótt feladatokat a The Voice gyönyörű győztese, és rendre meg is oldja azokat. Csak most hangban nem hozta amit kellett volna.

sztarban-sztar-dukai-regina

Dukai Regina, mint Kylie Minoguqe
Várható volt, hogy előbb-utóbb kiesik majd Regina, a zsűri rendre alul pontozta. Nekem most is tetszett, és szimpatizálok a lánnyal, így sajnálom, hogy búcsúzni kényszerült. Az I Should Be Lucky-t szerintem ügyesen elénekelte, és a videoklipet is jól a színpadra varázsolták. Azt viszont én is éreztem, hogy mintha lenne egy gát benne, amit valamiért nem tudtak áttörni. Kár érte, hiányozni fog.

3714 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

 1. Zsédának azért nagyon jellegzetes hangja van, még nő se nagyon tudná utánozni.
  Dukai meg szinte mindig olyan feladatot kapott, ami testhezálló…Kylie, Monroe, Jessie J…semmi kihívás.

  • Nem is nagyon kellett volna utánozni szerintem a hangot. És úgy az előadás is ütősebb lehetett volna.
   Dukainak meg ott volt pl. Pharell Williams, ő sem úszta mindig meg :)

 2. Vastag Tomi produkciója nagyon jó volt. Keresztes Ildikó produkciója azért is tetszett mert az eredeti dal nagyon jó. Hevesi Tamás borzalmas volt. Pál Dénes is jó volt a dalt is jól énekelte Furcsa hogy mindig lányok esnek. A közös dal megint nagyon jó volt kiváncsian várom a kővetkező adásban is. Dukai Reginát sajnálom hogy kiesett nagyon jó hangja van neki is.

 3. Regina most volt a legjobb szerintem! Sajnáltam, hogy kiesett de szerintem emelt fővel távozott, fantasztikus produkciót hozott össze. Annyira aranyosan búcsúzott, végig mosolygott. Imádoom! :D

 4. Sajnos csak most találtam ide :) a sztár a sztárban Nekem nagy csalódás az előző évhez képest. a szereplők sem annyira jók, a zsűri meg én szerintem katasztrófális. Nekem túl sok túl sok Tilla röhörészése is, és a zsűri ön szórakoztatása is.. a szereplők “bírálatainál “semmi következetesség. Hevesi nekem nagy meglepi , annak ellenére, hogy ezt hangilag rendesen elbaltázta, Sipos elmegy, / na jó hogy nem hansonlit külsőre a maszkok ellenére sem, pl a Zoltán Erikára,/ Keresztes hozza a formáját a hang a fizikai teljesítmény …:) ! , Dukai nem annyira siralmas mint sokan mondják, /bájos/ Kökény A. hát.. igazad van nőnek jobb, ja és Pál Dénes nem értem miért sztárolják nekem ugy nézett ki mint egy kuku….kombinéban a hang pedig borzalom volt. Zséda szerintem bekaparta magát a földbe ha látta. Na és olyan undorító ha valakinek aki fiatal pasi állandóan azt mondogatják olyan szép vagy , … olyan dögös vagy…és nem azt, hogy de isteni hangod van .. Tóth Vera hangját imádom, nagyon sajnálom, hogy Vera az önmaga gátlásosságának áldozata, mert ha csak tized annyi önbizalom és exhibicionizmus lenne benne mint a hugában hát kiszakítaná a menyboltot is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here