Főoldal Érdekességek Bulvár Gyerekeket molesztált a Hetedik mennyország papja!

Gyerekeket molesztált a Hetedik mennyország papja!

14
Oszd meg!

Gyengéd férjként, csodálatos apaként és jószívű papként tűnt fel tizenegy éven át a Hetedik mennyország főszerepében Stephen Collins. A most hatvanhét éves színész a valóságban egy sötétebb figurának tűnik. A TMZ-hez hozzájutó hangfelvételeken a színész saját maga vallja be, hogy kikkel folytatott szexuális kapcsolatot, a legfiatalabb egy tizenegy éves kislány volt.

A New Yorki rendőrség már nyomoz az ügy kapcsán. A hivatalos álláspont szerint legalább három áldozatról beszélhetünk, a vizsgálat tárgya pedig “nem megfelelő szexuális kapcsolat kiskorúval szemben”. 2012-ben, Stephen ex-felesége már jelentette mindezt a rendőrségen, de talán majd most, a hangfelvételek birtokában eljut a megfelelő szakaszba az ügy.

A felvétel egy terápián készült, ahová még 2012-ben ment el Collins és a felesége, hogy megmentsék a házasságukat. A felvétel most kiszivárgott – a TMZ oldalán meghallgatható – amiken Collins határozottan bevallja, hogy molesztált egy tizenegy éves New Yorki kislányt. “Volt egy pillanat, amikor megfogtam a kezét, és a péniszemre helyeztem” – vallja undorító tettét a felvételen, majd megemlíti, hogy tizenkét, és tizenhárom éves korában is hasonlót művelt a lánnyal. Megemlít még egy Los Angelesi kislányt is, akit megpróbált megbékíteni. Őszintén remélem, hogy most elnyeri a méltó büntetését.

7TH-0797

14 Hozzászólások

 1. Döbbentő….. :( S a Hetedik Mennyországban forgatása alatt,hány kiskorú volt körülötte nap mint nap…
  Most már nem tudnám a sorozatot újranézni ennek fényében,pedig nagyon szerettem…. :(

  • Igen, ez a legrosszabb az egészben, hogy egy csomó olyan sorozatban / filmben játszott, ahol gyerekek vették őt körbe :(

 2. Döbbenet! Az életbe ki nem néztem volna belőle, hogy esetleg ilyenre képes. Remélem megkapja a büntetését.

 3. Sosem szerettem ezt a manust, nem volt hiteles számomra. Sajnos valószínűleg kimosdatják ebből. Elévülés és társai, lassan hetven éves, a hangfelvétel nem bizonyíték stb.

  • A hangfelvétel bizonyíték. Persze jöhetnek olyan törvénnyel, hogy ami a terápián hangzik el az nem használható fel sehol, de itt kiskorúról van szó, ami felülírja a dolgot. Nem hinném, hogy kimosdatják.

   Hátulütője meg már van, a Ted 2-ből ki is rúgták a pedofil állatot.

 4. Számomra is megdöbbentő volt. Tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy filmszerep és egy színész játszotta, de bennem akkor is élt egy olyan kép, hogy aki ilyen típusú sorozatban játszik, az rossz ember nem lehet. Ugyanakkor ott van a másik oldala is, és most nem védeni akarom, de ez egy betegség, erről nem ő tehet. Igen, megpróbálhatta volna elfojtani magában, de ez nem feltétlenül könnyű. Ez ugyanolyan, mint az hogy valakinek a lábak a fétisei, valaki nekrofil vagy éppen szereti a szado-mazot. Nem ő dönti el, hogy kihez vonzódjon. Szó se róla, eszem ágában sincs védeni, csak azért itt elég komolyan a dolgok mögé kell látni. Feltehetőleg az, hogy terápiára jár és ahogyan beszél róla, őt is eléggé nyomasztja ezt, tehát megpróbált tenni ellene valamit. Azt mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy a sorozatbeli gyerekeivel hasonlót csinált volna, az már régen kitudódott volna.
  Egyébként – bár nem ismerem az amerikai törvényeket – Magyarországon szigorúan büntetnék azt az intézményt is, aki kibocsátotta a hangfelvételt. Lehet bármilyen nemes a cél, egy terapeuta akkor sem tárhatja nyilvánosság elé, amit ott hall, így feltehetőleg ezt bizonyítékként nem használhatják majd. (Az más kérdés, hogy a közvéleményt ez nem hatja meg.)

  • Valahol érthető amit írsz, ez tényleg egy betegség, csak belegondolni, hogy mit tett szegény gyerekekkel, hát nagyon bicskanyitogató.
   A cikk is említi azt hiszem, hogy azért tudják majd bizonyítékként felhasználni a hangfelvételt (és azért is bocsátották ki), mert 14 év alatti gyermek a sértett.

  • A pszichopata is beteg, mégse hiszem, hogy valaki őt sajnálná, ha fiatal lányokat darabol fel teszem azt (Amerikában annyi ilyen és hasonló van….).

   Amúgy meg nem emiatt volt terápián, hanem a feleségével a kapcsolata miatt…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here